03 / 05 / 2024

Esas Holding kocaeli avm

Esas Holding kocaeli avm

Esas Gayrimenkul, Anadolu şehirlerindeki yatırımlarına devam ediyor. Çanakkale’de 17 Burda alışveriş merkezini 85 milyon dolar yatırım yaparak açan Esas, sıraya Kocaeli ve Bolu’yu koydu.

Esas Holding, Londra'da gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar, bugünkü köşesinde Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Kamışlı'nın gayrimenkul yatırımı açıklamalarını kaleme aldı. İşte Vahap Munyar'ın o yazısı...

Kerem Sabancı Kamışlı kimdir?

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kerem Sabancı Kamışlı kimdir? Kerem Sabancı Kamışlı daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Kerem Sabancı Kamışlı'nın biyografisi...

Kerem Sabancı Kamışlı, Kanlıca'da yalı yaptırdı!

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi, genç iş insanı Kerem Sabancı Kamışlı, Kanlıca'da dört daire satın alarak yalı yaptırdı. Yalının maliyeti 40 milyon dolar tuttu.

Reysaş GYO Kocaeli Gebze'de 82.2 milyon TL'ye arsa aldı!

Reysaş GYO, 3 Ağustos 2021 ve 660 nolu Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda; Kocaeli İli Gebze İlçesi Balçık Köyü 317 Ada 14 Parsel üzerinde yer alan Vona Holding A.Ş.'ye ait 34.477,19 metrekare büyüklüğündeki arsa KDV dahil 82 milyon 220 bin 630 TL bedel ile peşin olarak satın alındı. 

Şevket Sabancı kimdir?

Esas Holding kurucusu Şevket Sabancı kimdir? Şevket Sabancı hangi görevlerde bulundu?

Esas Holding kurucusu Şevket Sabancı vefat etti!

Bir süredir tedavi gören Sabancı Holding'in önemli isimlerinden ve Esas Holding'in kurucusu Şevket Sabancı 85 yaşında vefat etti.

Les Benjamins Akasya AVM'de yeni mağaza açtı!

Esas Holding Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı'nın oğlu Fethi Kamışlı'nın yatırım yaptığı giyim markası Les Benjamins büyümeye devam ediyor. Markanın yeni şubesi Akasya AVM'de açıldı. 

Esas Gayrimenkul'ün acı günü! Sami Vodina vefat etti!

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve denetçisi Sami Vodina vefat etti. Esas Holding taziye ilanı yayınladı.

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru’nun ilk kitabı Tesadüf Yoktur yayınlandı!

Esas Holding CEO’su Çağatay Özdoğru,  yönetim felsefesinin sırlarını anlattığı “Tesadüf Yoktur” isimli kitabını yayınladı.

Esas Holding'in yeni CFO'su Mustafa Tercan oldu!

Esas Holdingin yeni CFO'su Mustafa Tercan oldu. Tercan, Esas Holding'in yurt içi ve uluslararası yatırımlarının finans yönetimine liderlik edecek.

Mustafa Tercan kimdir?

Esas Holding CFO’su Mustafa Tercan kimdir? Mustafa Tercan hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mustafa Tercan'ın biyografisi...

Mustafa Tercan, Esas Holding CFO’su oldu!

20 yıl önce Şevket Sabancı ve ailesi tarafından kurulan Esas Holding’in yeni CFO’su Mustafa Tercan oldu. 

Ali Sabancı kimdir?

Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı kimdir? Ali Sabancı daha önce hangi işlerde görev aldı? 

Esas Holding kocaeli avm Haberi

Esas Holding kocaeli avm

Esas Holding bünyesindeki Esas Gayrimenkul, ticari gayrimenkul alanında yatırımlarını sürdürüyor. Yurt içinde ve yurt dışında toplam değeri 1.5 milyar doları bulan gayrimenkule sahip olan Esas Gayrimenkul, Anadolu şehirlerindeki yatırımlarına da hız verdi. Esas Gayrimenkul CEO’su Kazım Köseoğlu, Anadolu’da belirledikleri üç ilde üç alışveriş merkezi projesine başladıklarını belirterek, “Kocaeli, Bolu ve Çanakkale illerimizde başladığımız yatırımlarımızdan ilk açılışımızı Çanakkale’de yer alan Esas 17 Burda projemiz ile gerçekleştiriyoruz. 85 milyon dolar yatırımla hayata geçen Esas 17 Burda, 9 Nisan’da açılacak” dedi. 

Alışveriş merkezi ve ofis alanında 2016 sonuna kadar 500 bin metrekare kiralanabilir alana ulaşmayı hedeflediklerini belirten Köseoğlu, “2015 sonuna kadar 220 bin metrekareye ulaşacağız. 2016 bizim için hareketli bir dönem olacak. 2 yılda yaptığımız işi bir yılda tamamlayıp 500 bin metrekareye ulaşacağız”...