09 / 05 / 2024

Erzincan Yoğurtlu Emekli Konutları

Erzincan Yoğurtlu Emekli Konutları

TOKİ Erzincan Yoğurtlu son başvuru günü 30 Aralık 2015 olarak belirlendi. Emekli vatandaşlara özel olarak satışa çıkarılan projede 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Emekli maaşına yüzde 50’ye yakın zam! 2024’te en düşük emekli maaşı tam bu kadar olacak! Kuruşu kuruşuna hesaplandı!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın memur ve emekli aylıklarına ilişkin yaptığı açıklama, Türkiye genelinde yoğun bir ilgiyle karşılandı. Yıl başında yapılacak olan maaş artışının yüzde 50'ye yaklaşacağı müjdesi, milyonlarca memur ve emekli vatandaşı olumlu bir şekilde etkiledi.

Milyonların gelirini arttıracak torba yasa Meclis’e geliyor! Emekli ve memurun gözü temmuz ayında!

Memur ve emekli maaş zammı için gözler temmuz ayına çevrildi. Meclis bayramdan sonra yoğun bir mesaiye başlayacak. Bu kapsamda, emekli, memur ve işverene destek konuları masaya yatırılacak.

Akbank emekli maaşlarını taşıyanlara 8 bin 500 liraya varan promosyon ödeyecek!

EYT yasasının Meclis’den geçerek yasalaşmasının ardından bankalar arasında emekli maaş promosyonları konusunda yoğun bir rekabet gözleniyor. Akbank emeklilere yönelik yeni kampanyası ile müşterilerine cazip kredi imkanları ve nakit promosyon fırsatları sunacak

EYT'den yararlanmak için bu detaya dikkat! Hemen bakın yoksa bu şekilde emekli olmanız imkansız!

Bir yandan EYT'de başvuru yoğunluğu sürerken diğer yandan hala emekli olup olmayacağını bilmeyen vatandaşlar da bulunuyor. Özellikle de prim borcu olanlar bu sorunu yoğun bir şekilde yaşıyor. Peki prim borcu olan EYT’li ne yapmalı, nasıl bir yol izlemeli? İşte detaylar...

Memur ve emekli maaşlarına artış! 3600 ek göstergede yeni düzenleme! İşte detaylar!

Memur emekli maaş artışı ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. AK Parti, yoğun taleplerin ardından 3600 gösterge düzenlemesinde bazı düzenlemeler yapılmasını öngören bir yasa teklif hazırlığında. İşte detaylar!

Emekli aylığı ikinci kez taşınır mı? 4A, 4B ve 4C için emekli maaşı nasıl taşınır?

Emekli maaşı taşıma konusu uzun bir süredir gündemde yer alıyor. Emekli maaşlarına bankaların getirdiği emekli promosyon ödemeleri ile taşıma işlemi yoğun şekilde araştırılıyor. İşte o detaylar!

Bu mesleklerden birini yapıyorsanız 5 yıl erken emekli olabilirsiniz!

Emekli olmak isteyen vatandaşlar güncel emeklilik şartlarını yoğun bir şekilde araştırıyorlar. Emekli olmak için sigorta başlangıç tarihi, ödenen pirimler ve yaş detayı büyük önem taşıyor. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından belirlenen şartları taşıyanlar emeklilik hakkı kazanıyorlar.

Erzincan TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan Yoğurtlu Mahallesi projesi için başvuru dönemi bugün itibariyle başladı.

TOKİ Erzincan başvuruları 15 Nisan'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Erzincan Yoğurtlu Mahallesi projesi için başvurular 15 Nisan'da başlıyor.

TOKİ Erzincan Yoğurtlu başvuruları Temmuz 2017!

TOKİ, Erzincan Yoğurtlu projesinde yer alan 27 adet konutu satışa çıkarıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor

TOKİ Erzincan Yoğurtlu son başvuru tarihi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Erzincan Yoğurtlu kapsamındaki 41 adet konut için son başvuru tarihi bugün olarak belirlendi.

TOKİ Erzincan Yoğurtlu son başvuru!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Erzincan Yoğurtlu projesindeki 106 konut açık satışta. Peki, TOKİ Erzincan Yoğurtlu son başvuru ne zaman?

TOKİ Erzincan Yoğurtlu başvuru tarihleri Nisan 2017!

TOKİ Erzincan Yoğurtlu başvuru tarihleri 10 Nisan-30 Haziran olarak belirlendi. Projede 106 adet konut bulunuyor.

Erzincan Yoğurtlu Emekli Konutları Haberi

Erzincan Yoğurtlu Emekli Konutları

TOKİ Erzincan Yoğurtlu'da yüzde 12 peşin ödemelerde kalan tutar 180 ay, yüzde 20 peşin ödemelerde ise kalan tutar 240 ay taksitlendiriliyor. 


TOKİ Erzincan Yoğurtlu son başvuru günü 30 Aralık 2015. Kura çekimi 5 Ocak 2016 tarihinde yapılacak olan projede toplam 24 adet konut emekli grubu kapsamında satılıyor. 


Konut seçenekleri arasında 2+1'lere yer verilen TOKİ Erzincan Yoğurtlu'da başvurular 9 Aralık 2015 tarihi itibariyle başlıyor. Projede başvuru ücreti kapsamında 500 TL alınacak. 


TOKİ Erzincan Yoğurtlu Emekli Konutları başvuru işlemleri T. Halk Bankası A.Ş. Erzincan şubesi tarafından kabul edilecek. Projede daire fiyatları başvurular tamamlandıktan sonra netleşecek. 


Satış duyurusu için