11 / 05 / 2024

erzurum İslami İlimler Akademisi Külliye Projesi

erzurum İslami İlimler Akademisi Külliye Projesi

Erzurum'da 61 dönüm alan üzerinde inşa edilecek olan İslami İlimler Akademisi Külliye Projesi, bağışlarla inşa edilecek. 1.000 TL'lik bağışla 1 metrekare alanın maliyeti çıkarılacak.

İhya Vakfının İslami İlimler Külliyesi açıldı!

İhya Vakfı, İslami ilimlerde uzmanlaşmak isteyenlere yönelik olan İslami İlimler Külliyesi'ni Fatih'te hizmete açtı.

İhya Vakfı'nın İslami İlimler Külliyesi Fatih'te açıldı!

İhya Vakfı, İslami ilimlerde uzmanlaşmak isteyenler için İslami İlimler Külliyesi'ni Fatih'te açtı.

Suriye'de Gaziantep Üniversitesi'ne bağlı 3 fakülte kurulacak!

Suriye'de Gaziantep Üniversitesine bağlı İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (El-Bab), İslami İlimler Fakültesi (Azez) ve Eğitim Fakültesi (Afrin) olmak üzere 3 ayrı fakülte kurulmasına karar verildi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'ne yeni kampüs!

Kırşehir'de yaşayan hayırsever iş adımı Muzaffer Marşap, tarafından Ahi Evran Üniversitesi'ne İslami İlimler Fakültesi ve cami inşaatı yapılıyor.

Adıyaman Üniversitesi yeni fakülte için inşaat başladı!

Adıyaman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi yeni binası yapım çalışmaları devam ederken, inşaat alanına temel betonu döküldü.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi’nin temeli atıldı!

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Bağbaşı Kampüsü'nde inşa edilecek İslami İlimler Fakültesi’nin temeli atıldı. Fakültenin inşaatı Ahi Evran Üniversitesi Camii'nin hemen yanında başladı.

Muş Alparslan Üniversitesi'ne büyük yatırım ihalesi!

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) yeni projeler geliştiriyor. İslami İlimler Fakültesi toplam 16 bin metrekare kapalı alana sahip olacak ve modern teknoloji ile donatılacak.

Mersin Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi kuruldu!

Mersin Üniversitesi (MEÜ) bünyesinde İslami İlimler Fakültesi kuruldu. İslami İlimler Fakültesi’nin kuruluşuna ilişkin Bakanlar Kurulu kararı, 7 Aralık 2016 tarih ve 2991 Sayılı Resmi gazete’de yayımlandı.

Kırıkkale Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi’ne spor sahası yapıldı!

Kırıkkale Üniversitesi, evrensel standartlara ulaşma çabasının yanı sıra öğrencilerin kampüs içerisinde güzel vakit geçirebilecekleri sosyal alanlar ve rekreasyon alanlarını artırmaya devam ediyor. Bu kapsamda üniversitenin İslami İlimler Fakültesi’nde spor sahası yapıldı.

Ahi Evran Üniversitesi Bağbaşı Kampüsü'nde fakülte inşaatı başladı!

Kırşehir'de kurulacak olan İslami İlimler Fakültesi’nin inşaatına Ahi Evran Üniversitesi Bağbaşı Kampüsü'nde başlandı.

Erzurum İslami İlimler Akademisi Külliyesi'nin temeli 30 Nisan'da atılacak!

İslami çalışmalarıyla dikkat çeken Vuslat Derneği, dev bir projeyi ülkemize kazandırmaya hazırlanıyor. Yakın zamanda Erzurum’da temeli atılacak olan ‘İslami İlimler Akademisi Külliyesi’ 5 bin öğrenciye kucak açacak.

ASÜ İslami İlimler Fakültesi'nin kaba inşaatı bitti!

Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, inşaatı devam eden İslami İlimler Fakültesi'nde incelemelerde bulundu. Şahin, burada yaptığı açıklamada, binanın kaba inşaatının tamamlandığını söyledi.

İslami İlimler Akademisi Külliye Projesi, Erzurum'da bağışlarla inşa edilecek!

Erzurum'da 61 dönüm alan üzerinde inşa edilecek olan İslami İlimler Akademisi Külliye Projesi, bağışlarla inşa edilecek. 1.000 TL'lik bağışla 1 metrekare alanın maliyeti çıkarılacak.

erzurum İslami İlimler Akademisi Külliye Projesi Haberi

erzurum İslami İlimler Akademisi Külliye Projesi

Vuslat Derneği; İslami İlimler Akademisi Külliyesi'ni inşa etmek için destekleri bekliyor. Binlerce hafızın yetişeceği İslami İlimler Akademisi Külliyesi'nde 1 metrekare yer için 1.000 TL'lik bağış yapılıyor. 


61 dönüm alan üzerinde Erzurum'da yapılacak olan İslami İlimler Akademisi Külliyesi'ne henüz kış şartlarından dolayı inşaatına başlanmadı. İslami İlimler Akademisi Külliyesi'nin 2 yıl içinde tamamlanması planlanıyor. 


İslami İlimler Akademisi Külliyesi için bağışlar İstanbul'dan bağış yapmak isteyenler için kapıdan alınıyor. Ayrıca 1.000 TL üzerinde de bağış...