11 / 05 / 2024

Erzurum belediyesi yıkım çalışmaları

Erzurum belediyesi yıkım çalışmaları

Erzurum’da bir dönemler Aziziye Araştırma Hastanesi ismiyle hizmet veren devasa yapı yıkılıyor.

Kadıköy Belediyesi tebligat olmadan yıkım yaptı!

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yer alan S.M. ve ağabeyi H.A.A.'ya ait dükkan için Kadıköy Belediyesi'nde yıkım kararı çıktı. İddialara göre; belediye tebligat göndermeden yıkım gerçekleştirdi. 

Kırıkkale Belediyesi, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi!

Kırıkkale Belediyesi, kent genelinde çevre halkı için tehlike arz eden ve görüntü kirliliğine neden olan yapıları ortadan kaldırıyor. Belediye ekipleri ilde, 11 metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi. 

Ümraniye'de yıkım gerginliği!

İstanbul'un Ümraniye Belediyesi yıkım yapılacak mahallelerde bazı dükkanların boşaltılması için tahliye kararı gönderdi. Mahallede faaliyet gösteren esnaf ise bu karara tepki gösterdi. 

Bağcılar Belediyesi'nden yıkım yapılacak bina için asbest raporu talebi! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi, ilçede yıkım yapılacak binalar için "Asbest yoktur" raporu talep etti . 

Erzurum'da çöken binanın çevresindeki 10 bina için yıkım kararı!

Erzurum Yakutiye'de kullanılmayan 5 katlı binada yaşanan çökmeden sonra çevresindeki riskli 10 eski binada yıkım çalışmaları başladı.

İzmit Belediyesi'nden yıkım açıklaması!

İzmit'teki binanın yıkım süreci ile ilgili açıklama yapan İzmit Belediyesi, basında yer aldığı gibi yıkım araçlarının İzmit Belediyesi tarafından gönderilmediğini, aksine vatandaşların olumsuz etkilenmemesi için yıkımın İzmit Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından durdurulduğunu açıkladı.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nden satılık 80 daire!

Mülkiyeti Erzurum Büyükşehir Belediyesine ait olan, Palandöken TOKİ Konutları'nda bulunan 80 adet dairenin satış ihalesi 13 Aralık'ta yapılacak...

Erzurum Büyükşehir gölet yapılımında rekor kırdı!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, 4.5 yılda yaptığı 225 göletle Türkiye rekoru kırdı. 

Erzurum Büyükşehir'den 26.8 milyon TL'ye satılık 10 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Palandöken'e bağlı Osmangazi Mahallesi ile Kazım Yurdalan Mahallesi'ndeki 10 arsayı ihale ile satıyor...

Erzurum Demirciler Çarşısı'nın yıkım çalışmaları tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Eski Aşkale Garajı ve Demirciler Çarşısı Kentsel Dönüşüm Projesi'ni tam gaz sürdürüyor.

Erzurum Büyükşehir'den 163.1 milyon TL'ye 47 arsa!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Palandöken İlçesi'nde yer alan 47 arsayı ihale usulü ile satışa sunuyor. İhale 30 Kasım'da gerçekleşecek..

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nden yeni konut projesi!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi “Korunan tarih dönüşen şehir” sloganıyla başlattığı konut projelerine bir yenisini daha ekliyor.

Erzurum Büyükşehir bir ayda 2 gölet yaptı!

3 yılda 89 gölet yapan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Tarımsal Altyapı Şube Müdürlüğü ekipleri, Başkan Mehmet Sekmen’in talimatıyla 2017'nin ilk iki ayında 2 gölet inşa etti

Erzurum belediyesi yıkım çalışmaları Haberi

Erzurum belediyesi yıkım çalışmaları

Erzurum’da bir dönemler Aziziye Araştırma Hastanesi ismiyle hizmet veren ve 10 seneden fazla bir süredir de atıl halde bulunan devasa yapının yıkım çalışmaları devam ederken, binanın adeta yılan hikâyesine dönüşen yıkım sürecini başlatan kişi de, ErzurumBüyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen oldu. 

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, seneler önce boşaltılan ve yıkım süreci içinde defalarca el değiştiren hastane binası, üzerine kurulduğu 111 bin metrekarelik araziyle beraber en son olarak Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’na devredilmişti. 

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, söz konusu yapının fiziki açıdan olduğu kadar, burada cereyan eden çeşitli olaylar yüzünden artık çevre sakinlerini de rahatsız etmeye başlamasıyla beraber Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ile temaslarını hızlandırmış ve binaların yıkım ihalesinin bir an önce yapılmasını sağlamıştı. Başkan Mehmet  Sekmen’in yoğun temas...