07 / 05 / 2024

Erzincan Büyükgelengeç sel

Erzincan Büyükgelengeç sel

Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, selden zarar gören il merkezine 155 kilometre uzaklıktaki Çayırlı ilçesine bağlı Büyükgelengeç köyünde incelemelerde bulundu.Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, yetkililerden bilgi aldı.

AFAD açıkladı! Erzincan'da 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi...

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı, Erzincan'da 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Yaşanan depremin saat 01.30'da gerçekleştiğini ve depremin derinliğinin ise 5,67 kilometre olarak belirlendiği ifade edildi.

Uzman isimden korkutan açıklama: O şehirde her an büyük bir deprem olabilir!

Prof. Dr. Azad Sağlam Selçuk, Yüksekova'nın zeminine ve üzerinde bulunduğu fay hattına dikkat çekerek, her an büyük bir deprem olabileceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, afetlere karşı 'Felaket Kurtarma Merkezi' kuruyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, şehire ait olan verileri, afet durumlarına karşı koruma altına almak ve bir sorun karşısında anında müdahale etmek için Felaket Kurtarma Merkezi projesini hayata geçirdiğini açıkladı. Olası büyük deprem, sel ve yangın gibi büyük afet gibi durumlarda kurum faaliyete ge

Konya Büyükşehir 24 taksitle ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı 4 arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Karatay, Meram ve Selçuklu'da yer alan dört adet arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Söz konusu arsalar ticaret, sanayi ve mesken sahası imarlı olarak belirtildi.

Konya Büyükşehir 12 taksitle imarlı arsa satacak! KDV'den muaf arsanın fiyatı dudak uçuklatıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan imarlı arsayı 385 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Büyükşehir Belediyesi 6 kat konut imarlı arsayı 153 milyon TL'ye satıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da konumlanan mesken sahası imarlı arsayı 24 taksitle satışa çıkardığını duyurdu. Belediye arsa için 153 milyon TL istiyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden KDV'den muaf arsa satacak! 24 taksitle imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan mesken sahası imarlı arsayı 24 taksitle satışa çıkardı. Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale ilanına göre, söz konusu arsa KDV'den de muaf.

Konya Büyükşehir tam 24 taksitle imarlı arsa satacak! KDV'den muaf arsa arayanlar dikkat!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Konya Selçuklu'da yer alan sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa için tam 24 ay taksit yapılıyor.

Elinde dolar olanlar hazırlanın! Ekimde büyük deprem geliyor! Yer yerinden oynayacak!

Türkiye'de hızla artan enflasyon ile biliklte yükselişe geçen dolar/TL kuru ile ilgili uzmanlardan açıklamalar gelmeye başladı. Ekonomist Selçuk Geçer Ekim ayını işaret ederek, büyük depremin olacağını açıkladı.

Konya Büyükşehir Belediyesi 24 taksitle KDV'den muaf imarlı arsa satacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan 63 bin 825 metrekarelik arsayı 24 taksitle satışa çıkardı.

Konya Büyükşehir Belediyesi tam 24 taksitle imarlı arsa satacak! Bu tarihi kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu'da yer alan imarlı arsayı 24 taksitle satışa çıkardı.

Konya Büyükşehir tam 24 taksitle imarlı arsa satacak!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Konya Selçuklu Aşağıpınarbaşı'nda yer alan arsayı 24 taksitle satışa çıkardı.

AFAD tek tek açıkladı: O ilin iki ilçesinde deprem alarmı! 7.9 büyüklüğünde...

AFAD tarafından hazırlanan rapora göre Kuzey Anadolu fayının geçtiği Erzincan’da yaşanabilecek büyük depremde, Trabzon’da en fazla etkilenecek iki ilçe peş peşe belli oldu. İşte son dakika ayrıntıları...

Erzincan Büyükgelengeç sel Haberi

Erzincan Büyükgelengeç sel

Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, selden zarar gören Çayırlı ilçesine bağlı Büyükgelengeç köyünde incelemelerde bulundu.


İl merkezine 155 kilometre uzaklıktaki köyde, dün akşam saatlerinde meydana gelen sel nedeniyle 1 ev yıkıldı, 9 ev de hasar gördü. Bir evin duvarının yıkılması sonucu ev sahibi Dursun Güven ve misafir olarak bulunan Hüsnü ve Elif Kıran yaralandı. Selde, bazı araçlar ile ahırlar zarar gördü, sel sularına kapılan hayvanların telef olduğu bildirildi.


Türk Kızılayı Erzincan Şubesi'nin çadır, battaniye ve gıda yardımı götürdüğü köyde, İl Özel İdaresi ve AFAD ekipleri de çalışmalarını sürdürüyor.


Köyde inceleme yapan Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, yetkililerden bilgi aldı.


İncelemelerinin ardından gazetecilere açıklamada bulunan Akdemir, sel nedeniyle bir evin, iki derenin buluştuğu noktada olması nedeniyle yıkıldığını belirterek, şunları kaydetti:


"Dokuz evimiz hasar gördü, çok sayıda ahırımız...