04 / 05 / 2024

esenler otogarı işletmecisi

esenler otogarı işletmecisi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin mülkiyetinde olan 15 Temmuz Şehitler (Esenler) Otogarı’nın işletmesini ihaleye çıkardı. Yapılan ihaleyi yıllık 27 milyon TL bedelle İBB iştiraki Boğaziçi Yönetim AŞ kazandı.

15 Temmuz Şehitler Otogarı'nın yeni işletmecisi kim olacak?

İstanbul Esenler'deki 15 Temmuz Şehitleri Otogarı'nın işletme süresi 4 Mayıs'ta doldu. Otogarın yeni işletmecisinin kim olacağı ise merak konusu...

Kira tartışması yine kanlı bitti! Kiracı, iş yeri sahibine kurşun yağdırdı!

Bursa'da, iş yeri sahibi Aykut Y., kira artışı ile ilgili olarak aralarında husumet olan market işletmecisi Ahmet K. tarafından çıkan tartışmadan sonra silahla vuruldu. Vücuduna 3 kurşun isabet eden iş yeri sahibi hastanede tedaviye alındı.

Emlak Konut GYO Esenler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla! Tam 2 bin 84 konutluk yeni proje!

Yeni konut yatırımlarını sürdüren Emlak Konut GYO Esenler projesi için düğmeye bastı. Peki Emlak Konut GYO Esenler projesi nerede inşa edilecek? İşte Emlak Konut GYO Esenler projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Emlak Konut GYO'dan Esenler'e 2 bin 84 konutluk yeni proje geliyor! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenler projesi için düğmeye bastı. 3 milyar 358 bin 494 bin 83 TL'ye mal olacak projede 2 bin 84 konut ve 83 ticari ünite yer alacak.

İstanbul otogarı için korkutan açıklama geldi! Depreme dayanıklı değil!

İstanbul Arel Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan İstanbul otogarının depreme dayanıklı olmadığını açıkladı.

Yılbaşı için Uludağ’ı seçen tatilci de, hazırlıklarını tamamlayan turizm işletmecisi de şokta!

Uludağ, hem karların üzerinde bir yılbaşı tatili hayali kuranlar hem de işletmeciler için bu sene büyük bür hayal kırıklığı yaşattı.

İstanbul TOKİ kura tarihleri! Esenler TOKİ çekiliş ne zaman başlayacak? İstanbul TOKİ çekilişi ne zaman?

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri merakla araştırılıyor. Çekilişlerin büyük bir kısmının yapılacağı İstanbul için büyük bir heyecan var. İşte TOKİ Esenler kurası için araştırılan detaylar!

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'nın 2043'e kadar ertelenen kira tutarı 1.2 milyar TL! 

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'nın ertelenen kira gelirinin ek bütçenin yüzde 2.7'sine denk olduğunu aktaran CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Meclis'te konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu...

Sakarya'da sahte ilanla bungalov kiralayan kişi tutuklandı!

Sakarya'nın gözde bölgeleri arasında yer alan Sapanca'da, kendisini bungalov işletmecisi olarak tanıtan ve yayınladığı sahte ilanlarla dolandırıcılık yapan 1 kişi tutuklandı.

Bursaspor’un Timsah Arena için 3.6 milyon TL'lik kira borcu olduğu öğrenildi!

Timsah Arena Stadyumu'nun işletmecisi Bursaspor Kulübü Derneği'nin 2019 ve 2020 yıllarını kapsayan toplam 3 milyon 644 bin 697 Türk Lirası birikmiş kira borcu olduğu öğrenildi. 

Anadolu Harem Otogarı için ilk kazma vuruldu!

Üsküdar Harem'deki eski otogarın yerine yapılacak otogar için ilk kazma vuruldu. 

TOKİ, Başakşehir ve Esenler projeleri için düğmeye bastı!

İstanbul projeleri için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Başakşehir ve Esenler'de yeni konutlar inşa edecek.

Konya Akşehir Otogarı için geri sayım başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Akşehir ilçesinde inşa edilen yeni otogarda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yeni otogarın kısa süre içerisinde ilçe ve Konya halkının hizmetine sunulması bekleniyor. 

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'nın kira ödemelerinde son durum!

2019'da 52 milyon yolcuya hizmet sunan İstanbul Havalimanı, 2020'de Kovid-19 salgını sebebiyle 23,4 milyonda kaldı. 2019'da garanti bedelinin üzerinde gelir elde edip DHMİ'ye 22,4 milyon euro aktaran İstanbul Havalimanı'nın 2020 için DHMİ'den alması gereken ödeme yaklaşık 230 milyon euro.

esenler otogarı işletmecisi Haberi

esenler otogarı işletmecisi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) mülkiyet ve yönetiminde olan 15 Temmuz Şehitler (Esenler) Otogarı’ndaki ticari alanların 3 sene boyunca işletilmesi için ihale düzenledi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Yavuz Erkut başkanlığındaki İBB Encümeni’nin Saraçhane binasında yapılan ihale açık tekli usulüyle gerçekleştirildi. İhaleye sadece İBB iştiraki Boğaziçi Konut Hizmet ve Yönetim İşletme ve Ticaret AŞ senelik 26 milyon 850 bin TL teklif verdi.

Açık artırma ile devam edilen ihalede, Boğaziçi Yönetim AŞ 15 Temmuz Şehitler Otogarı’nın ticari alanlarını 27 milyon TL yıllık bedelle ve 3 sene süreyle işletme hakkı kazandı.Otogar içerisinde bulunan otoparklar da Ağustos ayından itibaren İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin şirketlerinden İSPARK tarafından işletiliyor. Mülkiyetindeki Otogarın işletmesini 9 Eylül 2019'da teslim alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, temizlik çalışmalarını tamamlamış, metruk ve tehlike arz...