26 / 05 / 2024

Ersal Köymen

Ersal Köymen

BRK Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ersal Köymen Yönetim Kurulu Başkanlığı 'nda 50 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta Maltepe, Cevizli Mahallesi'nde kuruldu.

Konut sektörü, yabancılara verilen vatandaşlıkla ekonominin ana mekanizması haline getirilecek!

Yabancılara vatandaşlık verilmesi ile ilgili düzenlemeleri değerlendiren Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi 47. Dönem Başkanı Esin Köymen, konutu, ekonominin ana mekanizması haline getirip, vatandaşlık satmanın aracı olarak kullanıldığını belirtti.

Mimarlar Odası Kanal İstanbul projesi için yeni dava hazırlığında! 

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şube Başkanı Esin Köymen, Kanal İstanbul projesi sınırları içinde yer alan Başakşehir’deki 12.5 milyon metrekarelik askeri alanın yapılaşmaya açılması için dava hazırlığında olduklarını söyledi. 

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Sunset Panorama Gayrimenkul Yatırımcılık İnşaat Taahhüt Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Burak Öymen tarafından kuruldu.

Riskli yapı sorunu nasıl çözülür?

'Riskli binalar' deprem olmadan da yıkılabiliyor. TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Başkanı Esin Köymen, yapı denetiminin özelleşmesinin olumsuz sonuçlar yarattığını aktarırken, İMO İstanbul Şubesi Başkanı Nusret Suna ise imar barışının usulsüzlüklere neden olduğunu söyledi.

Adalar’da plan yapma ve onaylama yetkisinin İBB'den alınmasına tepki!

Adalar’da plan yapma ve onaylama yetkisinin İBB'den alınmasına İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün tepki gösterdi. Konuya ilişkin, Çevre hukuku alanında çalışan Avukat Yakup Okumuşoğlu ve TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Esin Köymen de konuştu.

Kaşık Adası'nın yapılaşmaya açılmasına tepki!

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Başkanı Esin Köymen, Kaşık Adası'nın yapılaşmaya açılmasına tepki gösterdi ve kararı yargıya taşıyacaklarını belirtti.

TMMOB'dan Topkapı Sarayı restorasyonu açıklaması: Bu kadar hız risk taşır!

Galata Kulesi’ndeki hiltili restorasyon skandalı hafızalarda dururken Topkapı Sarayı’nın restorasyonu ‘bilinmezliklerle’ devam ediyor. Mimarlar Odası Büyükkent Şube Başkanı Köymen, “Çalışmalar kontrollü değil, şantiyenin başında kontrol elemanlarını göremedik. Bu kadar hızlı yapılan çalışmalar riskl

TMMOB Covid-19 ile mücadelede prefabrik evler yapacak! 

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Başkanı Esin Köymen, Covid-19 kapsamında prefabrik evler yapılacağını açıkladı. Köymen, salgın sonrası mimari de yaşanabilecek değişimlere de değindi...

3er Teknik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3er Teknik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersal Köymen, Hüseyin Güner, Özlem Ersavaş ortaklığında kuruldu.

Börü Bilgisayar Tekstil İnşaat Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Börü Bilgisayar Tekstil İnşaat Ve Temizlik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Mert Köymen tarafından kuruldu. 

Göymen İnşaat Elektrik Plastik Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göymen İnşaat Elektrik Plastik Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ecvet Ertuğrul Göymen tarafından kuruldu. 

Köymen Turizm Otelcilik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köymen Turizm Otelcilik Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Köymen tarafından kuruldu.

Kuzeyli İzolasyon İnşaat Müteahhitlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeyli İzolasyon İnşaat Müteahhitlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Erkan Köymen tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ersal Köymen Haberi

Ersal Köymen

BRK Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ersal Köymen Yönetim Kurulu Başkanlığı, İrfan Dikbaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Mustafa Tarık Köymen Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 7 Mart'ta  Maltepe, Cevizli Mahallesi'nde kuruldu. 


BRK Yatırım İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İNŞAAT   1-Her türlü hisseli, hissesiz arsa, arazi ve binaları satın alarak bunlara her nevi konutlar, işyeri, fabrika binaları, turistik tesisler, spor alanları, yeşil alanlar, toplu konutlar yapmak, yaptırmak, kiraya vermek, kiralamak, satmak, yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat müteahhitlik hizmetlerine bulunmak 2-Her türlü yol, köprü, baraj, havaalanı, sulama tesisleri, rıhtımlar, limanlar, deniz yapıları, kanalizasyonlar, su arıtma ve getirme tesisleri, hafriyat, asfaltlama işleri, organize sanayi yapıları ve diğer inşaat işlerini yapmak,...