04 / 05 / 2024

Erzurum Büyükşehir gölet

Erzurum Büyükşehir gölet

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, 4.5 yılda yaptığı 225 göletle Türkiye rekoru kırdı. 

Erzurum Büyükşehir bir ayda 2 gölet yaptı!

3 yılda 89 gölet yapan Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Tarımsal Altyapı Şube Müdürlüğü ekipleri, Başkan Mehmet Sekmen’in talimatıyla 2017'nin ilk iki ayında 2 gölet inşa etti

Erzurum Büyükşehir 2016'da 54 gölet inşa etti!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi il genelinde yaptığı göletlerle çiftçilerin hem yüzünü güldürdü hem de hayır duasını aldı.

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

Büyükşehir Belediyesi akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı 4 arsa satacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Palandöken ve Yakutiye'de yer alan dört adet arsayı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan arsalar akaryakıt, ticaret ve sosyal tesis alanı imarlı olarak belirtildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan Şenol Gökner kimdir? Asıl mesleği ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyuran Şenol Gökner, kimdir? İşte detaylar...

Ankara Büyükşehir, Güney Park Sitesi'ndeki 17 konutu satışa çıkardı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Çankaya'da yer alan 17 konut ve 1 iş yerini satışa çıkardı. İşte ihale ile ilgili detaylar...

Erzurum Büyükşehir Belediyesi dükkan ve ticari depo satacak!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum Yakutiye'de yer alan dükkan ve ticari depoyu satışa çıkardı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi çok sayıda güvenlik görevlisi alacak! Son başvuru tarihi 26 Nisan!

Türkiye İş Kurumu’nun resmi internet sitesinde yayımlanan ilana göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi güvenlik görevlisi alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Güvenlik görevlisi alımında başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru koşulları ve başvuru süreci ile ilgili ayrıntılar paylaşıldı.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı görevinden istifa etti! İşte istifanın perde arkası

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, aldığı sürpriz bir kararla görevinden istifa ettiğini duyurdu. Söz konusu istifa kararının ardında yatan sebebin ne olduğu ortaya çıktı. İşte detaylar...

O Büyükşehir Belediyesi 20 ay taksitle 5 gayrimenkul satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum'da yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 9 milyon 854 bin 292 TL'den başlarken, geçici teminat bedelleri ise 295 bin 629 TL'den başlıyor. İşte detaylar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'in iade ettiği makam aracını satacak! İşte fiyatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek'in seçimi kaybettikten sonra bile özel olarak kullanmaya devam ettiği lüks makam aracı satışa çıkarıldı. ABB'ye iade edildikten sonra bakımları yapılan aracın ihale satış bedeli de açıklandı.

Ankara Büyükşehir, Güneypark 1 ve Güneypark 2'deki 46 konut ile 1 dükkanı satıyor! 2+1, 3+1 ev almak isteyenlere müjde!

Ankara Büyükşehir Belediyesi,  Çankaya'daki Güneypark 1 ve Güneypark 2 Sitesi'nde yer alan 46 konut ile 1 dükkanı 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

Erzurum Büyükşehir'den 12.6 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erzurum ili, Merkez ilçesinde yer alan gayrimenkulü 12 milyon 625 bin TL'ye icradan satıyor...

Aydın Büyükşehir Belediyesi depreme karşı binaları güçlendirecek!

Aydın Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde bulunan binaları depreme karşı güçlendirme çalışmaları yapmak için çalışmalara başladı. 

Erzurum Büyükşehir'den esnafa kira desteği!

Kovid-19 salgını sebebiyle zor günler yaşayan esnafa Erzurum Büyükşehir Belediyesinden yardım destek paketi geldi. Belediyeye ait tüm iş yerlerinde meclis kararı ile indirim yapılmasına karar verildi.

Erzurum Büyükşehir gölet Haberi

Erzurum Büyükşehir gölet

Sadece yerel yönetimde değil tarım ve hayvancılığa sağladığı destekle de çiftçinin hayır duasını alan Büyükşehir’in ekipleri, gölet yapımına ara vermeden çalışmalarına devam ediyor. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Başkan Mehmet Sekmen’in Erzurum çiftçisine yönelik katkı, destek ve fikirlerini bizzat sahada uygulamaya koyan Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Tarımsal Altyapı Şube Müdürlüğü’nün ekipleri, tarımsal sulama ve hayvan içme suyu göletleriyle Türkiye’deki diğer belediyelere hem örnek oldu hem de rekor kırdı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Büyükşehir Belediyesi olarak 4.5 yılda hayvan içme suyu ve arazi sulama kapsamında toplam 225 gölet yaptık. Ayrıca; il genelindeki göletlerin bakım, onarım ve kapasite artırımını da yeniden oluşturduk” dedi. Başkan Sekmen, “Su tutmaya başlayan göletler Erzurum çiftçisinin yüzünü güldürdü. Yapılan bu göletler ile kuru topraklarda...