30 / 04 / 2024

Ertan Yetim iller bankası

Ertan Yetim iller bankası

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı ve üyesi olan Ertan Yetim,  bugün itibarı ile Emlak Konut Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti.

Dul ve yetim aylığı ne kadar oldu? Nisan 2023 dul ve yetim aylığında son dakika! İkramiye verilecek mi? 

En düşük emekli maaşının 5 bin 500 TL'den 7 bin 500 TL'ye, bayram ikramiyelerinin de 1.100 TL'den 2 bin TL'ye yükseltilmesinin ardından, dul ve yetim maaşına zam gelip gelmeyeceği merak ediliyor. Peki dul ve yetim aylığı ne kadar oldu Nisan 2023? 

Aile Bakanlığı tarafından ödeniyor... Dul ve yetim maaşı ne kadar?

Aile Bakanlığı tarafından yapılan ödemelerden birçok vatandaşımız faydalanıyor. Bu ödemeler arasında dul ve yetim aylıkları da var. Peki aylıklar hesaba yattı mı? Dul ve yetim aylığı nisan ayı ödemesi yapıldı mı? İşte detaylar...

15 Nisan evde bakım parası yatan iller açıklandı mı? Evde bakım maaşında son dakika Nisan müjdesi! 

'15 Nisan evde bakım parası yatan iller listesi' en çok merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki 15 Nisan evde bakım parası yatan iller açıklandı mı?

Ertan Keleş Kimdir?

Ertan Keleş kimdir? Ertan Keleş’in mesleği nedir? Ertan Keleş hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Evde Bakım Yardımı yatan iller listesi! İl il açıklandı! Hemen bakın!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca ödemesi yapılan evde bakım maaşı yatan iller listesi araştırılıyor. Normalde her ayın 15'i ila 30'u arasında yatırılan evde bakım parasının Ramazan Bayramı nedeniyle hesaplara yatırılıp yatırılmadığı merak ediliyor. İşte detaylar...

Devlet dul ve yetim maaşı alanların maaş miktarını değiştirdi! Bakın ne kadar ödeme yapılacak!

Devlet dul ve yetim maaşı alanların maaş miktarında değişiklik yaptı. Peki, dul ve yetim maaşları ne kadar oldu? İşte detaylar...

11 Nisan evde bakım parası yatan iller belli oldu mu? Şimdi hesaplarınızı kontrol edin! Tam 4 bin 336 TL yatıyor! 

Binlerce vatandaş tarafından 'Evde bakım maaşı yattı mı, ne zaman yatacak?' sorularının yanıtları araştırılıyor. Peki 11 Nisan evde bakım parası yatan iller belli oldu mu?

Yetim aylığında son dakika! Bunu ispatlayan yetim aylığı alabilecek! Hemen bakın! 

Boşandığı eşiyle yaşamadığını kanıtlayan kadın yetim aylığı almaya devam edebilecek. İşte konu ile ilgili o son dakika gelişmeleri...

Yetim ve dul maaşı aynı anda alınır mı? Dul ve yetim aylığı kimlere bağlanır?

Yetim ve dul maaşları başta olmak üzere vatandaşlar aynı anda kaç maaş alabileceklerini merak ediyorlar. İşte bu durumda araştırılan sorular ve onların yanıtları!

Dul ve yetim aylığı alanlar şimdi bakın! Bayram ikramiyesi verilecek mi? Peş peşe açıklandı! 

Emekli maaşı ve emekli bayram ikramiyelerinde yapılan düzenleme teklifi meclisten geçti. En düşük emekli aylığı 7 bin 500 TL olurken, emekli bayram ikramiyesi 2 bin TL'ye yükseldi. Peki dul ve yetim aylığı alanlar bayram ikramiyesinden yararlanabilecek mi?

Dul ve yetim aylıklarında zam olacak mı? Dul yetim maaşları ne kadar olacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emeklilere yönelik müjdesinin ardından, dul ve yetim aylığı merak konusu oldu. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in yaptığı açıklamaya göre, asgari ücrete zam yapılmayacağı belirtilmiş olsa da dul ve yetim maaşları konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

Evde bakım paraları hangi illerde yattı? İşte hesaplara 4 bin 336 TL yatırılan iller listesi! Hemen bakın!

Pek çok kişi tarafından merakla beklenen evde bakım paraları hangi illerde yattı? Hesaplara 4 bin 336 TL yatırılan iller listesi haberimizde yer alıyor. Hemen bakın! 

Orman Genel Müdürlüğü acil olarak duyuruldu! 48 ilde personel alımı yapılacak! İşte o iller ve şartlar!

Orman Genel Müdürlüğü, yeni personel alımına başladı. Bununla birlikte alım yapılacak iller ve başvuru şartları duyuruldu. İşte detaylar!

Ertan Yetim iller bankası Haberi

Ertan Yetim iller bankası

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Yönetim Kurulu Başkanı ve üyesi olan Ertan Yetim İller Bankası A.Ş. Yönetim Kurulu üyeliğine atandı ve Emlak Konut Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa etti. 

KAP Açıklaması:
İller Bankası A.Ş. Yönetim Kurulu üyeliğine atanan Şirketimiz Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ertan Yetim,  bugün itibarı ile Şirketimizin Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa...