15 / 05 / 2024

esenler Karabayır projesi

esenler Karabayır projesi

Esenler Karabayır'daki yıkım çalışmalarına sabah erken saatlerde başlandı. Esenler Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, önceden tahliye edilen binalardaki gerekli kontrollerin yapılmasının ardından yıkımın startını verdi.

TOKİ Çankırı projesi için düğmeye basıldı, sıra temel atmaya geldi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesi için 'ÇED gerekli değildir kararı' verildi. 475 konutun yer aldığı proje 564 milyon 451 bin 740 TL'ye mal olacak.

TOKİ, Çankırı için ÇED başvurusu yaptı! 475 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Çankırı projesi için düğmeye bastı. Çankırı TOKİ projesinde 475 konut yer alacak.

Esenler'de yılda 1.150 konut yıkıldı! Tevfik Göksu: Her bir sokak için dönüşüm projesi hazır!

Esenler Belediye başkanı Tevfik Göksu, na ilişkin konuştu ve yılda 1.150 konut yıktıklarını, her bir sokağın ne zaman dönüşeceğine ilişkin projenin de hazır olduğunu söyledi. İşte o açıklamalar...

TOKİ Çankırı projesi için beklenen tarih geldi! Eldivan'a 99 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı Eldivan projesi yarından sonra ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 99 adet konut bulunuyor.

TOKİ'den Çankırı'ya 475 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesi için düğmeye basıldı. Projede 475 konut yer alacak.

TOKİ Çankırı projesi için geri sayım başladı! Bu ilçeye yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çankırı projesinin ihalesini 11 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek. Söz konusu projede altyapı ve çevre düzenlemesi işi de mevcut.

TOKİ Çankırı projesi için yeni tarih açıklandı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çankırı projesi için yeni ihale tarihi belli oldu. TOKİ'nin Çankırı projesinde 99 adet konut yer alacak.

TOKİ Diyarbakır projesinde son dakika! Bu ilçeye 142 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Diyarbakır projesi 25 Eylül tarihinde ihaleye çıkacak. Merakla beklenen projede 142 konut yer alacak.

Medfer Metal Anonim Şirketi kuruldu!

Medfer Metal Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 15 milyon TL sermaye bedeli ile Ergin Erel, Emine Sevinç Özşen ve Adem Karabayır ortaklığında kuruldu.

Nfk Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nfk Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fikret Karabayır ve Nurettin Karabayır ortaklığında kuruldu.

TOKİ'den bu ile tam 349 konutluk yeni proje müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Çankırı projesi yarın ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 349 adet konut yer alıyor.

Emlak Konut GYO Esenler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla! Tam 2 bin 84 konutluk yeni proje!

Yeni konut yatırımlarını sürdüren Emlak Konut GYO Esenler projesi için düğmeye bastı. Peki Emlak Konut GYO Esenler projesi nerede inşa edilecek? İşte Emlak Konut GYO Esenler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Emlak Konut GYO Esenler projesi resmen başlıyor! Emlak Konut GYO'dan Atışalanı'na tam 2 bin 84 yeni konut geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın merakla beklenen Esenler projesi resmen başlıyor. 2 bin 84 konut ve 83 ticari ünitenin yer alacağı proje için ÇED gerekli değildir kararı verildi.

esenler Karabayır projesi Haberi

esenler Karabayır projesi


Dev proje ile makus talihini yenecek Karabayır'daki yıkım çalışmalarına sabah erken saatlerde başlandı. Esenler Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, önceden tahliye edilen binalardaki gerekli kontrollerin yapılmasının ardından yıkımın startını verdi.

Çok sayıda noktada aynı anda başlayan yıkım çalışmaları, büyük bir titizlikle yürütülüyor. Yıkım çalışmalarına mahalle sakinleri de destek veriyor. Esenler Belediyesi, çalışmalar tamamlandığında Milli Eğitim Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında, toplam 91 bina ve 302 bağımsız bölümün yıkımını gerçekleştirmiş olacak.


ESENLER'İN EĞİTİM ÜSSÜ OLACAK

Esenler'de eğitime çağ atlatacak proje ile Tuna Mahallesi dev bir eğitim vadisine dönüşecek. Yaklaşık 18 bin metrekarelik alanda hayata geçirilecek Tuna Eğitim Vadisi Projesi, ilçedeki derslik sıkıntısı problemini de önemli ölçüde ortadan kaldıracak. Dev eğitim kompleksinde; anaokulundan meslek liselerine, spor salonlarından sosyal alanlara kadar çok...