29 / 04 / 2024

Ertan Kösenin yaptığı minyatür eserler

Ertan Kösenin yaptığı minyatür eserler

Ertan Köse'nin yaptığı, yöreye özgü ahşap mimari eserlerin minyatür örnekleri ilgi çekiyor. Minyatürünü yapacağı yapıyı inceleyen, ölçüler alan, fotoğraflayan Köse, ardından minyatür için kullanacağı ağacı seçiyor ve parçaları teker teker işliyor.

Ertan Köse'nin yaptığı ahşap mimari eserlerin minyatür örnekleri ilgi çekiyor!

Ertan Köse'nin yaptığı, yöreye özgü ahşap mimari eserlerin minyatür örnekleri ilgi çekiyor. Minyatürünü yapacağı yapıyı inceleyen, ölçüler alan, fotoğraflayan Köse, ardından minyatür için kullanacağı ağacı seçiyor ve parçaları teker teker işliyor.

Kayseri Şeker, çiftçilere 193 milyon liralık ödeme yaptı

Kayseri Şeker Fabrikası, 2023-2024 kampanya dönemi için sözleşmeli ekim yapan çiftçilerine yönelik 193 milyon 247 bin Türk Lirası tutarında söküm avansı ödemesi yaptığını açıkladı. İşte haberin detayları...

Demir fiyatları ters köşe yaptı! Demir fiyatlarına çılgın zam geldi! Yer yerinden oynadı! 9 Mayıs 2023 demir fiyatları

Son dönemlerde peş peşe indirim gelen demir fiyatları bugün ters köşe yaptı. Demir fiyatlarına çılgın zam geldi. Yer yerinden oynadı. Demir fiyatları ne kadar oldu?  9 Mayıs 2023 demir fiyat listesi.

Dolar 17 TL olacak diyen Necmettin Batırel ters köşe yaptı! Doları olanlar bu tarihi görünce dondu kaldı! Çabuk bakın!

Dolar kuru ile ilgili tahmninlere bir yenisi de Ekonomist Necmettin Batırel'den geldi.Dolar 17 TL olacak diyen Necmettin Batırel ters köşe yaptı! Doları olanlar bu tarihi görünce dondu kaldı! Çabuk bakın!

İş Bankası’ndan son yılların en büyük kampanyası! Yaptığı kampanyayla takdir topladı!

İş Bankası, Kahramanmaraş’ta yaşanan iki büyük yıkıcı depremin ardından yaptığı açıklamada depremde hayatını kaybeden müşterilerinin borçlarını sildiğini ifade etti.

Altın fiyatları bir günde tepetaklak oldu! Gram altın ters köşe yaptı! Görenler şaştı kaldı! 4 Şubat altın fiyatları

4 Şubat Cumartesi altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları çarşamba günü Fed faiz kararından sonra rekor kırarken dün sert düştü. Altın fiyatları bir günde resmen tepetaklak oldu! Gram altın ters köşe yaptı! Görenler şaştı kaldı! 4 Şubat altın fiyatları.

Özel sağlık sigortası yaptıracaklar dikkat! Yüzde 180 zamlandı! Bunları yaparsanız fiyat düşer! Hemen bakın!

Özel sağlık sigortası yaptıracak vatandaşlar, fiyatları düşürmenin bir yolu olup olmadığını merak ediyor. Bunları yaparsanız fiyat düşer! Hemen bakın!

Özel sağlık sigortası yaptırmanın püf noktaları neler? Doğru seçimin sırrı detaylarda gizli

Günümüzde hastalık ve kaza gibi istenmeyen durumlara karşı hazırlıklı olmak için özel sağlık sigortası yaptırmak önemli bir ihtiyaç. Ancak özel sağlık sigortası yaptırırken de dikkatli olmakta yarar var.

Yabancı yatırımcı 2022’de milyarlarca dolarlık satış yaptı!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası verilerine göre Borsada yabancıların yaptığı satış 30 Aralık haftasında da devam etti.

Vatan Bilgisayar Huawei Nova 9 SE'ye indirim yaptı! Bu ay daha ucuz! 8 Aralık 2022 fiyat listesi...    

Vatan Bilgisayar, Huawei Nova 9 SE'de büyük indirim yaptı. Bu fırsatı kaçırmayın! İşte 8 Aralık 2022 itibarıyla Huawei Nova 9 SE Vatan bilgisayar fiyat listesi ve özellikleri...

Selçuk Geçer'den ters köşe dolar yorumu! Öyle bir açıklama yaptı ki kimse beklemiyordu! Görenlerin ağzı açık kaldı

Dolar yorumları ile bilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, her zaman doların yükseleceğine yönelik yorumlar yaparken son dakika gelen açıklaması herkesi ters köşe yaptı. Dolar ile ilgili öyle bir açıklama yaptı ki görenlerin ağzı kaldı. İşte son dakika dolar açıklaması.

Gümüş fiyatları ters köşe yaptı! Gümüş fiyatları düştü mü yükseldi mi? Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatlarında son dakika gelişmeleri milyonlarca yatırımcı ve gümüş almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Gümüş fiyatları haftanın dördüncü işlem günü ters köşe yaptı. Peki gümüş fiyatları düştü müi yükseldi mi? 

CarrefourSA LG bulaşık makinelerine büyük indirim yaptı sakın kaçırmayın! İşte 21 Mayıs 2022 fiyat listesi...

CarrefourSA LG bulaşık makinelerine CarrefourSA karta özel indirim yaptı. Peki, CarrefourSA LG bulaşık makineleri indirime girdi mi? Fiyatları ne kadar oldu? İşte 21 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Migros Şenpiliç, Beypiliç, Banvit tavuk et ürünlerine büyük indirim yaptı! İşte 14 Nisan 2022 Migros tavuk fiyat listesi

Geçen hafta kırmızı et ürünlerinde indirim yapan Migros yeni kampanyasını duyurdu. Migros Şenpiliç, Beypiliç, Banvit tavuk et ürünlerine indirim yaptı. İşte 14 Nisan 2022 fiyat listesi...

Ertan Kösenin yaptığı minyatür eserler Haberi

Ertan Kösenin yaptığı minyatür eserler


Rize'nin Çayeli ilçesi Büyüktaşhane Mahallesi Merkez Camisi imam hatibi Ertan Köse, yaptığı, yöreye özgü ahşap mimari eserlerin minyatürleri ile adından söz ettiriyor. 

Minyatürünü yapacağı yapıyı inceleyen, ölçüler alan, fotoğraflayan Köse, ardından minyatür için kullanacağı ağacı seçiyor ve parçaları teker teker işliyor. Ardından parçaları birleştiren Köse, her biri için yaklaşık 15 günlük çalışmanın ardından yöreye özgü birbirinden güzel ahşap mimari yapıların birer minyatürünü ortaya çıkarıyor. 

Köse, yaptığı açıklamada, evinin bahçesinde kurduğu atölyesinde boş vakitlerini değerlendirmek için Rize yöresinde bulunan serenden cami ve taş evleri gerçek boyutlarına uygun ölçekte küçültüp tüm ayrıntılarıyla yaptığını söyledi. 

Çocukluğundan beri ahşap işlerine karşı büyük ilgi duyduğunu belirten Köse, "Kendi başıma ahşaptan bir şeyler yapmak çocukluğumdan beri çok hoşuma gidiyor. Sekiz yıl önce bir sergide ahşaptan yapılma minyatür seranderler...