18 / 05 / 2024

Esenler Azizistan satış fiyatları

Esenler Azizistan satış fiyatları

Azizistan ödeme koşullarına haberimizinden ulaşabilirsiniz. Toplam 120 konuttan meydana gelen Azizistan projesinde kapalı yüzme havuzu, sauna, otopark, masa tenisi ve fitness center gibi sosyal olanaklar yer alıyor...

Esenler'de arsa ve Çekmeköy'de arazi satılıyor! İstanbullular dikkat! 

Esenler ve Çekmeköy Belediyeleri gayrimenkul satış ihalesi düzenliyor. Bu kapsamda, Esenler'de akaryakıt istasyonu, Çekmeköy'de arazi satılıyor. İşte o ihaleler ile ilgili merak edilenler...

Nova Life Esenler lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje! 

Nova Life Esenler projesinde lansmana özel fiyatlarla konut satışları başladı. Peki Nova Life Esenler'de hangi konut tipleri var? Projedeki konutların fiyatları ne kadar? İşte Nova Life Esenler ile ilgili merak edilenler...

Esenler Belediyesi'nden satılık imarlı arsa!

İstanbul İli Esenler Belediye Başkanlığı, İstanbul Esenler Atışalanı'nda yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa akaryakıt ve servis istasyonu imarlı.

İstanbul'un göbeğinde konut imarlı iki arsa satılıyor! Aman bu tarihi kaçırmayın! 

Esenler Belediyesi, İstanbul ili, Esenler ilçesi, Havalanı Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Esenler Havalanı'nda yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Esenler'de 175 milyon TL'ye arsa ve üzerindeki yapı satılıyor! İhalesi 2 Mart'ta!

Esenler Belediyesi, İstanbul ili, Esenler ilçesi, Atışalanı Mahallesinde yer alan arsa ile üzerindeki bodrum+zemin+1 normal katlı yapıyı satıyor. İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşüm bölgelerinde satış fiyatları en fazla Beyoğlu'nda, kiralar ise en fazla Esenler'de arttı!

15 milyondan fazla kişinin yaşamını sürdürdüğü İstanbul, kentsel dönüşüm çalışmalarının odak noktası oldu. Kentsel dönüşüm bölgelerinde değer değişimine bakıldığında satış fiyatlarında en fazla artış Beyoğlu, kirada en fazla artışın ise Esenler’de olduğu görüldü.

Esenler'de 41.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul Esenler Belediye Başkanlığı Esenler Çiftehavuzlar Mahallesi, 67 ada 44 parselde yer alan özel sağlık tesisi alanını toplam 41 milyon 228 bin 175 TL muhammen bedelle satışa sundu.

İBB ve Esenler Belediyesi arasında gayrimenkul satışı tartışması!

İBB ve Esenler Belediyesi arasında halk ekmek tartışmasının ardından gayrimenkul satışı krizi başladı. İBB AK Parti Grup Başkanvekili Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu ve İBB Meclisi CHP Grup Başkanvekili Doğan Subaşı konuya ilişkin konuştu.

Milli Emlak'tan İstanbul'da 36.3 milyon TL'ye satılık 69 gayrimenkul!

İstanbul Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Bahçelievler, Bakırköy, Şişli, Fatih, Avcılar, Beylikdüzü, Çatalca, Esenler, Beyoğlu ve Büyükçekmece ilçelerinde yer alan 69 gayrimenkulü satıyor.

Abuzahar İnşaat Tekstil Hayvancılık Araç Alım Satım Kiralama İhr.İth. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abuzahar İnşaat Tekstil Hayvancılık Araç Alım Satım Kiralama İhr.İth. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ğassen Abuzahar tarafından kuruldu.

Esenler Ömür Sitesi'nde 10.1 milyon TL'ye satılık 13 daire!

Esenler Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Belediyeye ait, İstanbul ili, Esenler ilçesi, Turgut Reis Mahallesi,  823 ada 38 parselde yer alan Ömür İstanbul sitesinde yer alan 13 daireyi 10 milyon 127 bin TL'ye satıyor...

Emlak Konut GYO İstanbul'da 5 konut ve 3 ticari üniteyi satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Ispartakule Evleri'nde yer alan 3 konut ve 1 ticari üniteyi, Esenler Emlak Konutları'nda yer alan 2 konut ve 2 ticari üniteyi e-ihale ile satışa çıkardı.

Esenler Ömür Sitesi'nde 15.7 milyon TL'ye satılık 20 konut!

Esenler Belediyesi, İstanbul ili, Esenler ilçesi, Turgut Reis Mahallesi, 823 ada 38 parselde yer alan Ömür İstanbul Sitesi'ndeki 20 konutu 15 milyon 701 bin TL'ye satıyor.

Esenler Azizistan satış fiyatları Haberi

Esenler Azizistan satış fiyatları

Dairelerin 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildiği Azizistan ödeme koşulları hakkında bilgi vermeden önce projenin detaylarından bahsedelim.


Azizistan projesinde 2 oda 1 salon daireler 80 metrekare, 3 oda 1 salon daireler 115 metrekare, 4 oda 1 salon daireler 137 metrekare, 5 oda 1 salon daireler 155 metrekare alanlarla dizayn edildi.


Toplam 120 adet konuttan meydana gelen Azizistan projesinde kapalı yüzme havuzu, sauna, otopark, masa tenisi ve fitness center gibi sosyal imkanlar yer alıyor.


Esenler Azizistan satış fiyatları!

2 oda 1 salon daireler 380 bin TL,

3 oda 1 salon daireler 570 bin TL'den başlangıç gösteriyor.


Azizistan ödeme koşulları!

Azizistan ödeme koşulları kapsamında yüzde 40 peşinat ödeniyor. Kalan tutar ise banka kredisi ile...