04 / 05 / 2024

Erol Kesici

Erol Kesici

Uzmanlar, Bafa Gölü ve çevresinde planlanan ekoturizmi gerçekçi bulmuyor. Yard. Doç. Dr.Erol Kesici, 'Göl suyu kirli, kokuyor. Önceliğimiz gölün temizlenmesi olmalı' dedi.

CHP Milletvekili Gürsel Erol, Bakan Mehmet Özhaseki’ye fahiş kira artışlarını sordu!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, yurttaşların son dönemlerde en çok şikayetçi olduğu konu olan ve gündemden düşmeyen kira artışlarını Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’ye sordu. 

Erol Sabancı kimdir? Erol Sabancı ne iş yapıyor?

Sabancı ailesinin ikinci kuşak üyelerinden olan Erol Sabancı kimdir? Erol Sabancı ne iş yapıyor? Erol Sabancı yaşıyor mu? İşte ayrıntılar...

Ağrı kesici ve idrar söktürücü özelliği var. Bu yüzden rağbet çok yüksek. Eken çiftçi boş dönmüyor parasını kazanıyır

Tarımdan daha fazla para kazanmak isteyen çiftçiler tarafından ekilen bazı ürünler var. İşte o ürünlerden biri de nevruzotu. Bu bitki idrar söktürücü ve ağrı kesici özelliği olması nedeniyle çok rağbet görüyor.

Prof. Dr. Turan Erol doktorasını hangi ülkede yaptı? Hangi alanlarda görev aldı?

ASELSAN Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Turan Erol kimdir? Hangi alanda lisans eğitimini tamamladı? Doktorasını nerede yaptı? Hangi görevlerde bulundu? İşte Turan Erol ile ilgili merak edilen her şey...

Hasan Tuncay Erol Kimdir? Hasan Tuncay Erol nereden mezundur?

Hasan Tuncay Erol ne iş yapıyor? Hasan Tuncay Erol’un mesleği nedir? Hasan Tuncay Erol nereden mezundur? İşte detaylar!

Erol Göker Kimdir?

Erol Göker kimdir? Erol Göker’in mesleği nedir? Erol Göker hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Erol Bilecik kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Datagate Bilgisayar malzemeleri Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik  kimdir? Kaç yaşında? Erol Bilecik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Erol Bilecik'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Erol Bilecik'in hayatına dair merak edilenler.

Nevres Erol Bilecik Kimdir?

Nevres Erol Bilecik kimdir? Nevres Erol Bilecik’in mesleği nedir? Nevres Erol Bilecik hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Erol Kaya Kimdir?

Erol Kaya kimdir? Erol Kaya’nın mesleği nedir? Erol Kaya nereden mezundur? İşte detaylar!

YÖK Başkanı Erol Özvar'dan son dakika açıklaması: Depremzede öğrenciler katkı payı ve öğrenim ücreti ödemeyecek! 

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Erol Özvar yaptığı son dakika açıklamasında depremzede öğrencilerin katkı payı ve öğrenim ücreti ödemeyeceğini söyledi.

Borsada son dakika gelişmesi! Kayıplar yüzde 5’i aşınca devre kesici çalıştı!

Borsada sular durulmuyor. 2023 yılına olumsuz başlayan Borsa İstanbul’da endeks yüzde 5’lik düşüşle 4 bin 754 puana kadar gerileyince devre kesici uygulandı.

Borsada devre kesici çalıştı! O sektörde büyük kayıp var!

Borsa İstanbul bugün yine tarihi günlerinden birini yaşadı. BIST 100 endeksi, yüzde 5,19 değer kaybıyla günü 4.728,88 puandan tamamlarken, Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi uygulamasıyla, pay piyasasındaki tüm sıralarda işlemler geçici olarak durduruldu.

Düşüşün önü alınamıyor: İş Bankası son çare devre kesici uyguladı

Borsada iki haftadır devam eden düşüş hızlanırken, İş Bankası hisse senedinde düşüş yüzde 5'e ulaştı. Banka tedbir olarak devre kesici işlemleri durdurdu. Öte yandan BIST 100 endeksi, önceki kapanışa nazaran 21,46 puan azalırken, toplam işlem hacmi ise 56 milyar lira seviyesinde hesaplandı.

Erol Kesici Haberi

Erol Kesici

BAFA Gölü ve çevresinde toplum destekli ekoturizm yapılması planları 3 aylık çalışmanın sonunda Milas Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen çalıştayda değerlendirildi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Anabilim Dalının yürüttüğü projeyi Güney Ege Kalkınma Ajansı destekliyor. Projenin yürütücüsü Prof. Dr. Muammer Tuna, geçen hafta yapılan çalıştayda projenin amacının var olan doğal ve tarihi özelliklerin korunması ve elde edilen sonuçtan kâr sağlamak olduğunu söyledi. 



Tuna, hem Bafa Gölü ve çevresindeki yaşam alanlarını hem de bölgede bulunan Beşparmak Dağlarındaki 8 bin yıllık kaya resimleri ile Herkalia Antik Keııti'ni ve Yedi Rahipler Manastırı'nı koruyarak turizme katkıda bulunmak istediklerini belirtti. Tuna ayrıca yerel halkın, bölgeden uzaklaştırılmadan işbirliğine dahil edilerek. ekonomilerine katkı sağlamayı amaçladıklarını da ifade etti. Muğla Valisi Amir Çiçek, "Göreve başladığım günden...