22 / 07 / 2024

erzincanda tarla ve sağlık evi ihalesi

erzincanda tarla ve sağlık evi ihalesi

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Erzincan'a bağlı Merkez Girlevik Köyü'nde bulunan tarlayı ve Çayırlı Toprakkale Köyü'nde bulunan sağlık evini satışa çıkardı.

Diyarbakır ve Muğla’da Hazine’ye ait 7 adet arazi satıyor

Diyarbakır ve Muğla’da 7 adet gayrimenkul 35 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarıldı. İşte tarla ve arazilerin satışıyla ilgili tüm detaylar..

Uzmanından arazi almak isteyenlere ters köşe tavsiye: Resmi yolu olmayan arazileri alın!

Arsa, tarla ve ticari gayrimenkul satışları adeta rekor kırarken, uzmanından da arazi almak isteyenlere ters köşe bir tavsiye geldi. İşte o tavsiye...

Girişimci Mert Ergün'den doğru yatırım açıklaması: Vadeli mevduat anlık bir zevk, doğru yatırım topraktan geçiyor! 

Geçtiğimiz senenin ilk 10 ayında arsa, tarla ve ticari gayrimenkul satışlarının 1 milyon 426 bin 146 adetle tüm zamanların en yüksek ocak-ekim dönemi rakamı görüldü. Peki toprak yatırımı kazandırı mı?

Ev satışları düştü, arsa ve arazi satışları rekor kırdı!

Ev sahibi olmak giderek daha da zorlaşırken, 2023’ün ilk 10 ayında arsa, tarla ve ticari gayrimenkul satışları 1 milyon 426 bin 146 adetle tüm zamanların en yüksek ocak-ekim dönemi rakamına ulaştı.

Arazi, arsa ve kooperatif hisseli tarla alırken dikkat edilmesi gerekenler!

Toprak yatırımcısı ve danışmanı Aksel Melkonyan, resmi sosyal medya hesabı üzerinden tarla, arsa veya kooperatif hisseli tarla alırken dikkat edilmesi gerekenleri açıkladı. 

Uzman isim yatırımcıları uyardı! Dolar, borsa ve kripto para yatırımcısı batıyor! Arsa-tarla yatırımı yapanlar kazanıyor

Milyonlarca yatırımcı elindeki birikmiş parasını çeşitli yatırım araçlarında değerlendiriyor. Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin sosyal medya hesabından dolar, borsa ve bitcoin yatırımcısının kaybettiğini, arsa ve tarla yatırımcısının her zaman kazandığını açıkladı.

Hisseli arsa, tarla, arazi alınır mı?

Arsa, tarla ve arazi yatırımlarına ilgi gittikçe artıyor. Bu konuda Yatırımcıların kafasını en çok karıştıran konulardan biri de hisseli tapulu arazilerin doğru bir yatırım olup olmadığı. Toprak yatırımcısı Arif Güdül, hisseli alımları tavsiye etmediğini belirterek bunun nedenlerini de açıkladı.

Arsa ve tarla yatırımında neye dikkat edilmeli? Gayrimenkul uzmanı detaylarıyla açıkladı!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin arsa ve tarla alarak ev yapma hayali kuranlar için il bazında nelere dikkat edilmesi gerektiğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Arsa ve tarla yatırımı için Bursa ve çevresinde gelecek vadeden bölgeler

Arsa, tarla yatırımına olan ilgi son dönemde artıyor. Küçük birikimlerle toprağa yatırmak isteyenler, doğru adresi bulmak araştırma yapıyor. Toprak yatırımcısı ve danışmanı Aksel, Bursa ve çevresinde gelecek vadeden yerleri açıkladı.

Gayrimenkul alırken araç takası yapacaklar bunlara dikkat etsin

Banka kredisine erişemeyen tüketiciler çareyi takasta buldu. Konut, arsa, tarla ve ofiste araç takası yapılan satışlar arttı. Peki araç takası yaparken nelere dikkat etmeli.

Arazi, arsa ve tarla yatırımı yapmak isteyenler dikkat! Bunları bilmeden sakın almayın!

Konut fiyatlarının fahiş rakamlara ulaşmasıyla vatandaş arsa, arazi ve tarla yatırımına yöneldi. Peki arsa, arazi ve tarla yatırımı yaparken neye dikkat edilmeli? Uzmanı 17 maddede açıkladı. İşte ayrıntılar...

Arazi, tarla, arsa alıp satacaklar, elinde toprağı olanlar mutlaka okusun!

Konut fiyatlarındaki artış gayrimenkule yatırım yapmak isteyenleri arsa, tarla ve araziye yönlendirdi. Peki arsa alırken nelere dikkat etmek gerekiyor? Aldığınız her arazinin üzerine ev yapmak mümkün mü? İşte 17 maddede toprak alıp satacakların bilmesi gerekenler.

Yeni inşaat projeleri için yeni hedef Tekirdağ! Tarla ve mera arazilerinde sondaj çalışması yapılacak!

Sanayileşmenin arttığı  Tekirdağ’da birçok inşaat projesi için kollar sıvandı. Saray’daki mera ve tarım alanlarında sondaj çalışması yapılacak.

erzincanda tarla ve sağlık evi ihalesi Haberi

erzincanda tarla ve sağlık evi ihalesi

1. Erzincan'ın Merkez'e bağlı Girlevik Köyü'nde 21 bin 15 metrekare tarla satılacak. 16 Nisan 2008 saat 09.30'da yapılacak olan ihalenin tahmini bedeli 90 bin YTL olup tarladan 18 bin YTL geçici teminat bedeli alınacak.


 


2. Erzincan'ın Çayırlı'ya bağlı Toprakkale Köyü'nde 416 metrekare sağlık evi satılacak. Tahmini bedeli 7 bin 500 YTL olan sağlık evinin geçici teminatı 750 YTL olarak belirlendi. İhale, 14 Nisan 2008 saat 10.00'da yapılacak.