29 / 04 / 2024

erzincan önen ev

erzincan önen ev

Erzincanlı iş adamı Yavuz Peker, arazilerini seyretmek için ilginç bir yola başvurdu. Peker arazilerini gören tepeye 360 derece dönen ev yaptı.

360 derece dönebilen ev yaklaşık 19 milyon TL'ye satılıyor!

Mühendis Don Dunick tarafından tasarlanan 'Fener' isminde olan ve Kuzey Adası'ndaki Auckland şehrine bağlı sahil kasabası Maraetai'de bulunan 360 derece dönen ev satılıyor. İşte ayrıntılar...

Sıfır ev alacaklara kritik uyarı! Fiyatlarda düşüş beklemeyin, pazarlıksız ev almayın!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam, ev almayı düşünen vatandaşlar için önerilerde bulunarak dikkat çekici tavsiyelerde bulundu.

Ev almak isteyenlere müjde indirim geldi: 2+1 prefabrik ev 259 bin 900 TL'ye, 3+1 prefabrik ev 378 bin 900 TL'ye düştü! 

Prefabrik ev almayı düşünen vatandaşlara indirim müjdesi geldi. 2+1 prefabrik ev 259 bin 900 TL'ye, 3+1 prefabrik ev 378 bin 900 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli ev fiyat listesi...

Kiracılar aman dikkat, ev sahibinin oyununa gelmeyin!

Ev sahiplerinin yaptığı kira oyunu kiracıları zor durumda bırakıyor. Kiracısını evden çıkarmayı düşünen ev sahiplerinin yaptığı yöntemler şaşkınlık yaratıyor.

Ahşap ev yazın sıcak olur mu? Ahşap ev yapımı ne kadar sürer?

Ahşap ev yaptırmayı ya da almayı düşünen vatandaşlar bu konuda bilgi sahibi olmak için hummalı bir araştırma içindeler. İşte ahşap evlere dair merak edilen detaylar!

Prefabrik evlerin ömrü ne kadardır? Prefabrik ev yapımı kaç gün sürer?

Prefabrik ev yaptıracak ya da almayı düşünen kişiler, bu yapıların özelliklerini merak etmektedir. Onlardan bazıları da prefabrik evlerin ısınmasına dair olmaktadır. İşte detaylar!

Çelik evlerin ömrü ne kadardır? Çelik ev yapımı kaç gün sürer?

Çelikler evler tıpkı konteyner ve prefabrik evler gibi gündemde yer alan konulardan biridir. Çelik ev almayı düşünen kişilerin kafasında pek çok konu vardır. İşte bu konuda araştırılan detaylar!

Ev hanımları bu tasarruflu çamaşır makinesi tam sizlik! 24 Ocak 2023 fiyat listesi

Ev hanımlarını düşünen bu indirim kampanyasını kaçırmayın!  Bu ürüne 1000 TL indirim ile sahip olabilirsiniz.

1 artı 1 prefabrik ev kaç para?

Prefabrik ev almayı düşünen kişiler, bu konuda pek çok soru soruyor. Onlardan biri de “1 artı 1 prefabrik ev kaç para?” şeklindeki sorudur. İşte konuya dair merak edilenler!

3 artı 1 prefabrik ev kaç para?

Prefabrik ev almayı düşünen bir vatandaşlar merakla araştırma yapılyor. Bu sorulardan biri de 3 artı 1 prefabrik evin maliyeti nedir? Ayrıntılar için buraya tıklayın!

2 artı 1 prefabrik ev kaç para?

Prefabrik ev almayı düşünen vatandaşlar bu konuda sorular soruyor. O sorulardan biri de 2 artı 1 prefabrik ev kaç para? İşte merak edilen detaylar!

Ucuz konut bekleyen Ispartalılar dikkat! TOKİ Gönen'de 71 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Gönen projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Erzincan Belediyesi 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla 2+1, 3+1, 4+1 konut satıyor! Ev alacaklar bu fırsat kaçmaz!

Erzincan Belediyesi, Erzincan ili, Merkez ilçesinde yer alan 263 konutu 400 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ev alacakları dikkatini çeken satışa ilişkin tüm ayrıntılar...

erzincan önen ev Haberi

erzincan önen ev

Erzincanlı iş adamı Yavuz Peker (74), arazilerini gören tepeye 360 derece dönen ev yaptı. Posta gazetesinde yer alan habere göre, tek bilye üzerinde ve elektrik motoru sayesinde ev ayarlanabilen hızda dönüşünü tamamlarken, Peker hem günün yorgunluğunu atıyor hem de arazisini seyrediyor.

Kemah ilçesine bağlı Özdamar köyünde dünyaya gelen Yavuz Peker, 1959'da henüz 12 yaşındayken çalışmak için İstanbul'un yolunu tuttu. Uzun seneler mekanik ve metal sektöründe çalıştıktan sonra reklam ajansı kuran 2 çocuk babası Yavuz Peker, yaklaşık 10 sene önce doğup büyüdüğü Özdamar köyüne döndü. Peker, aldığı arazilerde tarımla uğraşmaya başladı. 

Ceviz üreticiliği de yapan Peker, arazilerini seyretmek için ilginç bir yola başvurdu. Senelerce uğraştığı mekanik ve metal sektöründeki ustalığını konuşturan Yavuz Peker, arazilerini gören tepeye, 360 derece dönen bir konut inşa...