04 / 05 / 2024

ertürk mavuk kdv

ertürk mavuk kdv

MVK Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ertürk Mavuk, yeni KDV düzenlemesinden sonra, % 1 KDV oranı ile satılacak eski ruhsatlı projelere olan talebin artacağını ve stokların maksimum 2 yıl içinde eriyeceğini belirtti

Emlak Konut GYO Göktürk 1. Etap'ın değeri belli 4 milyar TL'yi aştı! 

Emlak Konut GYO Göktürk 1. Etap'ın değerleme raporu yayımlandı. Söz konusu projenin KDV hariç ve KDV dahil pazar değerleri belli oldu. İşte o rakamlar...

Özak GYO Duyu Göktürk'ün değeri 1.6 milyar TL'yi aştı!

Özak GYO Duyu Göktürk projesinin mevcut durumuna göre pazar değeri KDV dahil 893 milyon 667 bin 500 TL, tamamlanması halindeki bugünkü pazar değeri ise KDV dahil ise 1 milyar 603 milyon 371 bin 752,15 TL şeklinde belirlendi. İşte proje ile ilgili detaylar... 

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Göktürk 1. ve 2. Etabın değeri 10 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Göktürk 1. ve 2. Etap 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Emlak Konut GYO Eyüpsultan Göktürk 1. ve 2. Etap 2023 yıl sonu KDV dahil bugünkü mevcut değeri 10 milyar TL'ye yaklaştı.

Emlak Konut GYO Göktürk 1. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Göktürk 1. Etap için imzalar atıldı. Göktürk 1. Etap projesi için sözleşme bedeli KDV dahil 915 milyon TL olarak açıklandı.

Doruk Home İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Home İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ekinci ve Mehmet Ertürk ortaklığında kuruldu.

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apex Project Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emircan Çalışkan, Ertürk Aytan ve Osman Ersin Karacagil ortaklığında kuruldu. 

Ertürk Global Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ertürk Global Yapı Dekorasyon İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ertürk tarafından kuruldu.

Alarko GYO Alarko-DİM İş Merkezi'ndeki 4 bağımsız bölümü 39.6 milyon TL'ye sattı!

Alarko GYO tarafından, Alarko-DİM İş Merkezi'nin 1-2-3-4 no.lu bağımsız bölümleri 39 milyon 640 bin Türk Lirası+KDV bedelle Sürgü Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'ye satıldı. 

Efedem Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efedem Turizm İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Şükrü Ertürk tarafından kuruldu.

Unes İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Unes İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Yunus Ertürk tarafından kuruldu.

Hh Akdoğan Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hh Akdoğan Mimarlık Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de İlkay Ertürk tarafından kuruldu.

Mande Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Mande Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Esma Dilara Ertürk ve Meltem Ekşioğlu ortaklığında kuruldu.

Dae Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Dae Mühendislik Limited Şirketi Kadıköy'de Deniz Ertürk tarafından kuruldu.

ertürk mavuk kdv Haberi

ertürk mavuk kdv

Kurtköy’de %1 KDV oranı ile satılan 351 daireli ev-ofis projesi WorkSquare’in inşasına devam eden MVK Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ertürk Mavuk, “Konutta KDV’yi yüzde 18’e çıkaran düzenleme yeni başlayacak projelerle devam eden projeler arasında fiyat farkı oluşmasına yol açacak. Yatırımcılar eski ruhsatlı bir projeden daire aldığında yeni ruhsatlı projelere göre  % 17 gibi ciddi bir fiyat avantajı elde etmiş olacak. Bu durum eski ruhsatlı projelerde stoklar eriyene kadar sürecek” dedi.


Şu an WorkSquare projesinde kaba inşaatın % 40’ının tamamladığını ve yatırımcılardan bekledikleri ilgiyi gördüklerinin altını çizen Mavuk, projeyi en geç 2014 yılının sonlarında teslim etmeyi hedeflediklerini belirtti. 

Kurtköy Bölgesi daha cazip hale gelecek


Önümüzdeki dönemlerde yine Kurtköy’de yatırımları olacağını ifade eden Mavuk, ‘’Her geçen gün bölgeye olan talep artıyor. Öncelikli ilgi bölgedeki...