02 / 05 / 2024

Eşekçi Deresi Rekreasyon son durum

Eşekçi Deresi Rekreasyon son durum

Çatalca Belediyesi tarafından oluşturulan iki yeni sosyal yaşam alanında çalışmalar tam hızıyla devam ediyor. 24.867 m²lik alanıyla Kuzgundere ve 15.830 m²lik alanıyla Eşekçi Deresi Rekreasyon Alanları’nda asfalt çalışmaları yapıldı.

İbrahim Ekşi kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu ? Kaç yaşında

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. İbrahim Ekşi daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  İbrahim Ekşi'nin eğitim hayatı nasıldı?

3600 ek gösterge peş peşe değiştirecek! İkramiye ve maaşlar göreni buz kestirdi! Tek tek rakamlar açıklandı! 

3600 ek gösterge düzenlemesi 15 Ocak 2023 tarihi itibarıyla resmen yürürlüğe girdi. 3600 ek gösterge peş peşe değiştirecek! İkramiye ve maaşlar göreni buz kestirdi! Tek tek rakamlar açıklandı! 

Balıkesir Çay Deresi Rekreasyon Projesi'nin ilk etabında geri sayım başladı!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Edip Uğur'un '10'un Farkı 10'un Yıldızı' projelerinden biri olan Çay Deresi Rekreasyon Alanı ile kentin çehresinin değişmesi hedeflendi.

Balıkesir Çay Deresi Rekreasyon Projesi gün sayıyor!

Şehrin yeni yaşam alanı olan çok önemli bir proje olarak nitelendirildiği Çay Deresi Rekreasyon projesinin halkla buluşması için heyecanlandıklarını belirten Başkan Uğur, "Bu projeyle şehir rahat bir nefes alacak." dedi.

Çatalca Kuzgundere Rekreasyon Alanı'nın inşaatı tam gaz!

Çatalca Belediyesi tarafından oluşturulan iki yeni sosyal yaşam alanında çalışmalar tam hızıyla devam ediyor. 24.867 m²lik alanıyla Kuzgundere ve 15.830 m²lik alanıyla Eşekçi Deresi Rekreasyon Alanları’nda asfalt çalışmaları yapıldı.

Eşme Maden Deresi’ne köprü yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Yapıları Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Kartepe Eşme Maden Deresi Köprü ve Bağlantı Yolları yapım işi ihalesi gerçekleştirildi.

Hile nedeniyle tapu iptali dilekçe örneği!

Tapu davalarında hileye uğrayan kişi, hileyi öğrendiği tarihten itibaren bir yıllık hak düşürücü süre içerisinde dava açabiliyor. İşte, hile nedeniyle tapu iptali dilekçe örneği!

Tapu harcı pişmanlık dilekçe örneği!

Gayrimenkulün alım-satım bedelinin düşük gösterildiği durumlarda, gerçek değerin, Vergi Usul Kanunu’nun 371. maddesine göre pişmanlıkla beyan edilmesi mümkün. İşte, tapu harcı pişmanlık dilekçe örneği!

Aile konutu şerhi dilekçe örneği 2015!

Aile konutu şerhi konulan bir ev hakkında eşlerden biri, diğer eşin açık rızası bulunmadıkça tasarruf kararı veremiyor. Aile konutu şerhi için başvuruda bulunulması gerekiyor. İşte, aile konutu şerhi dilekçe örneği 2015!

Hazine arazisi kiralamak için dilekçe örneği!

2886 sayılı Devlet İhale Kanunu hükümlerine göre, talep sahibi tarafından belirlenen taşınmazın kiralanmasının istenilmesi halinde, dilekçe ile başvuru yapılması gerekiyor. İşte, hazine arazisi kiralamak için dilekçe örneği!

Kooperatif kuruluş izni başvuru dilekçe örneği!

Bir kooperatif en az 7 ortak tarafından imzalanacak ana sözleşme ile kurulur. Ana sözleşmedeki imzaların noterce onaylanması gerekir. Ana sözleşme, Ticaret Bakanlığına verilir. İşte kooperatif kuruluş izni başvuru dilekçe örneği..

Mirasta tenkis davası dilekçe örneği!

Saklı payına ihlal edilen mirasçıların dava açma hakkı bulunuyor. Tenkis davası Asliye Hukuk Mahkemesine dilekçe ile açılıyor. İşte, mirasta tenkis davası dilekçe örneği!

İpotek fekki ücreti dilekçe örneği!

Konut kredisi kullanarak ev sahibi olanların, kredi ödemesinin bitmesi halinde konut üzerindeki ipoteğin kaldırılması gerekiyor. İşte, ipotek fekki ücreti dilekçe örneği!

Eşekçi Deresi Rekreasyon son durum Haberi

Eşekçi Deresi Rekreasyon son durum


Çatalca Belediyesi tarafından oluşturulan iki yeni sosyal yaşam alanında çalışmalar tam hızıyla devam ediyor. 24.867 m²lik alanıyla Kuzgundere ve 15.830 m²lik alanıyla Eşekçi Deresi Rekreasyon Alanları’nda asfalt çalışmaları yapıldı. Yürüyüş ve bisiklet yollarının da içine dahil edileceği alanlarda asfalt çalışmaları bitirildi. Kuzgundere Rekreasyon Alanı’nda asfaltsız alanlarda çalışma yapılırken, ayrıca dere kenarında taş bordür yapımı da devam ediyor. Tüm bu çalışmalar yapılırken Kuzgundere Rekreasyon Alanı’nın yüzde 49’unu oluşturan ve Eşekçi Deresi Rekreasyon Alanı’nın yüzde 62’lik kısmını oluşturan yeşil alanlarda da ağaçlandırma çalışmaları aksatılmadan ilerliyor.



Çatalca...