19 / 05 / 2024

erzurum satılık atölye

erzurum satılık atölye

Erzurum 1. İcra Müdürlüğü, Yakutiye Şıh mahallesinde arsa üzerinde bulunan depo, atölye ve şantiye binasını 1 milyon 722 bin TL'ye satacak. Satış, 28 Ağustos Salı günü 14:00-14:10 saatleri arasında yapılacak

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Eyüp'te 6.3 milyon TL'ye icradan satılık atölye!

İstanbul 2. Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İstanbul İli, Eyüp Sultan İlçesi, Topçular Mahallesi, Samancılar Mevkii, 373 ada, 8 parselde yer alan kargir atölyeyi 6 milyon 301 bin TL'ye icradan satıyor...

Tuzla Orhanlı'da 10 milyon TL'ye icradan satılık atölye!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Orhanlı Mahallesi'nde yer alan atölye vasıflı gayrimenkul 10 milyon 198 bin 168 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Buca'da 4.9 milyon TL'ye icradan satılık atölye!

İzmir İli Buca İlçesi Tınaztepe Mahallesi'nde yer alan tekstil atölyesi 4 milyon 977 bin 235 TL bedel ile icadan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 12 Mart 2018 olarak belirlendi. 

Akzirve Ambarlar Evleri satılık daire!

Akzirve Ambarlar Evleri satılık daire tipleri ile 1+1'den 4+1 çatı dublekse kadar seçenekler sunuluyor. Proje İstanbul Zeytinburnu-Ambarlar bölgesinde hayata geçiriliyor...

Şehristan Konutları Erzurum satılık!

Şehristan Konutları Erzurum satılık dairelerin fiyatları 170 bin liradan başlıyor. Şehristan Konutları Erzurum projesinde konut ve ticari alanlar bulunuyor...

Etiler Ataman Sadabad satılık!

Etiler Ataman Sadabad satılık daire tipleri 2+1, bahçe katı ve çatı dubleksi şeklinde tasarlandı. Ön talep toplayan projede teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.

232 Flora satılık daire!

İzmir Gaziemir'de hayata geçirilen 232 Flora satılık daire seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon bahçe ve çatı katı dubleks olarak dizayn edildi.

Erzurum Palandöken Malmeydanı TOKİ Evleri satılık!

Erzurum Palandöken Malmeydanı TOKİ Evleri satılık daire fiyatları 119 bin 826 TL'den başlıyor. Aylık 499,28 TL taksitle ödeme yapılabilen projede 180 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Therra Park satılık!

24 bahçe dubleksi, 24 çatı dubleksi ve 1 villa olmak üzere 49 adet üniteden meydana gelen Therra Park satılık daire fiyatları henüz netleşmedi.

İzmir Mimarin Köyce Alaçatı satılık!

Konum bilgisine göre Port Alaçatı Marina' ya 4,6 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje Suv Yapı imzası ile yükseliyor. İzmir Mimarin Köyce Alaçatı satılık evlerin teslimleri 2016 yılı Haziran ayında yapılması planlanıyor.

Alaçatı Mimarin Köyce satılık!

Konum bilgisine göre Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre uzaklıkta bulunan proje Suv Yapı imzası taşıyor. Alaçatı Mimarin Köyce satılık konut tipleri 2+1,3+1 ve 4+1 villa seçenekleriyle tasarlandı.

Mimarin Köyce Alaçatı Konutları satılık!

Konum bilgisine göre Alaçatı Çarşı' ya 1,3 kilometre kadar uzaklıkta nulunan proje 16 dönümlük arsa alanı üzerine yayılıyor. Mimarin Köyce Alaçatı Konutları satılık evler 2+1,3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı.

erzurum satılık atölye Haberi

erzurum satılık atölye



İlan şöyle;


T.C. ERZURUM 1.İCRA MÜDÜRLÜĞÜ TAŞINMAZ AÇIK ARTIRMA İLANI

2009/6878 Örnek No : 27


Erzurum 1.icra Müdürlüğünden


Satılmasına karar verilen gayrimenkulün cinsi, kıymeti, adedi, evsafı: Aşağıda yazılı taşınmazın açık artırma suretiyle satılarak paraya çevrilmesine karar verilmiş, ilgililerinin adreslerine tebligat gönderilmiş olup,ilgililerinin adreslerinde tebligat yapılamaması halinde veya adresi bilinmeyenler için satış ilanının ilanen tebligat yerine kaim olacağı ilan olunur.


Tapu Kaydı ve yeri : Erzurum, Yakutiye Şıh Mah.Şehir yolu mevkii, 7781 ada, 1 parselde kayıtlı 9.844,60 m2.yüzölçümlü arsa ana taşınmaz niteliğindeki taşınmaz şehir merkezinden Şıh köyüne giden yolun Şükrüpaşa mevkiinin sonunda Tedaş Müessese Müdürlüğünü geçtikten sonra sola ayrılan yolun 100 m.batısında bulunmaktadır.


Arsa üzerinde 7 adet bir katlı yapı, 3 adet iki katlı yapı, bir adet üç katlı yapı bulunmaktadır. Yapılardan iki ve üç...