03 / 05 / 2024

esas Aeropark satış ofisi telefon

esas Aeropark satış ofisi telefon

Kurtköy Aeropark satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplam 55 bin metrekare inşaat alanına sahip olan projenin 28 bin metrekarelik kiralabilir alanı bulunuyor.

Sabancı’dan dev satış: Esas, projesini Japon denizcilik şirketine sattı

Dünyanın farklı noktalarındaki gayrimenkul alım satımı yapan Sabancı Ailesi’ne ait Esas, İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan projesini Japon denizcilik devine sattı.

Tüketicinin güveni artarken, konut satın alma beklentisi ise düştü!

Tüketici Güven Endeksi ölçümünde esas alınan alt endekslerde artış yaşanırken, gelecek on iki ayda konut satın alma beklentisi ise düşüş gösterdi. Aynı sürede otomobil alma beklentisini yansıtan endeks ise ilk defa yükseldi.

Tüketici güven endeksine göre konut satın alabilme ihtimali resmen dibi gördü!

Makroekonomik gidişatı etkileyen psikolojik etkenlerin başında yer alan tüketici güvenindeki artış, ekim ayında da sürdü. Güvenin ölçümünde esas alınan alt endekslerin neredeyse hepsinde artış meydana gelirken, gelecek bir yılda konut satın alma beklentisi ise düşüş gösterdi.

Profilo derin dondurucular en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 27 Ocak 2023 fiyat listesi

 Ev düzenini esas alan mantığı ile ister yaz ister kış ev hanımlarının en büyük yardımcısı olacak Profilo derin dondurucular için fiyat araştırması yapılıyor.  Peki, Profilo derin dondurucular ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detaylar...

Kazım Köseoğlu: AVM açmak yerine satın alma yapacağız!

Esas Gayrimenkul, Adana'da 150 milyon dolarlık yatırımla AVM açtı. Ancak kısa vadede yeni AVM yatırımı planlamıyor. Hedef doğru fiyatla satın alma yapmak. Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu, 15 milyar dolarlık borcun sektörü çok zorladığını söylüyor...

Esas Gayrimenkul rotasını yurtdışına çevirdi!

Türkiye’de AVM yatırımlarıyla öne çıkan Esas Gayrimenkul, yurtdışında da atılım yapmaya hazırlanıyor. Grup, Amerika’da ve İngiltere’de toplam 400 milyon dolarlık yatırımla iki AVM ve ofis satın almayı planlıyor.

Esas Holding'den, Balıkesir'e 100 milyon dolarlık yatırım!

ESAS Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, "Türkiye'nin en çok yatırım alan ve ortalama satın alma gücü en yüksek bölgesini oluşturan Balıkesir'de yaklaşık 100 milyon dolarlık bir yatırım gerçekleştirecek olmak bizleri heyecanlandırıyor "dedi.

Esas Holding şirket alma çalışmalarını hızlandırdı!

Havacılık, perakende ve eğlence, sağlık, gıda, gayrimenkul ve lojistik olmak üzere altı temel sektörde yatırımları bulunan Esas Holding bünyesine yeni şirketler satın alma yönündeki çalışmalarına hız verdi.

Peyman Kuruyemiş yabancılara satıldı!

Özel sermaye fonu Bridgepoint, Esas Holding’in iştiraklerinden Peyman Kuruyemiş'i satın aldı. Peki Peyman Kuruyemiş neden satıldı?

Konut kredisiyle yapılan gayrimenkul satışları takibe alınıyor!

Maliye, konut kredisiyle yapılan satışları sıkı takibe aldı. Kredi tutarları ve ekspertiz raporlarında belirlenen değerlerle tapu harcına esas tutarlarda uyumsuzluk varsa ağır cezalar kesilmeye başlandı.

Esas Holding gıda sektörüne yöneldi!

Esas Holding Gıda Başkanı Babür Çelebi, gıda sektöründe büyümek için yeni arayışlar içinde olduklarını açıkladı. Sektörde fiyatların rasyonel seviyelerde olduğunu belirten Çelebi, Peyman’ın satışına yönelik adımlar atacaklarının sinyalini verdi.

Satış vaadi sözleşmesi yapılırken nelere dikkat edilmeli?

Hukukumuzda gayrimenkul alım satımının en temel devri tapuda yapılan tescildir. Sıkı şekil şartı dediğimiz bu usulle taraflar arasında yapılan sözleşmelerin geçersizliğine vurgu yapılmış ve tapu devri esas kılınmak istenmiştir

Emlak alım satım vergisi nasıl hesaplanır?

Tapu devirlerinde emlak alım satım vergisi adı altında alıcı ve satıcı tapu harcı ödüyor. Bu harç, işlemlerin nevi ve mahiyetine göre, değer esası üzerinden nispi veya maktu olarak alınıyor. Peki, emlak alım satım vergisi nasıl hesaplanır?

esas Aeropark satış ofisi telefon Haberi

esas Aeropark satış ofisi telefon

Esas Gayrimenkul imzası ile yükselen Aeropark projesinde yer alan daireler home office olarak kullanılabiliyor. Projede daire fiyatları 200 bin dolar ile 400 bin dolar arasında farklılık gösteriyor.


Kurtköy Aeropark projesinin tek katta 51 metrekare ile 242 metrekare aralığında değişen perakende alanları bulunuyor. 2 blok halinde hayata geçirilen projede 7 adet dairenin satışı devam ediyor. 


Kurtköy Aeropark satış ofisi ile 0216 702 17 64 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Yalnızca kiralanabilir ofislerden meydana gelen projede kiralık ofis fiyatları metrekare bazında 25 dolardan başlangıç gösteriyor.


Teknopark'a 1 dakika, Viaport AVM'ye 5 dakika uzaklıkta inşa edilen Esas Aeropark projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daireler mevcut. Projede yer alan konutların büyüklükleri ise 71 metrekare ile 147 metrekare arasında değişiyor. 


Kurtköy Aeropark satış ofisi

Telefon:0216...