05 / 05 / 2024

Ersa Mobilya yabancı yatırım

Ersa Mobilya yabancı yatırım

Birçok ülkede milyonları ekranlara kilitleyen Türk dizileri, yerli mobilya sektörünü küresel şöhret yaptı. Siparişlerine dizilerden kareler ekleyen müşteriler, Türk tasarımı ev ve ofis mobilyalarının peşine düştü. Ünlü showroomlar ise film stüdyosu oldu..

Konut alan yabancılar eşya için 4,3 milyar lira harcadı!

Nevita International Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Akbal yaptığı açıklamada Türkiye'den konut alan yabancıların iç dizayn, mobilya ve beyaz eşya gibi ev eşyasına 150 bin lira harcadığını söyledi.

Yabancıya konut satışı mobilya sektörünü hareketlendirdi!

Türkiye'den yatırım yoluyla vatandaşlık alımı yabancılara konut satışını artırdı ve mobilya sektörünü canlandırdı.

Türk mobilya sektörü yabancı yatırımcıların radarında!

MOSFED Başkanı Güleç, "Dünyada iş birliği yaptığımız şirketler artık Türkiye'yi bir yatırım ülkesi gibi görmeye başladı. Biz Avrupa'nın adeta bir mobilya fabrikası olabiliriz" dedi.

Ersa Mobilya, Ankara'da 90 bin metrekarelik fabrika kuracak!

Ersa Mobilya, Ankara'da 90 bin metrekarelik bir alanda sanayi 4.0 prensiplerine uygun dev bir fabrika yatırımı yapacak. Ersa Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ata, İtalyan dev bir marka ile de işbirliği için görüştüklerini belirtti.

Ersa Mobilya'nın yeni ürünleri İMOB fuarında tanıtıldı!

Ofis mobilyalarında uzmanlaşan Ersa, kendi tasarım ekibinin yanı sıra Türkiye’den ve dünyadan tasarımcılarla çalışarak değişen çalışma ortamları için ürettiği yeni mobilyalarını 13. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İMOB) tanıttı.

Loda Mobilya, CNR İMOB Fuarı'nda!

Modern ve yalın tasarımlarıyla yaşam alanlarını daha keyifli hale getiren Loda Mobilya, Türkiye’nin yabancı vizyona ve uluslararası rekorlara sahip tek fuar kuruluşu olan CNREXPO’nun düzenlediği CNRİMOB fuarına katılıyor.

Yabancılar mobilya harcamalarında Türkleri geçiyor!

Mobilya Sanayi iş Adamları Derneği Başkan Vekili Cüneyt Yanıkçıoğlu, 2016'da mobilya ihracatının 2,5 milyar doların üzerinde gerçekleşmesini beklediklerini ifade etti.

Loda Mobilya, CNR İMOB fuarında!

Loda Mobilya, Türkiye’nin yabancı vizyona ve uluslararası rekorlara sahip tek fuar kuruluşu olan CNREXPO’nun düzenlediği CNRİMOB fuarına katılıyor.

Ersa Mobiya'nın en yeni ürünleri CNR IMOB Fuarı'nda görücüye çıktı!

Ulusal ve uluslararası düzeyde çok sayıda kurumsal ofis, otel ve kamusal alanları, tasarım mobilyalarla buluşturan ERSA Mobilya, yeni ürünlerini, showroom konseptini ve logosunu CNR IMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nda görücüye çıkardı.

Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'nı 150 bin kişi ziyaret etti!

CNR EXPO’da 12'ncisi yapılan dünyanın en büyük 2'nci mobilya fuarı İMOB, 31 Ocak'ta tamamlandı. Fuarı, 30 bin yabancı ziyaret ederken, İranlıların en çok ilgi gösterenlerden biri olması mobilyacıları sevindirdi.

ERSA Mobilya CNR IMOB'da görücüye çıktı!

Çok sayıda kurumsal ofis, otel ve kamusal alanları, tasarım mobilyalarla buluşturan ERSA Mobilya, yeni ürünlerini, showroom konseptini ve logosunu CNR IMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda görücüye çıkardı.

İranlı yatırımcılardan Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı'na yoğun ilgi!

Dünyanın en büyük mobilya fuarlarından İMOB açıldı. 31 Ocak’a kadar sürecek olan fuara 15 bin yabancı alıcının gelmesi bekleniyor. Fuara ağırlıklı olarak İranlılar’ın ilgi göstermesi dikkat çekti.

MASKO Mobilya Fuarı’na damgasını vurmaya hazır!

Mobilya sektörünün yerli ve yabancı temsilcilerinin katılımıyla bu yıl 26-31 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek ‘12. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’na dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO damgasını vuracak.

Ersa Mobilya yabancı yatırım Haberi

Ersa Mobilya yabancı yatırım

Yılda 8 milyar dolarlık ihracata imza atan mobilya sektörüne 5 kıtadaki 78 ülkede gösterilen Türk dizileri doping etkisi yaptı. Birçok yabancı mimar ve dizi fanatiği ihtişamlı sahnelerde izledikleri mobilyaların peşine düştü. Mobilya üreticilerinin verdiği bilgiye göre birçok müşteri siparişine dizilerden fotoğraf kareleri ekleyerek, "Bundan istiyorum" diyor. Çünkü dizi mekânlarında kullanılan mobilyaların yüzde 95'i Türk malı. Dizilerin gücünü aktif olarak kullanmayı hedefleyen bazı mobilya şirketleri de işi bir adım daha ileriye taşıyarak, tüm imkânlarını dizi sektörünün kullanımına açtı. 


TASARIM GÜCÜMÜZ YÜKSEK 


İstanbul'da bulunan Ar-Ge merkezi ve showroomunu dizi ve reklam çekimlerine açan Ersa Mobilya, bu konuda en aktif faaliyet gösteren şirketlerden. Ağırlıklı olarak ofis mobilyaları üreten Ersa'nın Fulya'daki merkezi, bugüne kadar 100'ün üzerinde dizi ve reklam çekimine ev sahipliği yaptı. Türk firmalarının...