27 / 04 / 2024

Eryap Yılın Yatırımı Ödülü

Eryap Yılın Yatırımı Ödülü

2012 yılında kurulan Wooler taşyünü üretim tesisi ile “Yılın Yatırımı” ödülünün sahibi olan Eryap, ödülünü 36.Yapı Fuarı Turkey Build İstanbul Fuarı’nda “2012 Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri töreninde” alıyor.

Borsada başarılı yatırım yapmanın 8 temel taşı

Borsa İstanbul’da gözler endeksin 8 bin 500 puanın üstüne çıkmasını beklerken, yatırımcılar da yüksek kar elde etmenin peşinde. Borsa Eğitmeni Adem Ayan, X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, başarılı bir yatırım için yapılması gerekenleri 8 adımda anlattı.

Bu yıl temettü hisselerine yatırım yapmak kazandırır mı? Temettü hisselerinden nasıl para kazanılır?

Yatırımcılar ve yatırım yapacaklar, temettü hisselerinden nasıl para kazanılacağını merakla araştırılıyor. Peki temettü hisselerinden nasıl para kazanılır? Bu yıl temettü yatırımı yapmak mantıklı mı? Borsada Tek Başına isimli bir kullanıcı, X sosyal medya hesabından konuya ilişkin bir paylaşım yaptı

Bu yıl konut yatırımı kazandıracak mı? Uzmanlar tek tek sıraladı altın, dolar, borsa, konut...

2023 yılında rekor değer artışları yaşayan yatırım araçlarının 2024'teki seyri merak ediliyor. Uzman isimler altın, dolar, borsa, konut yatırımlarını değerlendirdi.  

2024'te neye yatırım yapmalı?

2024 yılının ilk gününde vatandaşlar yatırım kararlarını gözden geçirmeye başladı. Kimisi gayrimenkul kimisi de borsaya yatırım yapma hayalleri kuruyor. İşin uzmanları "Bu yıl neye yatırım yapmalı?" sorusunu yanıtladı.

Arsa yatırımı 2023 yılının yıldızı oldu! Bu sene yatırımcılar en çok arsa aldı!

Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral, 2023 yılında yatırımcıların en çok arsaya yatırım yaptıklarını açıkladı.

Peugeot Türkiye, ‘yılın en iyi müşteri markası' seçildi

Peugeot Türkiye, ALFA Awards'ta binek otomobilde yılın en iyi müşteri markası olarak seçildiği açıklandı. İşte haberin ayrıntıları... 

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu! 2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek!

Stratejist ve yatırım uzmanı Tuna Kaya'dan çarpıcı gümüş yorumu geldi. Kaya, gümüş yatırımcılarına seslenerek ''2024 yılında yatırımcının yüzü gülecek'' dedi. Peki gümüş fiyatları ne kadar olacak?

Güneş enerjisine 1 yıl içerisinde 10 milyar dolarlık yatırım yapıldı!

Beklentinin üzerinde bir yatırım iştahıyla karşılaştıklarını belirten Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, “Güneşte 10 milyar dolara yakın yatırım sahaya yansıdı. Bu beklentilerin üzerinde bir gelişme oldu” ifadesini kullandı.

Bu yüksek fiyatlardan altın alınır mı? Altın alacaklar dikkat! Altın yatırımı için doğru zaman mı? Tek tek açıklandı! 

Altın alacak vatandaşlar 'Bu yüksek fiyatlardan altın alınır mı?, Altın yatırımı için doğru zaman mı?' sorularının yanıtlarını merak ediyor. Uzman isimler tek tek açıkladı. İşte merak edilenler...

Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvuruları rekora koşuyor! En çok başvurulan programlar açıklandı!

Henley- Partners Grup Başkanı Dr. Christian H. Kaelin, Türk vatandaşların yatırım yoluyla göç başvurularının bu yıl rekora koştuğunun altını çizerek, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Borsada gözler ikinci yarıda! Nasıl bir yatırım pozisyonu almalı? İşte uzmanlardan portföy önerileri…

Seçim sürecinin atlatılmasıyla yatırımcılar yılın ikinci yarısına odaklandı. Borsa yükseliş trendini sürdürürken, yılın ikinci yarısına ilişkin nasıl bir yatırım stratejisi izlenmesi gerektiği en fazla merak edilen konulardan biri. İşte uzmanların portföy önerileri…

Ne altın ne dolar! Buna yatırım yapan kazanacak! İslam Memiş altını çizerek açıkladı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yatırımcıların 2023 yılında en kazançlı çıkacakları yatırım aracını altını çizerek açıkladı. Ne altın en dolar! Buna yatırım yapan kazanacak! 

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Kara ve Serkan Yağmur ortaklığında kuruldu. 

Eryap Yılın Yatırımı Ödülü Haberi

Eryap Yılın Yatırımı Ödülü



American Siding, Bonuspan, Focus Membran, Bonusmax, Winer ve Focus Shingle gibi lider markaları Türkiye pazarına kazandıran Eryap, İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 24-28 Nisan 2013 tarihleri arasında düzenlenen 36.Yapı Fuarı Turkey Build İstanbul Fuarı’nda da yeni ürünü Wooler ile birlikte  inşaat ve yalıtım sektörünün gelişimine yön veren lider markalarını sektörle buluşturdu.

Yapı Fuarı’nda sektör profesyonelleri ile bir araya gelmekten ve Yılın Yatırımı Ödülü’nü almaktan büyük mutluluk duyduklarını söyleyen Eryap CEO’su Emrullah Eruslu, “Yapı Fuarı, Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük fuarı olma özelliği taşıyor. Fuar özellikle son yıllarda tüm üreticiler için bir hazırlık, portföy yenileme, yeni ürünleri sezona hazırlamak için bir fırsat da yarattı. Yılın Yatırımı ödülünü almamız tesadüfi değildir, yoğun çalışma ve çabalarımızın sonucudur. Sektör temsilcileri, dev...