17 / 05 / 2024

Esenler M Tevfik Göksu kira yardımı

Esenler M Tevfik Göksu kira yardımı

Esenler Havaalanı Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan kira yardımı 500 TL'den 680 TL'ye çıkarıldı. Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum ile bölgeye yaptığı ziyarette açıkladı...

60 bin konutun dönüştüğü Esenler'e bin yeni konut müjdesi!

İlçede hayata geçireceği projelerini tek tek açıklayan Esenler Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Esenler Belediye Başkan adayı Mehmet Tevfik Göksu, 60 bin konutun dönüştüğü Esenler'e bin yeni konut müjdesi verdi. 

Esenler'de yılda 1.150 konut yıkıldı! Tevfik Göksu: Her bir sokak için dönüşüm projesi hazır!

Esenler Belediye başkanı Tevfik Göksu, na ilişkin konuştu ve yılda 1.150 konut yıktıklarını, her bir sokağın ne zaman dönüşeceğine ilişkin projenin de hazır olduğunu söyledi. İşte o açıklamalar...

İstanbul Esenler'de 60 bin konut kentsel dönüşümle yeniden inşa edildi!

Esenler Belediye Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini belirterek bugüne dek 60 bin konutun yıkılarak yeniden yapıldığını söyledi.

Esenler'deki 50 bin konutluk kentsel dönüşüm projesinde son durum ne? Yol haritası açıklanıyor! 

17 Ağustos'un 24'üncü yıl dönümünde, Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, Esenler'in yüzde 57’sinden fazlasını nasıl yenilediklerini, 50 bin konutluk Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesindeki son durumu proje alanlarında açıklayacak. 

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na metro tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu metro projeleri konusunda eleştirdi.

İnşaat Mühendisi M. Tevfik Kahramanoğlu vefat etti!

DSİ Gn. Md.lüğü, Barajlar ve HES Dairesi, emekli HES Şube Müdürü İnşaat Mühendisi M. Tevfik Kahramanoğlu hayatını kaybetti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Tevfik Göksu'dan İBB'ye kentsel dönüşüm tepkisi!

Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu önceki gün kentsel dönüşüm anahtar teslim kura töreninde yaptığı açıklamada İBB'yi kentsel dönüşüm projeleri nedeniyle eleştirdi.

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na deprem çalışmaları tepkisi!

Dün İstanbul'da bir deprem meydana geldi. Depremin ardından paylaşımda bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu'dan tepki geldi.

Tevfik Göksu'dan Yeşilpınar'daki kentsel dönüşüme tepki!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu Eyüpsultan'da devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarında Gençlik Parkı'nın yıkıma dahil edilmesine tepki gösterdi.

Tevfik Göksu'dan Ekrem İmamoğlu'na kentsel dönüşüm tepkisi!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu kentsel dönüşüm çalışmaları nedeniyle eleştirdi.

Esenler Ömür Sitesi'nde 10.1 milyon TL'ye satılık 13 daire!

Esenler Belediye Başkanlığı, mülkiyeti Belediyeye ait, İstanbul ili, Esenler ilçesi, Turgut Reis Mahallesi,  823 ada 38 parselde yer alan Ömür İstanbul sitesinde yer alan 13 daireyi 10 milyon 127 bin TL'ye satıyor...

İstanbul'da 4 bin konut acil olarak yenilenmeli!

İBB AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, olası İstanbul depremi için çözüm önerilerini sıralayarak kent genelinde 4 bin binanın acil olarak yenilenmesi gerektiğini dile getirdi. 

Esenler Ömür Sitesi'nde 15.7 milyon TL'ye satılık 20 konut!

Esenler Belediyesi, İstanbul ili, Esenler ilçesi, Turgut Reis Mahallesi, 823 ada 38 parselde yer alan Ömür İstanbul Sitesi'ndeki 20 konutu 15 milyon 701 bin TL'ye satıyor.

Esenler M Tevfik Göksu kira yardımı Haberi

Esenler M Tevfik Göksu kira yardımı


İstanbul Esenler İlçesi Havaalanı Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında evleri yıkılan ve kiraya çıkan vatandaşların kiraları da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından ödenmeye devam ediyor. 


Daha önce aylık 500 TL. olan kira ödemeleri, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu’nun, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nezdinde yaptığı ısrarlı çalışma sonucunda yönetmenlik değiştirildi ve aylık kiralar 680 TL.’ye yükseltildi. 


Dünden Bugüne Esenler Emlak Konutları! haberi için TIKLAYINIZ


Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, “Biz bu projeye başlarken hiçbir şekilde vatandaşı mağdur etmeyeceğimizin sözünü verdik. Bu bağlamda bakanlığımızla yaptığımız görüşmeler sonunda kira ödemelerini yükseltmiş olduk” dedi.


Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi, 3 ayrı firmanın çalışmasıyla hızlı bir şekilde devam ederken,  proje finansmanında kullanılacak yaklaşık 950 konutun satışları, 13 Ekim Pazartesi düzenlenecek bir basın lansmanı ile...