06 / 05 / 2024

Erol Türkgenç taziye

Erol Türkgenç taziye

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ile Haliç Üniversitesi Mimarlık Fakültesi emekli öğretim üyesi, İ.T.Ü Mimarlık Fakültesi 1961 mezunu Prof. Dr. Erol Türkgenç vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınlattı.

Kentsel dönüşüm yasası, ‘müsadere’ yasası mı? Uzman isim açıkladı!

Kentsel dönüşüm yasasının ‘müsadere’ yasası, yani devletin belirli kişilerin malına istediği zaman el koyması olduğunu öne süren Cumhuriyet gazetesi Köşe Yazarı Av. Erol Türk, bugünkü köşe yazısında anayasanın yasakladığı bu sistemin geri getirildiğini söyledi.

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Benaholl Desing Mimarlık Mühendislik Taahhüt Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Benaholl Desing Mimarlık Mühendislik Taahhüt Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İkra Erol tarafından kuruldu.

Dünya Sağlık Örgütü’nden şok açıklama! Deprem 23 milyon insanı etkileyecek!

Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem felaketi dünyanın da gündeminde. Sarsıntının ardından dünyadaki onlarca ülkeden taziye mesajları ve yardım açıklamaları gelirken, Dünya Sağlık Örgütü de çok önemli bir açıklama yaptı.

Beykoz Proje Geliştirme İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Beykoz Proje Geliştirme İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi Beykoz'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Kadir Şahin, Erol Yıldız ve Melih Pezük ortaklığında kuruldu. 

Artı 1 İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Artı 1 İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Erol Evrim Aker ve Hüseyin Burak Tanrıkulu ortaklığında kuruldu.

Otto Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Otto Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Erol Abuşoğlu ve Zohreh Najafı ortaklığında kuruldu.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar vakıf üniversitelerine indirim çağrısı yaptı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Yükseköğretim Meclisi İstişare Toplantısı, YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar'ın katılımıyla yapıldı. Özvar, burada vakıf üniversitelerine de çağrıda bulundu. İşte detaylar!

Erka Construction Mimarlık Ve Mühendislik Taahhüt Gıda Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Erka Construction Mimarlık Ve Mühendislik Taahhüt Gıda Sanayi Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Erol Sezer ve Yasin Şahin ortaklığında kuruldu.

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Ünal vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Ünal hayatını kaybetti. İTÜ İnşaat Fakültesi 1958 mezunları taziye ilanı yayınladı.

Erol Çarmıklı vefat etti!

Nurol Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Çarmıklı, vefat etti. Nurol Şirketler Topluluğu taziye ilanı yayınladı. 

Kayaoğlu İnşaat'ın acı günü! Faruk Türköz vefat etti!

Kayaoğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin değerli danışmanlarından Faruk Türköz vefat etti. Kayaoğlu İnşaat taziye ilanı yayınladı. 

TÜMAŞ'ın Proje Müdürü Erol Efe vefat etti!

Tümaş Türk Mühendislik, Müşavirlik ve Müteahhitlik A.Ş.'nin (TÜMAŞ) Proje Müdürü Erol Efe vefat etti. 

Erol Türkgenç taziye Haberi

Erol Türkgenç taziye

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ile Haliç Üniversitesi Mimarlık Fakültesi emekli öğretim üyesi, İ.T.Ü Mimarlık Fakültesi 1961 mezunu Prof. Dr. Erol Türkgenç vefat etti. Cenaze bugün Teşvikiye Camii'nde kılınacak ikindi namazına takiben Feriköy Mezarlığı'na defnedilecektir. Ailesi taziye ilanı yayınlattı. 


Bizde www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı...