17 / 05 / 2024

Eryiğit Yapı tuzla projesi

Eryiğit Yapı tuzla projesi

Eryiğit Yapı sahibi Serhat Eryiğit Tuzla'nın 20 yıl öncesine kadar sadece yazlık bir bölge olarak bilindiğini, ancak bölgeye olan ilgi ve yeni projelerle birlikte Tuzla'nın İstanbul'un öne çıkan ilçelerinden biri olduğunu söyledi...

Swallow Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Swallow Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Adem Eryiğit tarafından kuruldu.

Soyyiğit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soyyiğit Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Soyyiğit tarafından kuruldu.

Özeryiğit Yapı Malzemeleri Elektrik Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özeryiğit Yapı Malzemeleri Elektrik Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Sinan tarafından kuruldu.

Aga Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aga Hafriyat Nakliyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Metin Eryiğit tarafından kuruldu.

Oston İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Oston İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Haan Eryiğit tarafından kuruldu.

İzmir Büyükşehir 17.2 milyon lirayı zimmetine geçirdi!

Sayıştay İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından taşıt alt geçit yapımının iki ayrı iş gibi ihale edilmesiyle ilgili 17 milyon 283 bin lira zimmet çıkardı. Paranın ödenmesi için ihalede imzası bulunan çalışanlara paylaştırıldı.

Finansevim büyümeye devam ediyor!

Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Eryiğit, "2018 yılındaki 10 milyon liralık yatırımın ardından toplam 21 şubeye ulaştık" dedi. 

Balıkesir'de üst geçit için protokol imzalandı!

Balıkesir'de 14 Kasım'da açılacak 10Burada AVM önüne üst geçit yapılması için Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Zekai Kafaoğlu ile Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu arasında protokol imzalaması yapıldı. 

Ankara-Sivas YHT projesi Sivaslıların gündeminde!

Sivas Eşmebaşı Köyü'nde Ankara- Sivas arası hızlı tren yolu çalışması vatandaşları ikiye böldü. Evlerinin yanında çalışma yapılan vatandaşlar alternatif yol istedi. TCDD yetkilileri ise yol yerine alt geçit yapıldığını açıkladı.

Gelecek Yapı Tuzla Realist fiyatları!

Gelecek Yapı Tuzla Realist fiyatları 215 bin TL'den başlıyor. Gelecek Yapı imzası taşıyan proje altı katlı iki bloktan oluşuyor...

İzmir'e hem köprü hem tüp geçit yapılacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir'e hem köprü hem de batırma tüp geçit yapacaklarının müjdesini verdi.

Tema İmar Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tema İmar Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adem Eryiğit ve Mustafa Tekinel ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Niğde'nin Çamardı köyüne alt geçit yapılması talebi mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Merkez ilçesine bağlı bir köye alt geçit yapılması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Eryiğit Yapı tuzla projesi Haberi

Eryiğit Yapı tuzla projesi

Bölgede gerçekleşen yeni projelerle adından söz ettiren Tuzla, İstanbul'un gelişen bölgelerinden biri olarak dikkat çekiyor Eryiğit Yapı sahibi Serhat Eryiğit Tuzla'nın 20 yıl öncesine kadar sadece yazlık bir bölge olarak bilindiğini, ancak bölgeye olan ilgi ve yeni projelerle birlikte Tuzla'nın İstanbul'un öne çıkan ilçelerinden biri olduğunu söyledi. 

Bölgede birçok projeye imza attıklarını belirten Serhat Eryiğit ile projelerini ve Tuzla'yı konuştuk. 


¦ Serhat Bey Eryiğit Yapı hakkında bilgi verir misiniz? 

Şirketimiz 1994 yılında kurulmuştur ve biz ikinci kuşak temsilcisi olarak işin başındayız. Kooperatifçiliğin aktif olduğu yıllarda faaliyetlerimiz hız kazanmış ve şu ana kadar portföyümüzde yaklaşık 1000 daire, 50 ofis ve Antalya'da hayata geçirdiğimiz bir proje yer alıyor. Ayrıca Güney Sudan'da yapımını tamamladığımız su istasyonu projesi de referanslarımız arasında yer alıyor. Belli bir dönemden...