04 / 05 / 2024

Esas Aeropark konutları

Esas Aeropark konutları

Esas Aeropark projesi www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Esas Aeropark Kurtköy'ün havadan yeni görüntüleri!

Esas Gayrimenkul'ün Kurtköy'de hayata geçirdiği Esas Aeropark projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Kahramanmaraş'ın mimarisi sil baştan değişiyor! Konutlar artık 5 kattan fazla yapılmayacak!

Kahramanmaraş'ın Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, meydana gelen 6 Şubat depremlerinin ardından konutların artık yatay mimari esas alınarak yapılacağını ve 5 kattan fazla olmayacağını açıkladı.

Deprem konutları hızla yükseliyor! 6 ayda teslim edilecek!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde inşaat çalışmalarına başlanan ve hızla yükselen afet konutlarında 7/24 esasına göre çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

TOKİ Bursa İznik Konutları'nda modern ve geleneksel bir arada!

Bursa İznik'te "Mahalle Konsepti" ile yerel mimari kültür esas alınarak projelendirilen Bursa İznik Sosyal Konutları ile 30 bin metrekarelik alanda yeni bir yerleşim kuruluyor.

Anagayrimenkulün ortak alanlarında yapılacak değişiklikler!

Avukat Kadir Kurtuluş açıklıyor : ‘’ Kat Mülkiyeti Kanunu Esasınca Konutlarınızda Tadilat, Bakım veya Onarım Yapmak İstediğinizde Hangi İdari Prosedürü izlemeniz Gerekmektedir? Hangi Durumlarda Belediye Onayına İhtiyaç Vardır?

Esas Aeropark Kurtköy fiyatları!

Toplam 42 adet daireden meydana gelen Esas Aeropark projesinde satışı devam eden 7 adet daire kaldı. Projede yer alan daireler homeoffice olarak kullanılabiliyor. İşte Esas Aeropark Kurtköy fiyatları...

Esas Aeropark kiralık ofis!

Konutların alanları 71 metrekare ile 147 metrekare arasında farklılık gösteren Aeropark projesi İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de inşa ediliyor.Esas Aeropark kiralık ofis fiyatları haberimizde bulunuyor.

Avukat Kadir Kurtuluş Kat Mülkiyeti Kanunu'nun detaylarını açıkladı!

Avukat Kadir Kurtuluş açıklıyor : Kat Mülkiyeti Kanunu Esasınca Konutlarınızda Bir Tadilat, Bakım Veya Onarım Yapmak İstediğinizde Hangi İdari Prosedürü İzlemeniz Gerekmektedir? Ne Gibi Durumlarda Belediye Onayına İhtiyaç Vardır?

Kat Mülkiyeti Kanunu esasınca konutlarda yapılacak değişiklikler!

Avukat Kadir Kurtuluş açıklıyor : Kat Mülkiyeti Kanunu Esasınca Konutlarınızda Bir Tadilat, Bakım Veya Onarım Yapmak İstediğinizde Hangi İdari Prosedürü İzlemeniz Gerekmektedir? Ne Gibi Durumlarda Belediye Onayına İhtiyaç Vardır?

Tabanoğlu Mimarlık Esas Aeropark ile 3 ödül kazandı!

Tabanoğlu Mimarlık, aynı proje ile iki ayrı yarışmada 4 gün arayla 3 ödül birden aldı. Tabanlıoğlu, aynı proje ile Türkiye'nin En İyi Yapısı' ve 'Avrupa'nın En iyi Karma Yapısı' seçildi.

Esas Aeropark Kurtköy fiyat! Hemen teslim daireler!

Esas Aeropark Kurtköy fiyat bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. Projede bulunan konutlar 1 oda 1 salon ve de 2 oda 1 salon şeklinde müşterilere sunuluyor

Esas Aeropark Kurtköy fiyatları! Hemen teslim!

Esas Aeropark Kurtköy fiyatları için projenin satış ofisi iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Banka kredisinin kullanıldığı Esas Aeropark Kurtköy Evleri projesinde dairelerin teslimleri hemen yapılıyor...

Kurtköy Esas Aeropark fiyat!

Toplamda 42 konuttan meydana gelen ve Esas Gayrimenkul tarafından yükselen Kurtköy Esas Aeropark fiyat bilgileri haberimizde bulunuyor. Projede 1+1 ve de 2+1 daireler yer alıyor...

Kurtköy Esas Aeropark resimleri!

Kurtköy Esas Aeropark resimleri projeyi merak edenler için haberimizin devamında yer alıyor. Esas Gayrimenkul Kurtköy Aeropark Evlerinde yer alan dairelerin anahtarları sahiplerine hemen teslim ediliyor.

Esas Aeropark konutları Haberi

Esas Aeropark konutları


Esas Aeropark Evleri'nin havadan yeni videosu için...