18 / 07 / 2024

erzurum yatırımlarla zenginleşiyor

erzurum yatırımlarla zenginleşiyor

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Mahallebaşı ve Gülahmet Esnaf ve Sanatkârları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Üyeleri ile bir araya geldi. Sekmen, şehrin her alanda kalkınıp zenginleşeceğini söyledi.

İnşaat sektörü yüksek girdi maliyetleri ve yavaşlayan yatırımlarla daraldı!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı M. Erdal Eren, TÜİK’in açıkladığı 2022 yılı ilk çeyrek büyüme rakamları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Eren yaptığı açıklamada inşaat sektörünün yüksek girdi maliyetleri ve yavaşlayan yatırımlarla daraldığını söyledi.

Gayrimenkul firmaları rotayı Ege’ye çevirdi! Milyarlık yatırımlarla binlerce konut geliyor!

Gayrimenkul firmaları radarına Bodrum, Çeşme ve Urla’yı aldı. Onlarca firma Ege Bölgesi'nde milyarlık yatırımlarla binlerce konut inşa edecek.

TURYAP, yoluna yeni yatırımlarla devam edecek!

TURYAP’ın icra yoluyla satıldığı söylentilerinin asılsız olduğunu hatırlatan TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Sarıbay, yaptığı açıklamada "Yolumuza yeni yatırımlarla büyüyerek devam ediyoruz” dedi.

TAV Havalimanları, yatırım için gözünü Orta Asya ve Afrika'ya dikti!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, yeni yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Şener, “Yolcu büyümesinin olacağı yerlerle ilgileniyoruz. Gelişmiş ülkelere değil, gelişmekte olan ülkelere bakıyoruz. Orta Asya ve Afrika’ya odaklanıyoruz” dedi.

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarla büyüyor!

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

Hatay Altınözü turizm yatırımlarıyla adından söz ettiriyor!

Doğu Akdeniz'in önemli zeytin üretim merkezleri arasında yer alan Hatay'ın Altınözü ilçesi, turizm alanında yapılan yatırımlarla da adından söz ettiriyor.

Medicana Sağlık Grubu'ndan 2 hastaneye 205 milyon dolar yatırım!

Temelleri 1992 yılında atılan ve Türkiye'nin ilk 500 şirketi sıralamasında yer alan Medicana Sağlık Grubu, yeni yatırımlarla büyümesine devame diyor. Şirket bu kapsamda iki yeni hastaneye 205 milyon dolar yatırım yapıyor.

Karacabey'de 2020 yatırımları masaya yatırıldı!

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Bursa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ulaş Akhan ile gerçekleştirdiği görüşmede, ilçede bulunana mevcut ve planlanan yatırımlarla ilgili fikir alışverişinde bulundu. 

Kayseri Erciyes yatırımları masaya yatırıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Erciyes için 2020'de yapılacak yatırımlarla ilgili toplantı düzenledi.

Kayseri'nin çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın kent merkezi ve ilçelerde yapacağı projeler AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin de katılımıyla masaya yatırıldı.

Kayseri yatırımları için 7.5 saatlik toplantı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç 6 daire başkanlığı tarafından yapılacak yatırımlarla ilgili yaklaşık 7,5 saat süren bir toplantı yaptı.

Kayseri'de 2020 yatırım yılı olacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç,  Erciyes’te gerçekleştirilen toplantıda 2019 yılını değerlendirdi ve 2020 yılında yapılacak yatırımlarla ilgili bilgi verdi.

Manisa Gördes'in çehresi yeni yatırımlarla değişecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Spor Toto Teşkilatı ve Gördes Belediyesi işbirliğiyle ilçede inşaatına başlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Aquapark ve Çevre Düzenlemesi projesini son sürat sürdürüyor.

erzurum yatırımlarla zenginleşiyor Haberi

erzurum yatırımlarla zenginleşiyor

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, şehrin her alanda kalkınıp zenginleşeceğini söyledi. Başkan Sekmen, kısa adı MAGESDER olan Mahallebaşı ve Gülahmet Esnaf ve Sanatkârları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Üyeleri ile bir araya geldi. 


Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Rıza Kiremitci, Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Aynalı, MAGESDER Başkanı Abdurrahman Oğuz'un da katıldığı toplantıda konuşma yapan Başkan Sekmen, kurumun çalışmalarını değerlendirerek, "Bize sürekli 'Şehrin doğusuna bakılmıyor, şehrin batısına bakılıyor' deniliyordu. Böyle şey olur mu? Hakikaten şehrin o bahsi geçen yerleri dolaştığımız zaman binalar yıkılmış bir haldeydi. Bunun böyle olmayacağını biz o gün söyledik. Semt garajları Şükrüpaşa'da toplanmış. Esnaf şikâyetçi, o minibüsçüler şikâyetçi, o minibüsleri kullanan halk şikâyetçi. Neden? Çünkü onun esnafı Hınıs Garajı'nda, onun esnafı Tortum Garajı'nda, onun esnafı İspir...