30 / 04 / 2024

eSelim Gökdemir

eSelim Gökdemir

Bu yılın ilk üç ayında yapılan konut satışları; geçen yılın aynı dönemine göre İstanbul'da yüzde 1, Ankara'da yüzde 7 düştü, İzmir'de ise 6 puan arttı. Türkiye ortalaması ise yüzde 2'de kaldı.

Ankara Gökdemir Villaları Mart'ta teslim!

Akıllı ev teknolojisiyle hayata geçirilen Ankara Gökdemir Villaları'nda sona gelindi. Emre Gökdemir İnşaat imzası taşıyan projede teslimler Mart 2024'te yapılacak.

Gökdemirport 2 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Gökdemirport, Emre Gökdemir İnşaat tarafından Ankara Esenboğa Havalimanı'nın hemen yanı başında yükseliyor. Gökdemirport 2 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Peki Gökdemirport'ta hangi konut tipler var? İşte Gökdemirport ile ilgili detaylar...

Ethos Desıgn Mimarlık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Ethos Desıgn Mimarlık Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Gökdemir ve Elif Gülgün Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Gökdemir Otelcilik Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökdemir Otelcilik Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Demir tarafından kuruldu.

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gököztürk İnşaat Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Öztürk Gökdemir tarafından kuruldu.

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Gökdemirler Turgay İnşaat Gıda Otomotiv Turizm Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de Bülent Gökdemir ve İmdat Gökdemir ortaklığında kuruldu.

İkizler Zemin Ve Temel Çözümleri Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Zemin Ve Temel Çözümleri Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Hasan Ay ve Murat Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Emlaksepeti Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emlaksepeti Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Süleyman Gökdemir ve Zeynep Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Ym Demir Çelik Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ym Demir Çelik Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökdemir ve Yalçın Tan ortaklığında kuruldu.

Gökçeada Yıldızkoy'un imar planı iade edildi!

Çanakkale Kalem köşe yazarı Seda Gökdemir, köşesinde Gökçeada'daki Yıldızkoy'un imar planını kaleme aldı. İşte Seda Gökdemir'in 'Yıldızkoy imar planı iade edildi: “Bu daha başlangıç…”' başlıklı yazısı...

Volim Türkü Evi Kafe Bar Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Volim Türkü Evi Kafe Bar Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  100  bin TL sermaye bedeli  ile İlkkan Gökdemir tarafından kuruldu.

Gövercin Cafe Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Gövercin Cafe Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gökdemir tarafından açıldı.

Laks Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Laks Mimarlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Şengöz, Erhan Vardar ve Muahmmet Safa Gökdemir tarafından kuruldu.

eSelim Gökdemir Haberi

eSelim Gökdemir

Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) yayınladığı "İllere ve Yıllara Göre Konut Satış Rakamları", inşaat sektöründe İzmir'e olan ilginin artarak devam ettiğini gösterdi. Bu yılın ilk üç ayında yapılan konut satışları; geçen yılın aynı dönemine göre İstanbul'da yüzde 1, Ankara'da yüzde 7 düştü, İzmir'de ise 6 puan arttı. Türkiye ortalaması ise yüzde 2'de kaldı. 


EN GÖZDE KENT



Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, emlak sektöründe Türkiye'de şu anda en gözde ve en ucuz kentin İzmir olduğunu söyledi. Konut satışlarında diğer büyük şehirlere göre yaşanan artışın bunun en büyük göstergesi olduğunu belirten Güleroğlu, "İzmir'de gayrimenkul almak için en uygun zaman. Faiz oranları düşerse konut satışları daha da hızlanacaktır" dedi. 


'7 YIL BÖYLE '



Megapol Group Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir, inşaat sektöründe İzmir'e olan...