01 / 05 / 2024

Ersan Arslan

Ersan Arslan

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Ersan Arslan ve Vali Ali Kolat, Kırıkkale Silah OSB alt yapı inşaatında incelemede bulundular. Arslan, Silah OSB'nin Savunma Sanayinin gözbebeği olacağını söyledi.

Hacı Fevziye Arslan İşletme Fakültesi'nin inşaatı tam gaz!

Samsun Bafra'da Arslan ailesinin inşa ettirdiği Hacı Fevziye Arslan İşletme Fakültesi'nin inşaatında son viraja girildi.

Ahmet Arslan: 81 ilde bölünmüş yollar yapıyoruz!

Kars-Digor-Iğdır karayolundaki çalışmaları inceleyen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "81 ilde bölünmüş yollar yapıyoruz, 81 ilde ulaştırma projelerini birbirini tamamlayacak şekilde yapıyoruz." dedi.

Mehmet Koçarslan'dan Galatasaray Adası ile ilgili flaş açıklama!

Galatasaray Adası'nın son işletmecisi Mehmet Koçarslan, "Özbek, hem adayı yıktırdı hem de üyelere açılmasına müsaade etmedi. Şunu anlıyorum ki kamulaştırılacak iddiası doğru” dedi.

Etiler'deki arazi için karar çıktı! İBB, Koçarslan'a servet ödeyecek!

İBB ile terör saldırısına uğrayan Reina'nın sahibi Mehmet Koçarslan arasındaki 3 farklı arsa davasının ilki için karar çıktı. Mahkeme İBB'nin Mehmet Koçarslan'a faiziyle birlikte 799 milyon 920 bin TL ödemesine karar verdi.

Ahmet Arslan yarın AA Editör Masası'na konuk olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, yarın saat 10:00'da AA Editör Masası'na konuk olacak...

Arslan Ekşi İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan Ekşi İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Arslan Ekşi tarafından kuruldu. 

Ahmet Arslan'dan Hekimbaşı Yalısı kazası açıklaması!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan geçtiğimiz hafta Boğaz'da yaşanan gemi kazasıyla ilgili açıklama yaptı...

Erdal Arslan Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdal Arslan Yapı İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Arslan tarafından kuruldu. 

Ahmet Arslan’dan 3. havalimanı için ‘kira öteleme’ açıklaması!

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, 3. havaşimanı için kira öteleme açıklama yaptı. Arslan, "Batarlarsa batsınlar diyecek halimiz yok" dedi. 

Osman Arslan'dan Türk bankalarına çağrı!

Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde "Bankacılık: Finansın Geleceği" başlıklı oturumuna Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan katıldı. Arslan,  önemli açıklamalarda bulundu.

Arslan 1915 İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arslan 1915 İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Arslan tarafından kuruldu. 

Ahmet Arslan: Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yapıyoruz!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Büyük projeleri yap-işlet-devret modeliyle yaptıklarını söyledi.

Ahmet Arslan'dan şeker fabrikası bilgilendirmesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, 14 şeker fabrikasıyla ilgili özelleştirme sürecinin devam ettiğini, diğer 11 fabrikanın ise kamu eliyle çalıştırılmaya devam edeceğini açıkladı.

Ersan Arslan Haberi

Ersan Arslan


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Ersan Arslan ve Vali Ali Kolat, Kırıkkale Silah OSB alt yapı inşaatında incelemede bulundular. 

Arslan, Silah OSB'nin Savunma Sanayinin gözbebeği olacağını söyledi. 

Vali Ali Kolat, Müsteşar Aslan, Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Yaşar Öztürk ve diğer yetkililer Kırıkkale'de kuruluşu gerçekleştirilen ve altyapı inşaatı çalışmaları devam eden Silah Sanayi İhtisas OSB alanında incelemede bulundular. İlgili müteahhit firma yetkililikleri ise inşaatın sözleşmede belirlenen işin bitim tarihi olan 31 Ağustos 2015'den önce altyapı inşaatını bitirmeyi hedeflediklerini ifade ettiler. Bir süre önce temeli atılan Silah Sanayi İhtisas OSB'nin 50 hektar alanda toplam 64 parsel olarak planlandığı belirtildi. 

Proje kapsamında Silah Sanayi İhtisas OSB bünyesinde Savunma ve özellikle Silah Sanayiine hizmet vermek üzere yedek parça imalatı yapan alt sektörlerin bir...