02 / 05 / 2024

ERÜ kongre binası inşaatı

ERÜ kongre binası inşaatı

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi yerleşkesinde inşaatı süren 6 katlı kongre merkezinin çatısında henüz belirlenemeyen nedenle çökme meydana geldi...

Hazine ve Maliye Bakanlığı binasının Mimarı Tekeli: ‘Bina en az 500 yıl dayanır’

Mimar Doğan Tekeli, Hazine binasının inşaatının bilimsel veriler çerçevesinde tamamlandığını ve 500 yıl dayanabileceğini söyledi. Tekeli, sanat eseri olarak tanımladığı binanın sağlamlığı ile öğrencilere yıllar boyu gösterildiğini belirtti.

Tuzla'daki rezerv yapı alanına gümrük binası inşa edilecek! 712 bin 436 metrekarelik arazide imar planı değişti!

Depremi bekleyen İstanbul’da riskli yapıların dönüştürülmesi amacıyla daha önce rezerv yapı alanı ilan edilen Tuzla’daki dev arazide, Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve diğer hizmet birimleri için yeni hizmet binası inşa edilmesine karar verildi. İşte o imar planı değişikliği ile ilgili detaylar...

İş GYO Maslak ofis binasının değeri belli oldu!

İş GYO Maslak ofis binasındaki 14 adet taşınmazın toplam değeri 163 milyon 150 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil 192 milyon 517 bin TL değer takdir edildi. 

Başakşehir Belediyesi'nin binası için 500 milyon TL ek bütçe!

Başakşehir Belediyesi bir yandan İstanbul’un en büyük belediye binasını inşa ederek lüks bir harcama yaparken, diğer taraftan bütçesi yetmediği için 500 milyon TL’lik ek bütçe aldı. 

Yozgat DSİ Hizmet Binası'nın inşaatı hızlandı!

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, inşaat çalışmaları süren Yozgat DSİ Hizmet Binası inşaat alanında da incelemelerde bulundu. Başer, hizmet binasının da kısa sürede tamamlanması için çalışıldığından bahsetti. 

Samsun Terme'ye otel ve kongre merkezi müjdesi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Terme'ye yeni müjdeler vererek, Belediye Hizmeti Binası, Kaymakamlık Kampüsü, Otel ve Kongre Merkezi inşa edeceklerini söyledi.

Yozgat DSİ binası Eylül 2020'de açılacak!

Yozgat DSİ hizmet binası inşaatında incelemelerde bulunan AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, binanın 1 Eylül 2020'de açılacağını söyledi.

Samsun İlkadım Belediyesi'nin yeni binasının inşaatı bitiyor!

Samsun İlkadım Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Camisi inşaatında sona yaklaşıldı. Başkan Tok: 'Yeni hizmet binası ilçemize ayrı bir değer katacak' diye konuştu.

Erciyes Üniversitesi'nde inşaat halindeki kongre binasının çatısı çöktü!

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi yerleşkesinde inşaatı süren 6 katlı kongre merkezinin çatısında henüz belirlenemeyen nedenle çökme meydana geldi...

Kahramanmaraş Kongre Binası yükseliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, toplantı ve kongre salonunun inşaatını tamamlıyor.

Bitlis Tatvan Fuar Sergi ve Kongre Merkezi binası açılıyor!

Tatvan Belediyesi tarafından inşa edilen Fuar Sergi ve Kongre Merkezi binası vatandaşların hizmetine açılıyor.

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binası Ankara'ya değer katacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yapımı devam eden Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası binasında incelemelerde bulundu...

Ankara MİA'nin bir binası tamamlandı!

Ankara Merkezi İş Alanları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gökşin MİA'nin bir binasının tamamlandığını ve diğer binaların da bu yıl başında başlamasını planladıklarını söyledi.

ERÜ kongre binası inşaatı Haberi

ERÜ kongre binası inşaatı

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi (ERÜ) yerleşkesinde inşaat halindeki kongre binasının çatısı çöktü.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Erciyes Üniversitesi yerleşkesinde inşaatı süren 6 katlı kongre merkezinin çatısında henüz belirlenemeyen nedenle çökme meydana geldi.

Olay yerine sağlık, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

İlk belirlemelere göre, bir işçinin enkaz altında kaldığı öğrenildi. Kurtarma ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor.