29 / 04 / 2024

Esenler tekstil merkezi

Esenler tekstil merkezi

1999 yılında Esenler'de inşası son aşamalarda olan ve 400 milyon dolar harcanarak tamamlanacak Tekstilkent'in 230 metrelik ikiz kuleleri ''radarların görüntüsünü gölgelediği'' gerekçesiyle, kulelerin traşlanması istenmiş.

Babadağ İnşaat Tekstil Temizlik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Babadağ İnşaat Tekstil Temizlik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Babadağ İnşaat Tekstil Temizlik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Eren Uran İnşaat Turizm Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Eren Uran İnşaat Turizm Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Eren Uran İnşaat Turizm Tekstil İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Fatih'te yapıldı.

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret'in merkez nakli yapıldı!

Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Baki Şahpen İnşaat Gıda Isıtma Sistemleri Turizm Tekstil Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Elmas Grup Alemiyye İnşaat Tekstil Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Elmas Grup Alemiyye İnşaat Tekstil Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Elmas Grup Alemiyye İnşaat Tekstil Emlak Turizm İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şti.'nin merkezi Avcılar'da yapıldı.

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Yaşar Ünal İnşaat Nakliye Turizm Gıda Tekstil İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sar-Çağ İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi'inin merkezi Arnavutköy'de yapıldı.

İmza alışveriş merkezi ‘Sentez Merter’ görücüye çıktı! 

Tekstil ve hazır giyim sektörünün önde gelen markalarını tek çatı altında buluşturan bölgenin imza niteliğindeki alışveriş merkezi ‘Sentez Merter’ görücüye çıktı. 

Kadın modasına yön verecek yeni nesil bir alışveriş merkezi doğuyor: Sentez Mermer AVM Merter’de açılacak!

İstanbul Merter’de tekstil ve hazır giyim alanında hizmet verecek yeni bir alışveriş merkezi faaliyete geçecek. Mimar Şükrü Gürsoy tarafından tasarlanan ‘Sentez Mermer’ AVM, 24 bin metrekarelik büyüklüğü ile en kapsamlı yeni nesil kadın alışveriş merkezi olacağı belirtiliyor.

İras İnşaat Tekstil Emlak Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İras İnşaat Tekstil Emlak Ve Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Cemile Er tarafından kuruldu.

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Can Rehber Yapı Gıda Tarım Hayvancılık Temizlik Tekstil Kuyumculuk M.Tic.San.Ltd.Şti.'nin merkezi Pendik'te yapıldı. 

Hafızoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafızoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerif Gecü tarafından kuruldu.

Güvenoğulları Pazarlama Metal İnşaat Tekstil Reklam Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvenoğulları Pazarlama Metal İnşaat Tekstil Reklam Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Emirkan Karabaş tarafından kuruldu.

İhsan Çelik İnşaat Otomotiv Tekstil Taşımacılık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhsan Çelik İnşaat Otomotiv Tekstil Taşımacılık Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Çelik tarafından kuruldu. 

Esenler tekstil merkezi Haberi

Esenler tekstil merkezi



Radara takıldı!


230 METRELİK İKİZ KULELER ASKERİ RADARI GÖLGELİYOR


''Bu kompleks Esenler'de 20 bin kişiye ekmek sağlayacak... Yıkılmasını, yapımının durdurulmasını istemeyiz... Umarım Ankara ile temasla bir orta yol bulunur.''

Mehmet Öcalan, Belediye Başkanı


''BOYLARI KISALSIN''


    TEM kenarında inşa edilen TEKSTİLKENT'in ikiz kuleleri ''radarların görüntüsünü gölgelediği'' gerekçesiyle, askeriyede rahatsız yarattı. Civardaki radarların görüş kapasitelerini olumsuz etkilediği vurgulanarak, kulelerin ''tıraşlanması'' isteniliyor. Yapımcı kooperatif, sorunun bir ''orta yol'' bularak çözümlenmesi için çaba sarf ediyor.


UMUT, ANKARA'DA


    TEKSTİLCİLER Kooperatifi Başkanı Atalay Şahinoğlu Ankara'da bir dizi temaslarda bulunarak bu ''orta yol''u arayacak. Şahinoğlu, 1993'te kompleksin temelini atan Cumhurbaşkanı Demirel'den de randevu isteyecek. Bu temasların sonunda Genelkurmay'dan,...