04 / 05 / 2024

Ertuğrul Çağrı Korkmaz ankara iç mimarlık

Ertuğrul Çağrı Korkmaz ankara iç mimarlık

İç mimar Ertuğrul Çağrı Korkmaz kimdir? Ertuğrul Çağrı Korkmaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ertuğrul Çağrı Korkmaz, ne zamandan beri Ankara İç Mimarlık'ta görev alıyor?

Ertuğrul Doğan: Trabzonspor'un gayrimenkul projelerinde önemli bir yol kat edildi! 

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, kulübün gayrimenkul projeleri ve Türk futbolu ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki kulübün gayrimenkul projelerinde son durum ne? İşte Doğan'ın o açıklamaları...

Ertuğrul Doğan'dan Kartal arazisi açıklaması: Trabzonspor'a kazandırılıp Emlak Konut GYO veya TOKİ ile anlaşma yapılacak

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, olağan mali genel kurulunda önemli açıklamalarda bulundu ve Kartal arazisi ile ilgili son durumu paylaştı. 

Ertuğrul İnşaat Emlak Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğrul İnşaat Emlak Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Barış tütüncü, Ertuğrul Güngör ve Zehra Güngör ortaklığında kuruldu.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin inşaatçılarla bir araya geldi!

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçenin inşaat ve gayrimenkul sektörünü değerlendirmek için sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Ertuğrul Çalışkan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı oldu...

Ertuğrul Günay: Ilısu Baraj projesi baştan yanlıştı!

Hasankeyf'teki Ilısu Barajı projesi hakkında dönemin Kültür ve Turizm Bakanı olan Ertuğrul Günay açıklama yaptı. Günay, projenin Hasankeyf'e zarar vereceğini belirtti...

Çağlar Ertuğrul İzmir'e taşındı!

Genç oyuncu Çağlar Ertuğrul'da şehrin gürültüsünden bunalıp, çareyi doğaya sığınmakta buldu. Yakışıklı oyuncunun İzmir'e taşındığı öğrenildi.

Ertuğrul Özkök'ten Ağaoğlu'na tablo telefonu!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Ertuğrul Özkök bugün köşesinde sosyal medyada dolaşan bir fotoğraf üzerine Ali Ağaoğlu'nu aradığını yazdı. İşte o yazı..

Ertuğrul Şen: Enerjinin israf edilmemesi için ısı yalıtımı şart!

İZODER Başkan Yardımcısı Ertuğrul Şen, “Yıllık enerji tüketiminin yüzde 72’sini ithal eden Türkiye’de, tüketilen toplam enerjinin yüzde 40’a yakını binalarda kullanılıyor. Enerjinin israf edilmemesi için binalarda ısı yalıtımı yaparak yüzde 50 tasarruf sağlamak öncelikli sorumluluk ve zorunluluğumu

Nazenin Konakları: Diriliş Ertuğrul'un yanındayız!

Milyonların hayranlıkla izlediği Diriliş Ertuğrul dizisinin 2016-2017 ana sponsoru Nazenin Konakları gündemde yer alan Altın Kelebek Ödül Töreni için açıklama yaptı...

Ertuğrul Günay Sapanca ormanlarındaki yapılaşmayı şikayet etti!

Kültür eski Bakanı Ertuğrul Günay, twitter hesabından Sapanca ormanlarındaki yapılaşmayı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na şikayet etti. Eroğlu bu şikayete kayıtsız kaldı.

Mehmet Ertuğrul Hatay, Betüla Peyzaj'a dava açtı!

HATKO AŞ'nin yönetim kurulu başkanı, eski FB'li yönetici Mehmet Ertuğrul Hataylı, Sarıyer Reşitpaşa'daki evinin bahçesinin peyzaj işlerini istediği gibi yapmayan şirkete dava açtı.

Bilecik Söğüt Ertuğrul Gazi Türbesi onarılmayı bekliyor!

Son 21 ay içince 2 kere tadilat gören Bilecik’in Söğüt ilçesinde bulunan Ertuğrul Gazi Türbesi'nin içindeki çatlaklar ve duvarlardaki şişmelerin önüne geçilemezken, gelen ziyaretleri hoş olmayan görüntülerle karşılaşıyor.

Ertuğrul Çağrı Korkmaz ankara iç mimarlık Haberi

Ertuğrul Çağrı Korkmaz ankara iç mimarlık

Ertuğrul Çağrı Korkmaz kimdir?

Ertuğrul Çağrı Korkmaz, 1996 Yılında Hacettepe Üniversitesi’nden içmimar unvanı ile mezun oldu. O tarihten bu yana çeşitli özel kuruluşlarda ve serbest olarak mesleğinde çalışmış; proje, uygulama, imalat ve taahhüt tecrübeleri kazanmıştır. 


2005 Yılında Gazi Üniversitesi Mobilya ve Dekorasyon Eğitimi Bölümü’nden, yüksek lisans derecesi aldı. Çeşitli sempozyumlarda “mimarî estetik”, “estetik ve sanat” gibi konularda bildiriler sundu, seminerler verdi. Yurt içi ve dışı bir çok mobilya tasarım yarışmasına katıldı. 


2012 yılından bu yana Ankara İçmimarlık ‘ta, mesleğini sürdürmekte, Ankara Fikrî ve Sınaî Haklar Hukuk Mahkemeleri için bilirkişilik hizmeti vermekte ve G. Ü. Mob. ve Dek. Eğitimi B.’de doktora öğrenimine devam etmektedir. Bir çocuk babasıdır.


Ankara İç Mimarlık..

İçmimar Mustafa ERCİYAS ve İçmimar Umut GÜRLER tarafından anahtar teslimi “TASARIM, PROJE, UYGULAMA” mantığıyla kurulmuştur.


Proje...