03 / 05 / 2024

Esas Gayrimenkul türkiyedeki avm projeleri

Esas Gayrimenkul türkiyedeki avm projeleri

Sektörün önemli aktörlerinden Esas Gayrimenkul, Cannes'da düzenlenecek MIPIM 2016'da Türkiye'den 8, İngiltere'den 13 ve ABD'den 3 projesini yabancı yatırımcının ilgisine sunacak.

Esas Gayrimenkul 2023 Türkiye’nin en İyi işverenleri listesinde yerini aldı!

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketlerinden Esas Gayrimenkul,“Türkiye’nin En İyi İşverenleri Listesi”nde 100-249 çalışanı olan şirket kategorisinde 4. sırada yer aldı.

Esas Gayrimenkul'e MarCom Awards Platin ödülü!

Esas Gayrimenkul, “shopla” uygulamasıyla 1994'ten beri düzenlenen ve pazarlama iletişimi alanının en önemli ödülleri arasında yer alan MarCom Awards’ta “Dijital Medya/Mobil App” kategorisinde Platin ödül aldı.

Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi 23 Şubat'ta!

Türkiye’nin gayrimenkul alanında gerçekleştirilecek olan ilk Metaverse konulu zirvesi “Metaverse ve Gayrimenkul Zirvesi”, 23 Şubat 2022 tarihinde yapılacak. Merakla beklenen zirve Esas Gayrimenkul sponsorluğunda gerçekleştirilecek.

Esas Gayrimenkul, AVM'lerde sürdürülebilirlik çalışmalarını hızlandırdı!

Türkiye'nin önemli gayrimenkul firmalarından Esas Gayrimenkul, 17 Burda AVM’nin çatısına “Yap İşlet” modeliyle Güneş Enerjisi Santrali (GES) kuracak.

Gayrimenkul değerleme fiyatları yükseldi!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Türkiye Değerleme Uzmanları Birliği üyeleri tarafından verilecek olan gayrimenkul değerleme hizmetine esas gayrimenkul değerleme asgari ücret tarifesini açıkladı.

Esas Gayrimenkul dijital dönüşümünü Microsoft Türkiye ile hızlandırıyor!

Esas Gayrimenkul, Türkiye’de ve dünyada büyüyen operasyonlarını etkili bir biçimde yönetmek için uçtan uca yeni bir dijital dönüşüm hareketi başlattı.

Esas Gayrimenkul'ün acı günü! Sami Vodina vefat etti!

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve denetçisi Sami Vodina vefat etti. Esas Holding taziye ilanı yayınladı.

Esas Gayrimenkul'ın acı günü! Zeki Yavan vefat etti!

Esas Gayrimenkul çalışanlarından Nevzat Yavan'ın babası Zeki Yavan vefat etti. Esas Gayrimenkul vefat için taziye ilanı yayınladı.

Mekan Gayrimenkul Türkiye genelinde temsilcilik açıyor!

Mekan Gayrimenkul, uzun yıllar ardından emlak piyasasında edindiği tecrübeyi bayilerle paylaşıyor. Mekan Gayrimenkul Türkiye genelinde temsilcilik açıyor.

Esas Gayrimenkul'ün AVM'leri 1 Haziran'da yeniden açılacak!

Koronavirüs nedeniyle AVM'lerinin faaliyetlerini geçici olarak durduran Esas Gayrimenkul, 1 Haziran'da alışveriş merkezlerinin kapılarını yeniden açmaya hazırlanıyor. 

Esas Gayrimenkul'ün “Burdayız: Covid-19 Sonrasında Perakende” webinarı 5 Mayıs'ta!

Esas Gayrimenkul, sektör paydaşlarına koronavirüs sonrası dönem için rehberlik sunacak "Burdayız" isimli webinar serisini başlatıyor. “Burdayız: Covid-19 Sonrasında Perakende” konulu webinar, 5 Mayıs Salı günü saat 14:00’te gerçekleşecek...

Esas Gayrimenkul üst yönetiminde değişiklik!

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Köseoğlu oldu. Esas Gayrimenkul Türkiye’de Köseoğlu’ndan boşalan CEO’luk görevine ise Cem Eriç getirildi....

Oya Narin: Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor!

Türkiye Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Oya Narin RE360 Konferansı’nda yaptığı konuşmada, "Turizmde çeşitlik, alternatif gayrimenkul türleri gerektiriyor" dedi.

Esas Gayrimenkul türkiyedeki avm projeleri Haberi

Esas Gayrimenkul türkiyedeki avm projeleri

ESAS Holding bünyesinde ağırlıklı olarak ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren Esas Gayrimenkul, dünyanın en büyük gayrimenkul fuarlarından MIPIM 2016'da 11 projesiyle yer alacak. 15-18 Mart 2016 tarihlerinde Fransa'nın Cannes şehrinde 27. kez gerçekleştirilecek MIPIM 2016'nın önemine değinen Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu, "Türkiye'deki ve yurt dışındaki yatırım fırsatlarına odaklanmış en yenilikçi şirketler arasında yer alan Esas Gayrimenkul olarak faaliyetlerimize hız kesmeden devam ediyoruz. Gerek ülkemizi temsil etmek gerekse de yurt dışındaki fırsatları değerlendirmek adına MIPIM'e ikinci kez katılacağız" dedi. 


24 proje görücüye çıkacak 

Köseoğlu, fuarda tanıtacakları Esas Gayrimenkul projelerini ise şöyle ifade etti; "Türkiye'deki Kurtköy Aeropark, Maltepe Ofispark, Kavacık Esas Plaza, Esas 10 Burda, Esas 14 Burda AVM, Esas 41 Burda AVM, Esas 17 Burda AVM ve Esas 67 Burda AVM;...