18 / 05 / 2024

erzurum arazi kavgaları

erzurum arazi kavgaları

Erzurum Horasan'da akraba olan iki aile arasında arazi anlaşmazlığından çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

İki ildeki 39 adet arsa ve arazi satılıyor! Aman bu tarihleri kaçırmayın! 

Erzurum Oltu'da ve Balıkesir Susurluk'ta yer alan 39 adet arsa ve arazi satılıyor. Peki satış ihaleleri ne zaman? 

Milli Emlak'tan Ankara ve iki ilde daha kiralık 3 arazi! 6 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Konya ve Erzurum'da yer alan 3 adet arazi için kiralama ihalesi düzenliyor. Arazilerin kira bedelleri 6 bin TL'den başlıyor.

3 ildeki arazi ve arsalar 25 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

İzmir Menemen, Erzurum Pasinler ve Sivas Kangal'da yer alan 9 adet arazi ve arsalar satılıyor. Peki arsaların satış ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Karayolları bu ilde arazi satacak! İhalesi 8 Kasım'da!

Karayolları Genel Müdürlüğü 12. Bölge Müdürlüğü, Erzurum Aziziye'de arazi satacak. Söz konusu arazi 76 bin 804 metrekare alana sahip.

Haluk Murat Poyraz: Arazi kavgaları ağırlaştırıcı sebep sayılmalı!

Ordu Barosu Başkanı Av. Haluk Murat Poyraz, arazi anlaşmazlıkları nedeniyle yaşanan ölüm olaylarında caydırıcılığı arttırmak için kanunda ağırlaştırıcı bir neden olarak yer verilmesi gerektiği önerisinde bulundu. 

Erzurum'da arazi kavgası: 2 kişi öldü, 5 kişi yaralandı!

Erzurum Horasan'da akraba olan iki aile arasında arazi anlaşmazlığından çıkan kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Erzurum'da arazi kavgası: 3 ölü 1 yaralı!

Erzurum'da husumetli iki aile arasında yaşanan arazi anlaşmazlığı nedeniyle 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı

Erzurum'da arazi kavgası: 1 ölü, 16 yaralı!

Erzurum Horasan Aşağı Kızılca Mahallesi’nde arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan bıçaklı kavgada bir kişi öldü, 16 kişi yaralandı.

Erzurum'da arazi kavgası! 5 kişi hayatını kaybetti!

Erzurum Çat'ın Köseler köyünde, iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı. Kavga sonucunda 5 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi de yaralandı. Köyde, jandarma geniş güvenlik önlemleri alırken, kaçan 2 kişi aranıyor.

Erzurum'da arazi satın alan yabancılarla ilgili 6 soru!

Erzurum ilinde arazi satın alan yabancı gerçek ve tüzel kişi sayısına ve bu arazilerin yüzölçümleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Erzurum Oltu'da yeni yollar açılıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Oltu'da ağır kış şartları ve çetin arazi koşullarına rağmen kırsalda yol yapım çalışmalarına devam ediyor.

Erzurum Büyükşehir yeni yollar açıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, çetin arazi koşulları ve kara rağmen kırsalda yol yapım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Erzurum'a 206 milyon liralık 24 tesis!

Erzurum'da, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından temeli atılacak tesislerle 132 bin 190 dekar zirai arazi suyla buluşacak.

erzurum arazi kavgaları Haberi

erzurum arazi kavgaları

Erzurum Horasan'da akraba olan iki aile arasında arazi anlaşmazlığından çıkan silahlı kavgada 2 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Mollaahmet Mahallesi'nde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Yaşanan olayda Burhan, Nurettin, Nizamettin, Turan, Necdet, Kıyasettin ve Meşure K. yaralandı.

Horasan Devlet Hastanesine kaldırılan Burhan (31) ve Nurettin K. (41) yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Erzurum'daki çeşitli hastanelere sevk edilen diğer yaralılardan Nizamettin ve Turan K'nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi.

Olaya ilişkin Abdullah, Recep, Saim, Emrah ve Sulhattin K, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Polis ve jandarma ekipleri, söz konusu mahallede ve yaralıların kaldırıldığı hastanelerin önünde bazı güvenlik önlemi aldı. 

Olaya ilişkin başlatılan soruşturma devam ediyor.

Diyarbakır'da arazi anlaşmazlığı kavgası: 3 ölü, 2...