06 / 05 / 2024

Erzincan Çukurkuyu belediye projesi

Erzincan Çukurkuyu belediye projesi

TOKİ Erzincan Çukurkuyu projesinde yer alan 251 adet konut için kura çekilişi bugün yapılacak. Projede 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak. İşte Erzincan Çukurkuyu TOKİ kura yeri...

Erzincan Çukurkuyu TOKİ kura 2015!

Erzincan Çukurkuyu TOKİ kura 2015 kapsamında 251 adet konut satışa sunuluyor. Kura çekimi 22 Nisan Çarşamba günü yapılacak olan projede 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor.

Belediye başkan adaylarına çağrı: Halkın sorunu barınma! Kiralık sosyal konutlar için çalışın!

CHP Erzincan Milletvekili Mustafa Sarıgül, barınma sorununu işaret etti ve belediye başkan adaylarına çağrıda bulundu. Mustafa Sarıgül, kiralık sosyal konutlar yapmaları tavsiyesini verdi. İşte o açıklama...

Arsa almak isteyenler dikkat! Erzincan Belediyesi 3 adet arsa satıyor! 

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan Keklikkayası ve Karaağaç mahallelerinde yer alan 2 adet arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Erzincan depreminde yaşamını yitirenler unutulmadı! 30 Senenin ardından yine anıldı...

Erzincan'da, 30 sene önce yaşanan 6.8 şiddetindeki depremde hayatını kaybeden 653 kişi tören düzenlenerek anıldı. Erzincan valisi Mehmet Makas ve Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun'da deprem hakkında konuşma yaptı.

Erzincan'da 18.4 milyon TL'ye sosyal tesis yapım işi ihalesi!

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan'da 18 milyon 390 bin TL bedelle sosyal tesis yapım işi ihale ediyor.

Erzincan'da 18.4 milyon TL'ye satılık 24 gayrimenkul!

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan'da yer alan 24 adet gayrimenkulü 18 milyon 409 bin 242 TL bedelle satışa çıkardı.

Erzincan'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Erzincan Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhale 12 Ocak 2021 tarihinde yapılacak.

Erzincan Belediyesi'nden 8.8 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Erzincan Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzincan İli, Merkez İlçesi, Fatih mahallesi, 2103 ada 2 parsel nolu taşınmazda konut inşa edilmesi işi 8 milyon 871 bin 335 TL'ye ihale edilecek.

Erzincan'da 5.7 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan İli, Merkez ilçesi, Fatih Mahallesi'nde 5 milyon 746 bin 360 TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale  7 Temmuz 2020 tarihinde yapılacak.

Erzincan'da 6.3 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan Ulalar Mustafa Kemal Paşa ve Yalnızbağ Mimar Sinan mahallelerinde yer alan gayrimenkulleri 6 milyon 310 bin 192 TL bedelle satışa çıkardı.

Erzincan Merkez için acele kamulaştırma kararı!

Erzincan ili Merkez İlçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Erzincan Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.  

Erzincan Kızılay-Hocabey kentsel dönüşüm projesi hayata geçiyor!

1939 Erzincan depreminden sonra yapılan ve ömrünü tamamlayan Kızılay ve Hocabey mahallelerinde kentsel dönüşüm projesi hayata geçiyor. Belediye Başkanı Bekir Aksun, Kızılay ve Hocabey mahallelerinde uygulanacak olan kentsel dönüşümde 988 konut inşa edileceğini söyledi...

TOKİ'den Erzincan'a 196 konut!

TOKİ tarafından Erzincan’ın Çukurkuyu mahallesinde inşa edilecek 196 konut için ihale düzenlendi.

TOKİ Erzincan Çukurkuyu projesinin ihalesi yapıldı!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Erzincan Çukurkuyu projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Erzincan Çukurkuyu belediye projesi Haberi

Erzincan Çukurkuyu belediye projesi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Erzincan-Çukurkuyu Belediyesi işbirliğinde hayata geçirilen Erzincan Çukurkuyu projesi 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden oluşuyor.


Kura satışları kapsamında başvuruları sona eren TOKİ Erzincan Çukurkuyu'da 2+1 daire fiyatları 73 bin TL'den, 3+1 daire fiyatları ise 111 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Erzincan Çukurkuyu TOKİ kura yeri!

Bugün saat 11:00'de yapılacak olan TOKİ Erzincan Çukurkuyu kura çekilişi Çukurkuyu Belediyesi Kültür Merkezi’nde noter huzurunda...