02 / 05 / 2024

Esas Holdingin kaç avmsi var

Esas Holdingin kaç avmsi var

Esas Gayrimenkul, Anadolu şehirlerindeki yatırımlarına devam ediyor. Çanakkale’de 17 Burda alışveriş merkezini 85 milyon dolar yatırım yaparak açan Esas, sıraya Kocaeli ve Bolu’yu koydu.

Profilo derin dondurucular en uygun nerede, kaç TL’ye satılıyor? Özellikleri neler? 27 Ocak 2023 fiyat listesi

 Ev düzenini esas alan mantığı ile ister yaz ister kış ev hanımlarının en büyük yardımcısı olacak Profilo derin dondurucular için fiyat araştırması yapılıyor.  Peki, Profilo derin dondurucular ne kadar? Nerede kaç TL’ye satılıyor? İşte detaylar...

Esas Holding'in yeni CFO'su Mustafa Tercan oldu!

Esas Holdingin yeni CFO'su Mustafa Tercan oldu. Tercan, Esas Holding'in yurt içi ve uluslararası yatırımlarının finans yönetimine liderlik edecek.

EPP'den Kağıthane Arıcılar'a yeni proje ihalesi!

TOKİ iştiraki olan EPP Kağıthane Arıcılar'da yeni proje ihalesine hazırlanıyor. 6 Kasım'da ihalesi yapılacak arsanın emsale esas inşaat alanı 15 bin 989 metrekare, arsa alanı ise 8 bin 882 metrekare büyüklüğe sahip. 

Kidstown Riva ve Hometown Şile projeleri kağıt üzerinde kaldı!

EYFEL Yapı’nın Beykoz Riva ve Şile’de yapmayı planladığı lüks konut projeleri kağıt üzeride kaldı. Bir milyon lirayı bulan fiyatlara satılan villaları alan mağdurlar arasında, ünlü bir holdingin ortağı ve yöneticileri ile avukat ve doktorlar da bulunuyor.

İstinye-İTÜ-Kağıthane Metro Hattı ihalesi 26 Kasım'da!

İstinye - İTÜ - Kağıthane Metro Hattı uygulamaya esas kesin proje hizmetleri işi ihalesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Raylı Sistem Projeler Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkarıldı.

1995 yılında Doğuş Holding, merkezini Maçka Palas'a taşıyacakmış!

Doğuş Grubu, 1995 yılında merkezini Maçka Palas'a taşıma kararı almış. Holdingin 1994 yılında 40 ayrı varisten 280 milyar liraya satın aldığı tarihi binanın alt katında Armani ile ortak mağaza açacakmış.

Esas Holding Hotiç'e talip!

Esas Holding, Ayakkabı Dünyası’ nı alarak çıktığı yolda, şimdi de gözüne Hotiç’ i kestirdi. Holdingin 116 mağazası bulunan Hotiç’ in çoğunluk hissesine talip olduğu konuşuluyor...

Kaçak inşaat cezası nedir?

Kaçak inşaat cezası nedir?: Kaçak veya ruhsata aykırı yapıları yıktırmayanlara emlak vergisine esas bina değeri ile belirlenen rayiç değer ortalamasının yüzde 5'i ile 10'u arasında cezai işlem uygulanacak...

Kaçak binanın cezası dönüşüme harcanacak!

Bakanlık, İmar Kanunu'nda yapacağı düzenlemeyle, kaçak veya ruhsata aykırı yapıları yıktırmayanlara emlak vergisine esas bina değeri ile belirlenen rayiç değer ortalamasının yüzde 5'i ile 10'u arasında cezai işlem uygulayacak.

Cüneyt Erginkaya: Adana'daki kaçak yapılaşma durdurulmalı

Şehir Plancıları Odası Çukurova Şube Başkanı Cüneyt Erginkaya, Adana Hava Limanı çevresindeki kaçak yapılaşmanın acilen durdurulması gerektiğini söyledi

Sabri Ateş: Kaçak emlakçılara kimse dur demiyor!

İstanbul Emlakçılar Odası Başkanı Sabri Ateş, "Ankara'da genel müdürlüklerde sabah kim erken gelirse sandalyeyi o kapıyor. Devlette o kadar boş eleman varken, kaçak emlakçılara kimse dur demiyor" dedi

İBB'den Kağıthane'de 52 bin TL'ye satılık arsa!

İBB İstanbul Kağıthane'de arsa satışı için ihale düzenledi

TOKİ Kayabaşı'nda onuncu gün kaç başvuru oldu?

TOKİ Kayabaşı projesinde ikinci etapta 24 Ağustos 2009 tarihinde satışa çıkarılan 7 bin 588 konuta bugün kaç başvuru yapıldı?

Esas Holdingin kaç avmsi var Haberi

Esas Holdingin kaç avmsi var

Esas Holding bünyesindeki Esas Gayrimenkul, ticari gayrimenkul alanında yatırımlarını sürdürüyor. Yurt içinde ve yurt dışında toplam değeri 1.5 milyar doları bulan gayrimenkule sahip olan Esas Gayrimenkul, Anadolu şehirlerindeki yatırımlarına da hız verdi. Esas Gayrimenkul CEO’su Kazım Köseoğlu, Anadolu’da belirledikleri üç ilde üç alışveriş merkezi projesine başladıklarını belirterek, “Kocaeli, Bolu ve Çanakkale illerimizde başladığımız yatırımlarımızdan ilk açılışımızı Çanakkale’de yer alan Esas 17 Burda projemiz ile gerçekleştiriyoruz. 85 milyon dolar yatırımla hayata geçen Esas 17 Burda, 9 Nisan’da açılacak” dedi. 

Alışveriş merkezi ve ofis alanında 2016 sonuna kadar 500 bin metrekare kiralanabilir alana ulaşmayı hedeflediklerini belirten Köseoğlu, “2015 sonuna kadar 220 bin metrekareye ulaşacağız. 2016 bizim için hareketli bir dönem olacak. 2 yılda yaptığımız işi bir yılda tamamlayıp 500 bin metrekareye ulaşacağız”...