03 / 05 / 2024

ertürk mavuk açıklama

ertürk mavuk açıklama

MVK Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ertürk Mavuk 1+1 dairelerin yatırımcılardan çok talep aldığının altını çizerek yatırım amaçlı konut alımlarında stüdyo ve 1+1'lerin tercih nedeni olduğunu belirtti...

Türk Telekom açıkladı! Türk Telekom 3 ünvanda personel alımı yapacak...

Türk Telekom tarafından, 3 ünvanda istihdam edilmek için personel alımı yapılacağı duyuruldu. Buna göre, yapılan açıklama kapsamında Türk Telekom hangi ünvanlara personel alacağı merak ediliyor. Personel alımı için gerekli başvuru nitelikleri nelerdir? Ve kimler başvuru yapabilir? 

Kuveyt Türk’ten emekliler hakkında flaş açıklama

Kuveyt Türk’ten emekli vatandaşlara yönelik önemli bir açıklama geldi. Banka emekli promosyon miktarlarını açıkladı.

Yeni asgari ücret ile ilgili toplantı sonrası Türk-İş açıklama yaptı! İşte o açıklamanın detayları

Merakla beklenen asgari ücretteki yeni zam detayları Türk İş tarafından açıklandı. 13 Haziran 14.00 itibariyle başlayan toplantı gün içinde sona erdi ve bazı kararlar alındı.  Günlerdir beklenen yeni asgari ücret zammı ile heyetin başında yer alan Veli Solak açıklamalar yaptı.

Kuveyt Türk’ten emekliler hakkında flaş açıklama. Promosyon miktarları değişti

Kuveyt Türk'ten emekli vatandaşlar hakkında yeni bir açıklama geldi. Emekli vatandaşların bankadan alacağı promosyon miktarlarına güncelleme geldi. İşte detaylar...

Kuveyt Türk'ten bomba açıklama

Ülkemizde geniş bir müşteri ağı olan bankalar arasında yer alan Kuveyt Türk'ten nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik önemli bir açıklama geldi.

Toplu iş sözleşmesi için Bakan Bilgin’den sürpriz açıklama! Resmen son noktayı koydu!

Kamu çalışanlarının zamlı aylıklarını netleştirecek toplu iş sözleşmesi görüşmelerinden çıkacak nihai sonuç beklenirken Bakan Bilgin'den sürpriz bir açıklama geldi. Bilgin, "TÜRK-İŞ ve HAK-İŞ ile cuma günü bir kez daha görüşeceğiz ve bunu da çözüm yoluna sokacağız" dedi.

Asgari ücrette 'O tutar kırmızı çizgimiz' demişti! Tepkiler sonrası yeni açıklama

TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay'ın TRT haber yayınında, 4 kişilik bir ailenin açlık sınırı olarak açıklanan 7.785 lirayı asgari ücret görüşmesinde “kırmızı çizgileri” göstermesi vatandaşın tepkisini topladı. Tepkilerin ardından Atalay tarafından yeni bir açıklama yapıldı.

Dolar kurunda deprem yaşanacak! Selçuk Geçer'den flaş açıklama: "Dolar kuru 10 TL’ye düşerse..."

Dolar başta olmak üzere döviz kurunun Türk Lirası karşısındaki yükselişi devam ederken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den flaş açıklama geldi! İşte Selçuk Geçer'in şok eden açıklaması...

İstanbul Atatürk Havalimanı'nın akıbeti ne olacak? Bakanlık ve İBB'den dikkat çeken iki farklı açıklama

İstanbul'un tarihinde önemli bir yere sahip olan Atatürk Havalimanı'nda pist kırma işlemleri başladı. Çalışmalar neticesinde 'İstanbul Atatürk Havalimanı'nın akıbeti ne olacak?' sorusu gündeme geldi. Soruya hem Ulaştırma Bakanlığı hem de İBB'den iki farklı açıklama geldi.

Selçuk Bayraktar kripto para mı çıkarıyor? Baykar'dan iddialara ilişkin açıklama 

Türk SİHA’larının yaratıcılarından Selçuk Bayraktar, yönetim kurulu başkanlığını sürdürdüğü Baykar Teknoloji’nin kripto para çıkaracağı yönündeki iddialara ilişkin açıklama yaptı. Twitter’dan paylaşım yapan Baykar, kripto para iddialarına noktayı koydu.

Fitch'ten Türk bankalarına yönelik açıklama geldi!

Kredi derecelendirme kuruluşu Fitch'ten Türk bakanlarına ilişkin bir açıklama yaptı. Türkiye'de sermaye artırımına giden kamu bankalarından ziyade sektörde bazı bankalarda da sermaye artırımının gerekebileceğini aktardı.

İstanbul depremi için ürküten açıklama: 48 bin bina yıkılacak!

Aydın'ın turistik ilçesi Kuşadası'nda gerçekleştirilen Deprem ile Kentsel Dönüşüm Kurultayı'nda açıklama yapan AKUT Vakfı Başkanı Nasuh Mahruki "Beklenen İstanbul depreminde yıkılacak iki bina enkazının başına koyacağımız, deprem bilgisi olan bir kurtarıcı bile bulamayacağız" diye konuştu.

İlham Aliyev'den Türk inşaat şirketlerine ilişkin açıklama!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin kardeş şehri olarak nitelendirilen Azerbaycan Şuşa'ya gitti. Burada Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile görüştü. İlham Aliyev Türk inşaat şirketlerine ilişkin açıklama yaptı.

ertürk mavuk açıklama Haberi

ertürk mavuk açıklama



Kurtköy’de Work-Square projesinin inşasına devam eden ve projedeki 1+1 dairelere özellikle yatırımcılardan çok talep aldıklarının altını çizen Mavuk, “Yatırım amaçlı konut alımlarında stüdyo ve 1+1 daireler her zaman daha çok tercih ediliyor. Bu tip dairelerin tercih edilmesinde başlıca iki büyük neden var. Birincisi düşük m2’leri nedeniyle satış fiyatlarının daha kolay ulaşılabilir olması. İkinci neden ise, düşük m2 nedeniyle kiralarının uygun olması ve buna bağlı olarak kiralama taleplerinin yüksek olması, daha kolay kiraya verilebilmesidir. 


Birikimi ile peşinatını ödeyebildiği ve aylık kazancının bir kısmı ile de kredi taksitlerini karşılayabileceği bir konut almak isteyen orta gelir grubu çalışan kesim en büyük alıcı durumunda olduğu için, en çok bu tip daireler ilgi görüyor. Büyük ailelerin ihtiyaçlarını karşılayacak özellikle daha büyük kullanım alanlı daireler az...