07 / 05 / 2024

Erzin gölet yapımı

Erzin gölet yapımı

Hatay'ın Erzin ilçesinde tarımsal sulama için gölet projesinin olup olmadığı meclis gündemine taşındı. MHP'li Kaşıkçı konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gültegin Yapı Müteahhitlik Limited Şirketi kuruldu!

Gültegin Yapı Müteahhitlik Limited Şirketi bugün Beykoz'da İsmet Gültegn tarafından kuruldu.

Dünya'nın en ince gökdeleninin yapımı tamamlandı!

Daha incesi yok Bir gökdelen düşünün... Uzunluğu 425 metre, genişliği ise sadece 17 metre... Hayal etmesi bile zor olan bu gökdelenin yapımı son buldu! Peki, bu gökdelenin alıcıları kimler? Bir dairenin fiyatı ne kadar? İşte tüm detaylar...

Srl Grup Hayvancılık Gıda Tarım İnşaat Otomotiv Ve Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Srl Grup Hayvancılık Gıda Tarım İnşaat Otomotiv Ve Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Srl Grup Hayvancılık Gıda Tarım İnşaat Otomotiv Ve Yedek Parça Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Global Worldtrade Turizm İnşaat Emlak Taşım.Otomotiv Gıda Tarım Sanayi'nin merkez nakli yapıl

Global Worldtrade Turizm İnşaat Emlak Taşım.Otomotiv Gıda Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Global Worldtrade Turizm İnşaat Emlak Taşım.Otomotiv Gıda Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Küçükçekmece'de yapıldı.

Delta Onarım Güçlendirme Yapı Ve Mühendislik Hizmetleri Ltd.Şti. kuruldu!

Delta Onarım Güçlendirme Yapı Ve Mühendislik Hizmetleri Ltd.Şti. bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Işıl Ellikçi Akıncıer tarafından kuruldu.

Sunpak İnşaat Gıda Tarım Ürünleri Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Sunpak İnşaat Gıda Tarım Ürünleri Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Sunpak İnşaat Gıda Tarım Ürünleri Tekstil Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Bağcılar’da yapıldı. 

Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın arazisi yapılaşmaya açıldı!

İstanbul Ataşehir’deki üzerinde Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın bulunduğu 286 bin metrekare büyüklüğündeki arazi için özelleştirilme kararı verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019'da 'tamamı millet bahçesi' olacak dediği alanı yapılaşmaya açtı.

Kasım'da Bitcoin için tarihi güncelleme yapılacak!

Kripto para borsalarından Bitcoin için Kasım ayında güncelleme yapılacak Kripto para borsalarından Kraken bu güncellemenin Bitcoin için hayati öneme sahip olduğunu dile getirdi. 

Bahçeşehir Gölet projesinin ruhsat iptaline yapılan itirazlar reddedildi!

Başakşehir Belediyesi'ne ait olan “gölet, spor, turizm ve rekreasyon” fonksiyonundaki Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi'nde gölet bölgesindeki projeyle ilgili senelerdir devam eden davalarda yeni bir karar daha alındı. 

İsrail güçleri, Batı Şeria'da yapım aşamasında olan bir evi yıktı!

İsrail güçleri, işgal altında olan Batı Şeria'da yapım aşamasında olan bir evi daha yerle bir etti...

Tekirdağ Ferhadanlı Göleti'nin yapımı mecliste!

Tekirdağ'da bulunan Ferhadanlı Göleti'nin yapımı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kaplan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sabiha Gökçen Havalimanı'na ikinci pistin yapımı mecliste!

Sabiha Gökçen Havalimanı'na ikinci pistin yapım süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Emecan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hakkari-Van karayolunun yapım süreci meclis gündeminde!

Hakkari-Van karayolunun yapım süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Erzin gölet yapımı Haberi

Erzin gölet yapımı

MHP Hatay Milletvekili Lütfü Kaşıkçı, Hatay'ın Erzin ilçesinde tarımsal sulama için gölet projesinin olup olmadığına ilişkin soru önergesi hazırladı. Kaşıkçı, sorusunun Tarım Ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

MHP'li Kaşıkçı, ''Türkiye'de narenciye üretiminin merkezi sayılabilecek bölgelerden biri Hatay'ın Erzin ilçesidir. Bu bölgede tarımda sulamalar, Sulama Birlikleri ve kooperatifler marifetiyle su suyuları kullanılarak yapılmaktadır. İlçede yer alan üç Sulama Birliği'nde en fazla 2200 ortak tarafınan yaklaşık 84000 dönüm arazide sulama yapılmaktadır. Su fiyatları saatte 57 TL ile 75 TL arasında değişiklik göstermektedir. Enerji giderleri de çitçinin maliyetlerinin yükselmesinin en önemli nedenidir. Sulama Birlikleri'nin kullanmış oldukları ayşık enerji faturaları artık ödenemez duruma gelmiştir'' diye konuştu.

Kaşıkçı, şu ifadeleri kullandı: ''Başlamış Köyü sınırları içerisinde yer alan, DSİ tarafından da yer tespiti yapılmış...