30 / 04 / 2024

Ertürk Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat adres

Ertürk Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat adres

Ertürk Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Kemal Ertürk tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da Merter, Mehmet Nezihi Özmen Mahallesi'nde kuruldu.

Florya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirket kuruldu!

Florya Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirket Esenyurt'ta 2 milyon 83 bin 525 TL sermaye bedeli ile Mehmduh Öztürk ve Aynur Öztürk ortaklığında kuruldu.

Nad Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Nad Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Tarık Öztürk tarafından kuruldu.

Arnem Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arnem Gayrimenkul Yatırım İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda DLK Turizm Ticaret Anonim Şirketi tarafından 36 milyon 52 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile kuruldu.

Bmmplus Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bmmplus Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Burak Demir tarafından kuruldu.

Dce Invest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Dce Invest Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğantürk Gülşen tarafından kuruldu.

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Tt Partners Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Taner Barış Türk ve Yusuf Tunç ortaklığında kuruldu.

Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gate İnvestment Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Alpay Çepni, Nurettin Öztürk, Mehmet Gür ve Mustafa Gür ortaklığında kuruldu.

Gzm Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gzm Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Eşref Şentürk tarafından kuruldu.

Rasyonel Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Rasyonel Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Çekmeköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Salih Öztürk ve Rıdvan Bural ortaklığında kuruldu.

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ctd Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Zafer Durmaz, Cahit Durmaz, Türkan Durmaz, Güzin Durmaz Zerentürk, Yasemin Durmaz ve Makbule Esin Toğlukdemir ortaklığında kuruldu.

Fırst Famıly Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırst Famıly Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Evgeny Rakshın tarafından kuruldu.

Duruk Güzelce Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Duruk Güzelce Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy'de Ali Metin Duruk, Mahmut Atom Duruk ve Mehmet Çetin Duruk ortaklığında kuruldu.

Delta Filo Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Delta Filo Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy'de Ahmet İnanç Toy tarafından kuruldu.

Ertürk Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat adres Haberi

Ertürk Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat adres

Ertürk Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Kemal Ertürk tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Nisan'da kuruldu. 


Ertürk Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak , b) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek , c) Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak,...