13 / 05 / 2024

Erol Yarar turizm

Erol Yarar turizm

Türkiye Kayak Federasyonu’nun yeni Başkanı Erol Yarar, dağ ve karın yoğun olduğu iller için kış turizmi önerdi. Yarar “12 yılda 48 milyar Euro’luk yatırımla Türkiye kış turizminin merkezi olur. Para da 7 yılda geri döner” dedi.

Feb İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feb İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Birol Fırat ve Erol Fırat ortaklığında kuruldu.

Mellece Turizm Enerji Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Mellece Turizm Enerji Yatırım Anonim Şirketi Arnavutköy'de 9 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Dönmez, Hüseyin Yarar ve Özcan Belen ortaklığında kuruldu.

Dertur Turizm Otelcilik Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dertur Turizm Otelcilik Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Tolgahan Polat Erol tarafından kuruldu.

Wanaka İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wanaka İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de  milyon TL sermaye bedeli ile Erol Özkaya ve Ferhat Yuca ortaklığında kuruldu.

Kozmoz Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Kozmoz Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Baral tarafından kuruldu.

Özsa Grup İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özsa Grup İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de Alper Öztürk ve Erol Sarı ortaklığında kuruldu.

Avr Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Avr Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de Erol Çarga tarafından kuruldu.

Hiye Portre Gayrimenkul Ve Turizm Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Hiye Portre Gayrimenkul Ve Turizm Yatırım Limited Şirketi Güngören'de Erol Kiraz, Hakan Uçar, İzzet Antebi ve Yıldıray Demirkaya ortaklığında kuruldu.

Sofist Turizm Seyahat Acentesi Anonim Şirketi kuruldu!

Sofist Turizm Seyahat Acentesi Anonim Şirketi Ataşehir'de Emral Kısa ve Erol Güzel ortaklığında kuruldu.

Yeni Doğuş Global İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Doğuş Global İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Karadurdu tarafından kuruldu.

Bilek Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bilek Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Erol  Bilek ve Levent Dursun Bilek tarafından kuruldu.

Sb Grup Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sb Grup Otelcilik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol İlkhanı ve Selda Yavaş ortaklığında kuruldu.

Fs Project Development Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Fs Project Development Gayrimenkul Ve Turizm Anonim Şirketi Şişli'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Erol ve Wumaırjıang Feılıpu ortaklığında kuruldu.

Erol Yarar turizm Haberi

Erol Yarar turizm

Bir dönem MÜSİAD başkanlığı da yapan Türkiye Kayak Federasyonu’nun yeni Başkanı Erol Yarar, ‘Bir Ekonomik Kalkınma Modeli: Kayak Sporu’ başlıklı projesini gazetecilerle paylaştı. Yarar, Türkiye’nin, 12 yıla yayılarak gerçekleştirilecek 48 milyar Euro’luk yatırımla, kış sporları merkezi haline gelebileceğini ve coğrafi nedenlerle dünyada Kış Olimpiyatları düzenleyebilen çok az sayıda ülke arasına katılabileceğini söyledi. Bölgesel kalkınmayı sağlayan tek sporun dünyada ‘kayak sporu’ olduğunu, spor ve kayak sektörüne yapılan yatırımların 7 yıl gibi kısa bir sürede geri döndüğünü vurgulayan Yarar “Avusturya’nın en önemli gelir kaynağı kış turizmi ve kayak. Avusturya’ya getirisi 44.1 milyar Euro” dedi.


‘Doğu kayaksız kalkınamaz’


Türkiye’de yüksek dağ sayısının kayak sporu için bulunmaz bir nimet olduğunu belirten Yarar “Ülkemizin doğusu yüksek dağlarla kaplı. Doğuyu kayaksız kesinlikle kalkındıramazsınız. Doğunun tek kurtuluşu kayak...