14 / 05 / 2024

ertelemeli bayram kredisi

ertelemeli bayram kredisi

Kurban Bayramı öncesi nakit ihtiyacı olanların beklediği müjde Yapı Kredi'den geldi. Yapı Kredi nakit ihtiyacı olanlara 3 ay ertelemeli bayram kredisi veriyor. İşte detaylar...

İş Bankası’ndan faizsiz kredi için son 8 gün uyarısı! Bayram öncesi 0 faizle hesaplara tam 30 bin TL yatıracak! 

En çok tercih edilen özel bankalar arasında yer alan İş Bankası'nın 30 bin TL faizsiz kredi kampanyası için son 8 güne girildi. İşte İş Bankası faizsiz bayram kredisi ile ilgili merak edilen detaylar...

Vakıfbank'tan 3 ay ertelemeli 100 bin TL ihtiyaç kredisi!

Vakıfbank ihtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlara yönelik olarak yeni destek kredisini açıkladı. Bankaya acil paraya sıkışan ve nakit ihtiyacı olan vatandaşlar başvuruda bulunabilirler. 

Ziraat Bankası'ndan aylık 366 TL taksitle bayram kredisi!

Ziraat Bankası, bayram öncesinde tüketicilere uygun koşullarda kredi imkanı sunmaya devam ediyor. Banka, bayram kredisi kampanyası kapsamında aylık 366 TL taksitle kredi imkanı sunuyor.

İş Bankası'ndan aylık 840 TL taksitle bayram kredisi!

İş Bankası, finansal ihtiyaçlarını karşılamak isteyen müşterilerine geniş bir kredi seçeneği yelpazesi sunarak büyük kolaylık sağlamaya devam ediyor. Özellikle bayram dönemine özel olarak, aylık taksit tutarı sadece 840,84 TL ödeyerek kredi çekme imkanı sunuyor.

İş Bankası'ndan müjde! Başvurana 'Anında Bayram Kredisi' verilecek!

İş Bankası'ndan bayram öncesi müjde! Anında Bayram Kredisi ile nakit ihtiyaçlarınızı karşılayın. Hızlı, pratik ve özel faiz oranlarıyla kredi imkanı sunan kampanya şubeye gitmeden başvuru imkanı sağlıyor.

Bayramda cüzdanınız boş kalmasın! Bu Yapı Kredi’nin Bayram Kredisi tam size göre! İşte detaylar!

Kurban Bayramı yaklaşırken vatandaşların harcaması da arttı. Bayramda cüzdanın boş kalmasını isteyemeyenler alternatif yollar aramaya başladı. Tam da bu esnada Yapı Kredi imdadınıza yetişiyor.

Akbank 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi veriyor mu? Akbank kredi 3 ay erteleme nasıl yapılır?

Akbank 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi pek çok vatandaşın ilgilendiği konulardan biridir. İşte Akbank 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisine dair detaylar!

3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi hangi banka veriyor? Bankalarda 3 ay erteleme var mı?

Kredi, özellikle 3 ay ertelemeli krediler pek çok kişinin gündeminde yer almaktadır. İşte “3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisini hangi banka vermektedir?” soruların araştırılan yanıtları!

3 ay ertelemeli faiz ile ihtiyaç kredisi alabilirsiniz! İşte TEB'den kampanya!

TEB’den harika kampanya, 3 ay ertelemeli faiz ile ihtiyaç kredisi almak mümkün. İhtiyaç kredisine ilişkin merak edilen detaylar için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz...

Bankalardan ramazan bayramına özel şeker gibi düşük faizli kredi kampanyası!

Ramazan bayramına sayılı günler kala bankalar, vatandaşların daha rahat alışveriş yapabilmeleri için uygun şartlarda ve 3 ay ertelemeli kredi kampanyaları başlattı. İhtiyacı olanlar mutlaka okusun.

En avantajlı bayram kredisi hangi bankada! İşte bankaların bayram kredileri!

Ramazan Bayramı artan ihtiyaçlar ile birlikte tüketicilerin kredi talebi de artıyor. Vatandaş hangi bankanın daha avantajlı kredi paketi sunduğunu merak ediyor. Yaklaşık 20 bankanın kredi paketlerini bir arada sunan HangiKredi ise tek bir platform üzerinden tüketicilere karşılaştırma fırsatı sunuyor

4 büyük banka peş peşe son dakika vererek duyurdu! Akbank, QNB Finansbank, Yapı Kredi, İş Bankası açıkladı!

Ramazan öncesinde ihtiyaç sahibi olanlara yardımcı olmak amacıyla, faizsiz kredi imkanı sunan bankalar açıklandı. Bu kapsamda, ihtiyaç sahipleri bayram kredisi alabilecekler. Son dakika açıklamalarıyla, Akbank, QNB Finansbank, Yapı Kredi ve İş Bankası gibi büyük bankalar faizsiz kredi fırsatı sunaca

5 dev banka peş peşe son dakika vererek açıkladı! Akbank, QNB Finansbank, Yapı Kredi, İş Bankası ve bir banka daha...

Ramazan öncesinde ihtiyaç duyanlara faizsiz kredi imkanı sunacak bankalar açıklandı! Faizsiz bayram kredisi kapsamında, ihtiyaç sahipleri 25 bin TL'ye kadar kredi alabilecekler. 5 dev banka peş peşe son dakika vererek açıkladı! Akbank, QNB Finansbank, Yapı Kredi, İş Bankası...İşte ayrıntılar...

ertelemeli bayram kredisi Haberi

ertelemeli bayram kredisi

Kurban Bayramı'na 1 gün kala ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşların beklediği müjde Yapı Kredi'den geldi. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Yapı Kredi, Bayram Kredisi kapsamında, 3 ay ertelemeli olarak kredi imkanı sunacak. 

Peki Yapı Kredi Bayram Kredisi'ne nasıl başvurulur? İşte detaylar...

Yapı Kredi Bankası kredi politikalarına uygun olan vatandaşlar, yapmış oldukları bu kredi başvuruları ile beraber şubeye gitmeye gerek kalmadan kredilerini alabilecek. 

Yapı Kredi Bayram Kredisi için cep telefonunuz üzerinden SMS atarak başvuru yapabilirsiniz. 

Bayram Kredisi Başvurusu yapabilmek için; Yapı Kredi Mobil ya da İnternet Şube Bireysel İhtiyaç Kampanya seçildikten sonra, ilk taksit tarihi; değiştirilmedikçe kredi açılış gününden azami 120 gün sonrası olacak biçimde gelecek.

Yapı Kredi 3 ay ertelemeli Bayram Kredisi kampanyasının azami vadesi ödemesiz dönem dahil 36 ay...