05 / 05 / 2024

erzincan Cemalettin Başsoy

erzincan Cemalettin Başsoy

Erzincan Belediye Başkan Adayı AK Parti İl Başkanı Cemalettin Başsoy oldu. AK Parti'nin icraatlarını anlatan Başsoy; " Hızlı tren projesinin Erzincan'a kadar geleceği herkes tarafından biliniyor. " dedi...

Arsa almak isteyenler dikkat! Erzincan Belediyesi 3 adet arsa satıyor! 

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan Keklikkayası ve Karaağaç mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Erzincan depreminde yaşamını yitirenler unutulmadı! 30 Senenin ardından yine anıldı...

Erzincan'da, 30 sene önce yaşanan 6.8 şiddetindeki depremde hayatını kaybeden 653 kişi tören düzenlenerek anıldı. Erzincan valisi Mehmet Makas ve Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun'da deprem hakkında konuşma yaptı.

Erzincan'da 18.4 milyon TL'ye sosyal tesis yapım işi ihalesi!

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan'da 18 milyon 390 bin TL bedelle sosyal tesis yapım işi ihale ediyor.

TOKİ Erzincan Tercan başvuru tarihleri 2021!

TOKİ Erzincan Tercan başvuru tarihleri 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Erzincan Tercan başvuru tarihleri 2021 ve proje detayları...

TOKİ Erzincan Tercan başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Erzincan Tercan projesi için başvuru dönemi başladı.

Erzincan'da 18.4 milyon TL'ye satılık 24 gayrimenkul!

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan'da yer alan 24 adet gayrimenkulü 18 milyon 409 bin 242 TL bedelle satışa çıkardı.

Erzincan'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Erzincan Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 12 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

Emrah Apartmanı'nda hazin son! Müteahhit dede depremde torunlarını kaybetti!

Geçtiğimiz gün İzmir’de meydana gelen deprem nedeniyle yıkılan Emrah Apartmanı’nın müteahhiti Hayati Uzun, depremde torunlarını kaybetti. Uzun’un 1992 yılı Erzincan depreminde başka bir torununu daha kaybettiği ortaya çıktı.

Erzincan'da 5.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan İli, Merkez ilçesi, Fatih Mahallesi'nde 5 milyon 746 bin 360 TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale  7 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak.

Erzincan'da 6.3 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan Ulalar Mustafa Kemal Paşa ve Yalnızbağ Mimar Sinan mahallelerinde yer alan gayrimenkulleri 6 milyon 310 bin 192 TL bedelle satışa çıkardı.

Erzincan Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Erzincan ili Merkez İlçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Erzincan Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

TOKİ 100 bin konut Erzincan 2020 başvuru detayları!

TOKİ 100 bin konut Erzincan 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. Peki TOKİ 100 bin konut Erzincan 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ 100 bin konut Erzincan 2020 başvuru tarihleri ne zaman? İşte yanıtları...

Erzincan'da 6.1 milyon TL'ye sosyal tesis tamamlama işi ihalesi!

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan Merkez Geçit'te yer alan sosyal tesis işi için tamamlama ihalesi düzenliyor.

erzincan Cemalettin Başsoy Haberi

erzincan Cemalettin Başsoy

Erzincan Belediye Başkan Adayı AK Parti İl Başkanı Cemalettin Başsoy oldu. AK Parti'nin icraatlarını anlatan Başsoy, Erzincan için hedeflerini ise şöyle anlattı: "Erzincan bilindiği gibi nüfusuna oranla canlı bir şehir. Bu canlılıkla çalışma şevkimizi arttırıp en iyi hizmeti verebilmek için çaba göstereceğiz. Hızlı tren projesinin Erzincan'a kadar geleceği herkes tarafından biliniyor. Şehirde kentsel dönüşüm projelerine hız verip kaçak yapılaşmanın da önüne geçeceğiz" dedi. 


Sabah...