08 / 05 / 2024

Esenler Otogarı ihalesi ne oldu

Esenler Otogarı ihalesi ne oldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin mülkiyetinde olan 15 Temmuz Şehitler (Esenler) Otogarı’nın işletmesini ihaleye çıkardı. Yapılan ihaleyi yıllık 27 milyon TL bedelle İBB iştiraki Boğaziçi Yönetim AŞ kazandı.

Esenler'de arsa ve Çekmeköy'de arazi satılıyor! İstanbullular dikkat! 

Esenler ve Çekmeköy Belediyeleri gayrimenkul satış ihalesi düzenliyor. Bu kapsamda, Esenler'de akaryakıt istasyonu, Çekmeköy'de arazi satılıyor. İşte o ihaleler ile ilgili merak edilenler...

Esenler Belediyesi'nden satılık imarlı arsa!

İstanbul İli Esenler Belediye Başkanlığı, İstanbul Esenler Atışalanı'nda yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa akaryakıt ve servis istasyonu imarlı.

Esenler otogarından Almanya'ya seyahat dönemi! 100 Euro'dan başlıyor!

Yaz mevsiminin gelmesiyle yurt dışına seyahatlerin yoğunluğu başladı. Yetkililer İstanbul'da kalkan toplam bin 100 otobüsün olduğunu ve bunların yaklaşık 140 tanesinin yurt dışına kalktığını belirtiyor. Ayrıca en ucuz biletin ise 100 Euro'dan başladığı kaydediliyor.

Uçak biletlerindeki fiyat patlaması, yolcuları otobüslere yönlendirdi!

Dolar ve euro kurundaki artışın etkisiyle uçak bileti fiyatları tavan yapınca, Avrupa seyahatine çıkmak isteyenler alternatif çözüm olarak Esenler Otogarı'ndan kalkan otobüsleri tercih ediyor. Paris'e varmak ise 29 saat süren bir yolculukla gerçekleşiyor.

Esenler'de 175 milyon TL'ye arsa ve üzerindeki yapı satılıyor! İhalesi 2 Mart'ta!

Esenler Belediyesi, İstanbul ili, Esenler ilçesi, Atışalanı Mahallesinde yer alan arsa ile üzerindeki bodrum+zemin+1 normal katlı yapıyı satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ ile İstanbul Esenler’e tam 472 konut ve 28 dükkan

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Esenler Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı. İşte detaylar…

Otobüs bileti fiyatları uçuşa geçti! Metro, Kamil Koç, Pamukkale, Ulusoy ve Varan otobüs bileti Nisan fiyat listesi...

Şehirler arası otobüs bileti fiyatları, bayram yaklaşırken memleketine gitmek isten vatandaşlara şok yaşattı! Peki, Esenler Otogarı, Alibeyköy Otogarı, Harem Otogarı'nda en ucuz otobüs bileti fiyatları ne kadar? Metro, Kamil Koç, Pamukkale, Ulusoy ve Varan... İşte 13 Nisan 2022 fiyat listesi...

TOKİ Esenler'de 255 konutluk yeni proje inşa edecek!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Esenler'de 255 konut ve 48 dükkanlık yeni proje hayata geçirecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den İstanbul Esenler'e 255 konutluk yeni proje!

Yeni yatırımlar için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Esenler'de 255 konut ve 48 dükkanlık yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Esenler 3. Etap 2. Bölge ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, TOKİ Esenler 3. Etap 2. Bölge ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Esenler 4. Etap 1. Bölge ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Esenler 4. Etap 1. Bölge projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek...

TOKİ İstanbul Esenler 4. Etap ihalesi yarın!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Esenler Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin ihalesini yarın saat 14:30'da gerçekleştirecek.

TOKİ Esenler Güney Proje Alanı altyapı inşaatı ihalesi bugün!

İstanbul İli, Esenler İlçesi, Güney Proje Alanı Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi Genel Altyapı İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Esenler Otogarı ihalesi ne oldu Haberi

Esenler Otogarı ihalesi ne oldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) mülkiyet ve yönetiminde olan 15 Temmuz Şehitler (Esenler) Otogarı’ndaki ticari alanların 3 sene boyunca işletilmesi için ihale düzenledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Yavuz Erkut başkanlığındaki İBB Encümeni’nin Saraçhane binasında yapılan ihale açık tekli usulüyle gerçekleştirildi. İhaleye sadece İBB iştiraki Boğaziçi Konut Hizmet ve Yönetim İşletme ve Ticaret AŞ senelik 26 milyon 850 bin TL teklif verdi.

Açık artırma ile devam edilen ihalede, Boğaziçi Yönetim AŞ 15 Temmuz Şehitler Otogarı’nın ticari alanlarını 27 milyon TL yıllık bedelle ve 3 sene süreyle işletme hakkı kazandı.Otogar içerisinde bulunan otoparklar da Ağustos ayından itibaren İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin şirketlerinden İSPARK tarafından işletiliyor. Mülkiyetindeki Otogarın işletmesini 9 Eylül 2019'da teslim alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, temizlik çalışmalarını tamamlamış, metruk ve tehlike arz...