02 / 05 / 2024

ertuğrul günay kimdir

ertuğrul günay kimdir

Bursa Haber'in haberine göre; İstifası sonrası konuşan Ertuğrul Günay, Başbakan Erdoğan için, "İstanbul Belediye Başkanlığı'nı hiç bırakmadı, bütün yüksek yapılar onun onayıyla yapıldı" diye konuştu.

Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor?

Trabzon Spor'un başkanlık görevini yapan Ertuğrul Doğan kimdir? Ertuğrul Doğan ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Ertuğrul İnşaat Emlak Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğrul İnşaat Emlak Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Barış tütüncü, Ertuğrul Güngör ve Zehra Güngör ortaklığında kuruldu.

Ertuğrul Günay: Ilısu Baraj projesi baştan yanlıştı!

Hasankeyf'teki Ilısu Barajı projesi hakkında dönemin Kültür ve Turizm Bakanı olan Ertuğrul Günay açıklama yaptı. Günay, projenin Hasankeyf'e zarar vereceğini belirtti...

Ertuğrul Günay Sapanca ormanlarındaki yapılaşmayı şikayet etti!

Kültür eski Bakanı Ertuğrul Günay, twitter hesabından Sapanca ormanlarındaki yapılaşmayı Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’na şikayet etti. Eroğlu bu şikayete kayıtsız kaldı.

Günşen Günay kimdir?

Mimar Günşen Günay kimdir? Mimar Günşen Günay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Günşen Günay, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Günşen Günay..

Ertuğrul Günay Mecidiyeköy'deki asansör kazası ile ilgili açıklama yaptı!

Eski Kültür ve Turizm Bakanı, İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, İstanbul Mecidiyeköy'de bir inşaatta meydana gelen ve 10 işçinin hayatını kaybettiği asansör kazasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ertuğrul Günay: Çeşme Kuşadası'na benzemesin!

Kültür ve Turizm eski Bakanı, bağımsız İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, Çeşme’de tartışma konusu olan TOKİ evlerinin yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini söyledi. Günay, “Toplu konut gündeme seçimden önce gelmişti" dedi

Ertuğrul Menteşe kimdir?

Türkiye’de uygulanmış ilk uydu kent projelerinden birisi olan Ataköy 1. Kısım ve 2. Kısım’ların mimarı Ertuğrul Menteşe kimdir? Ertuğrul Menteşe, hangi projelere imza attı? İşte Ertuğrul Menteşe...

Ertuğrul Melikoğlu kimdir?

Eski Görele Belediye Başkanı ve Mimar Ertuğrul Melikoğlu kimdir? Ertuğrul Melikoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ertuğrul Melikoğlu, bugün hangi sektörde çalışmalarına devam ediyor?

Toğrul Gönden kimdir?

Cushman & Wakefield Türkiye Genel Müdürü Toğrul Gönden, Berlin Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü mezunudur. Peki Toğrul Gönden kimdir? İşte Toğrul Gönden'in biyografisi ve iletişim bilgileri...

Ertuğrul Günay: Bütün yüksek yapılar Başbakanın onayıyla yapıldı!

Bursa Haber'in haberine göre; İstifası sonrası konuşan Ertuğrul Günay, Başbakan Erdoğan için, "İstanbul Belediye Başkanlığı'nı hiç bırakmadı, bütün yüksek yapılar onun onayıyla yapıldı" diye konuştu.

Ertuğrul Çalışkan kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 12 ilin belediye başkan adayını açıkladı. Açıklanan listeye göre Karaman Belediye Başkan adayı olan Ertuğrul Çalışkan kimdir? İşte aday Ertuğrul Çalışkan...

Ertuğrul Kurdoğlu kimdir?

Ata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Kurdoğlu bugün hayatını kaybetti. Ata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Kurdoğlu kimdir? İşte Ata Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Kurdoğlu...

ertuğrul günay kimdir Haberi

ertuğrul günay kimdir

Yolsuzluk operasyonu sonrası partisi aleyhinde açıklamalar yapan Ertuğrul Günay, Ak Parti MYK toplantısı sonrası disiplin kuruluna sevk edilmesinin ardından TBMM'de düzenlediği basın toplantısında partisinden istifa ettiğini açıklamıştı. Günay, bir dönem tartışma konusu olan İstanbul'daki yüksek yapılar ile ilgili "Sayın Başbakan İstanbul Belediye Başkanlığı'nı hiçbir zaman bırakmadı. Özeli ilde Türkiye çapında da bütün bu büyük imar projelerini yakından takip ediyor. İstanbul'daki yüksek yapılaşmalar ancak onun onayıyla yapılabiliyor" dedi. 


'YÜKSELDİĞİNİ GÖRDÜM' "2011

genel seçimlerinden sonra seçim bölgem İzmir'den İstanbul'a döndüğümde Kazlıçeşme konutlarının yükseldiğini gördüm" diyen Günay, Kazlıçeşme konutlarının yüksekliğinin İstanbul'un siluetini çok rahatsız edeceğini görerek belediyelere bizzat yazı yazdım. 

Çevre Bakanlığı'na yazı yazdım ve koruma kurullarından, inşaat Yedikule'nin hemen yakınında olduğu ve silueti etkilediği için durdurma kararı alınmasını sağladım. Bu kararı tebliğ ettik. 

Ondan sonra...