14 / 05 / 2024

Esenler Belediyesinin temsilcileri kimler

Esenler Belediyesinin temsilcileri kimler

Esenler Belediye Meclisi Mayıs ayı ilk toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Marmara Belediyeler Birliği üyeleri belirlendi. İşte Esenler Belediyesi'ni temsil edecek o isimler...

Esenler'de 41 bin konutun acil dönüşmesi gerekiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Esenler Belediyesi ile Avcılar Belediyesinin depremle mücadele çerçevesinde yürüttüğü çalışmalarını TBMM Depreme Karşı Alınabilecek Önlemleri Araştırma Komisyonu'nda anlattı. 

Esenler Yavuz Selim Mahallesi kentsel dönüşüm ofisi açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Esenler Belediyesinin Teknik Desteği ile Kentsel Dönüşüm Ofisinin açılışı 12 Mayıs'ta saat 18:00'de gerçekleşecek.

Tevfik Göksu: 11 Mayıs'ta tüm dünya Esenler'i konuşacak!

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya geldi. Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun 11 Mayıs Pazartesi günü tarihi bir müjde vermek için Esenler’e geleceğini ifade etti.

M. Tevfik Göksu: Esenler'e nostaljik tren ve çocuk sokağı yapacağız!

Davutpaşa Mahallesi esnafıyla kahvaltı programında buluşan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Yıldız Teknik Üniversitesi ile Dörtyol arasında nostaljik tren ve Menderes Mahallesi’nde çocuk sokağı projesini hayata geçireceklerini açıkladı.

Ümit Uysal, Yapı denetim temsilcileri ile buluştu!

Yapı denetim temsilcileri ile bir araya gelen Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, İmar Müdürlüğü'ndeki işletim ve çalışma sistemini daha hızlı hale getirilmesi yönünde ilk adımı attı.

Emlak Konut Esenler Havaalanı Mahallesi projesi altyapı işi imzalandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut GYO Esenler Havaalanı Mahallesi projesi altyapı işi imzalandı.

Esenler Belediyesi 2013 yılı faaliyet raporu kabul edildi!

Esenler Belediyesi’nin 2013 yılını kapsayan Yıllık Faaliyet Raporu, meclis trafından kabul edildi. Mecliste faaliyet raporunun sunumunu yapan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, 2013 yılında yapılan çalışmaları anlattı.

Sektör temsilcileri: İnşaat sektörüne nihayet bahar geliyor!

Yerel seçimlerin sonuçlanmasının ardından döviz ve borsada görülen istikrar inşaat sektörünü memnun etti. Ekonomik dalgalanmadan en çok etkilenen sektörlerden inşaat sektörünün Ankaralı temsilcileri, şimdiden olumlu dönüşler alındığını kaydetti

Emlak Konut Esenler Havalimanı Mahallesi kentsel dönüşüm ihalesine 6 teklif geldi!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. İstanbul Esenler Havalimanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı 1. Etap 1. Kısım Konut İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesine 6 teklif geldi...

Esenler Havalimanı Mahallesi’nde yıkımlar bitti fakat inşaatlar başlamadı!

İstanbul’da kentsel dönüşümün start aldığı Esenler Havalimanı Mahallesi’nde yıkım bitti fakat inşaatlar başlamadı. Mahalleli ağır çalışmalardan şikâyetçi olsa da kira yardımı aldıkları için endişeleri yok...

Tevfik Göksu: Esenler Belediyesi projeleriyle markalaşacak!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu yeni dönemde, "Huzur ve Umut Şehri" sloganıyla yürütülecek çalışmalar kapsamında ilçeyi marka şehir yapmayı hedefliyor. Esenler Spor Köyü'nü kuracaklarını söyledi...

Esenler Havaalanı Mahallesi projesi için kısmi yapı ruhsatı alma çalışmaları devam ediyor!

Emlak konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Esenler Havaalanı Mahallesi projesi için kısmi yapı ruhsatı alma çalışmaları devam ediyor.

Esenler'e dev spor kompleksi yapılacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Esenler Kemer Mahallesi'nde hayata geçirilecek Esenler Spor Kompleksi'nde sporcu eğitim merkezi ve spor salonları yer alacak. Esenler Stadyumu da yıkılarak yenilecek...

Esenler Belediyesinin temsilcileri kimler Haberi

Esenler Belediyesinin temsilcileri kimler


Esenler Belediye Meclisi Mayıs ayı ilk toplantısı, Birlik Mahallesi'nde bulunan yeni Belediye Hizmet Binası'ndaki Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. Yeterliği çoğunluğun sağlandığı toplantıda, mazeretli olarak katılamayanların izinli sayılması oy birliği ile kabul edildi. Daha sonra teklifler ve raporlar bölümüne geçildi. Toplantıda Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Marmara Belediyeler Birliği üyeleri belirlendi.  


Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun doğal üyesi olduğu birliklerin, Esenler Belediyesi temsilcileri ise şu isimlerden oluştu:



Türk Dünyası Belediyeler Birliği


Burhan Şentürk

Yedek: Mehmet Ali Selmani


Marmara Belediyeler Birliği


Sadık Öner, Abdullah Beyrek

Yedek: Yasin Üray, Temel...