15 / 05 / 2024

Esengül İnşaat Gayrimenkul iletişim

Esengül İnşaat Gayrimenkul iletişim

Esengül İnşaat Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi Şile’de 150 bin TL sermaye bedeli  ile Benan    Esengül ve Volkan Esengül tarafından  kuruldu.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Sebo İnşaat Gayrimenkul: İnşaat ve gayrimenkul sektörünü zor günler bekliyor!

Sebo İnşaat Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Sebahattin Gülçiçek inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Karadeniz Lüks İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karadeniz Lüks İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Borut Skornsek tarafından kuruldu.

Nükte Ofisonline İnşaat Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nükte Ofisonline İnşaat Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çaybaşı tarafından kuruldu.

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

R And D Medya Ve İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Bülbül ve Aydın Diler ortaklığında kuruldu.

Kıneka Cnc Makina İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kıneka Cnc Makina İnşaat Gayrimenkul Alım Satım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 600 bin TL sermaye bedeli ile Emre Sülün ve Fırat Kadlan ortaklığında kuruldu.

Truekey İnşaat Gayrimenkul Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Truekey İnşaat Gayrimenkul Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Aladağ ve Hakan Dağlı ortaklığında kuruldu.

Zeliş Turizm İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeliş Turizm İnşaat Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Neriman Gülçiçekli tarafından kuruldu.

Se Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Se Yapı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Anonim Şirketi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Kılıç tarafından kuruldu.

Mş Şimşekler İnşaat Gayrimenkul Taşımacılık Limited Şirketi kuruldu!

Mş Şimşekler İnşaat Gayrimenkul Taşımacılık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Şimşek tarafından kuruldu.

Askılıç İnşaat Gayrimenkul Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Askılıç İnşaat Gayrimenkul Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Tamer Kılıçaslan tarafından kuruldu.

Aydın Baba İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Baba İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Aydın Sağaltıcı tarafından kuruldu.

Miranım İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miranım İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Ameer Ahmed Panhver ve Nurettin Kızıl ortaklığında kuruldu.

Esengül İnşaat Gayrimenkul iletişim Haberi

Esengül İnşaat Gayrimenkul iletişim

Esengül İnşaat Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi Şile’de 150 bin TL sermaye bedeli  ile Benan    Esengül ve Volkan Esengül tarafından  kuruldu.
Demirhan Grup Mühendislik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları...