08 / 07 / 2024

Esentepe Gayrimenkul İzmir Optimum AVM

Esentepe Gayrimenkul İzmir Optimum AVM

İzmir Gaziemir'de, Esentepe Gayrimenkul tarafından yapılıp, işletilen İzmir Optimum AVM'de kapasite artışı yapılacak. 2. etapta 53 adet dükkan, 7 adet restoran ve fitness merkezi olacak.

İzmir Menemen'de 9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir'de Menemen İlçesi'ne bağlı Kazımpaşa Mahallesi Akçalıdere Mevkiide yer alan gayrimenkul İzmir Menemen Satış Memurluğu tarafından satılıyor..

Rönesans Gayrimenkul İzmir ne zaman teslim?

625 milyon 174 bin 183 TL yatırım bedeline sahip Rönesans Gayrimenkul İzmir projesi Ankara Caddesi üzerinde yükseliyor. Peki Rönesans Gayrimenkul İzmir ne zaman teslim?

Rönesans Gayrimenkul İzmir'de karma proje inşa edecek!

Rönesans Gayrimenkul'e bağlı Florya Gayrimenkul, İzmir Konak'ta yeni proje yapmaya hazırlanıyor. 2020'de tamamlanması planlanan projede toplam 462 daire, 102 ofis ve 217 ticari birimden meydana gelen bir AVM yer alacak..

Rönesans Gayrimenkul'den İzmir’e 1 milyar Euro’luk proje!

Rönesans Gayrimenkul, İzmir’deki yatırımlarını harekete geçirdi. Rönesans Gayrimenkul'den İzmir’de 1 milyar Euro’luk proje geliyor.

Urla Sevilla Kekliktepe Villaları görücüye çıktı!

Sevkon Gayrimenkul, İzmir Urla'da hayata geçirdiği muhteşem doğa ve deniz manzaralı Sevilla Kekliktepe projesi ile lüks ve doğal yaşam anlayışına yeni bir boyut getiriyor. Sevilla Kekliktepe Villaları, 11 farklı tipte ve toplam 32 villadan oluşuyor.

Sevilla Kekliktepe'de teslimler 2016'da!

Sevkon Gayrimenkul İzmir Urla'da yapılacak olan Sevilla Kekliktepe projesi için çalışmalar başladı. 81 bin 500 metrekare alana inşa edilecek projede toplamda 32 villa yer alacak.

İzmir Optimum AVM 2.etap geliyor!

İzmir Gaziemir'de, Esentepe Gayrimenkul tarafından yapılıp, işletilen İzmir Optimum AVM'de kapasite artışı yapılacak. 2. etapta 53 adet dükkan, 7 adet restoran ve fitness merkezi olacak.

İzmir Aksoy Plaza'da 2 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

İzmir İli Konak İlçesi'nde Aksoy Plaza'da bulunan 2 gayrimenkul İzmir 3. İcra Dairesi tarafından 20 Mart 2015 günü saat 14:45 ile 15:20 arası ihale ediliyor.

İzmir İstinye Park AVM ve Otel geliyor!

Doğuş Gayrimenkul ve Orta Gayrimenkul İzmir'e İstinye Park'ı getiriyor. İzmir İstinye Park projesi AVM ve otel olarak planlandı. İzmir İstinye Park projesinde 211 odalı otel olacak....

İzmir Bornova'da 1 milyon 839 bin TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli Bornova İlçesi'nde yer alan 431,30 metrekare yüzölçümüne sahip olan gayrimenkul İzmir 3. İcra Dairesi tarafından 9 Aralık 2014 günü saat 11:00 ile 11:10 arası ihale ediliyor.

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden satılık 90 gayrimenkul!

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü; 90 gayrimenkulü 15 Ekim, 16 Ekim ve 18 Ekim tarihlerinde ihale ile kiraya veriyor. Gayrimenkuller içinde baraka, tarla, ev, arsa, dükkan yer alıyor.

White Sea Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

White Sea Gayrimenkul Anonim Şirketi 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Ekim 2014 tarihinde Esentepe, Kasap Sokak, Altınay İş Merkezi, No:10 Kat:3'te kuruldu.

İzmir'de gayrimenkul fiyatları uçtu!

İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO) Başkanı Mesut Güleroğlu, yaptığı açıklamada, gayrimenkul piyasasında İzmir'in, İstanbul ve Ankara'ya göre çok daha bakir olması nedeniyle en gözde şehirlerden birisi olduğunu ifade etti.

Esentepe Gayrimenkul İzmir Optimum AVM Haberi

Esentepe Gayrimenkul İzmir Optimum AVM

Esentepe Gayrimenkul'ün hayata geçirdiği ve işlettiği İzmir Optimum AVM, Gaziemir'de Akçay Caddesi üzerinde yer alıyor. İzmir Optimum AVM'de kapasite artışı yapılarak bir 2.etap planlanıyor.


2. etabın tamamlanmasının ardından mevcut AVM ile birlikte İzmir Optimum AVM adı altında tek bir AVM olarak işletilecek. Metro istasyonuna yakınlığıyla dikkat çeken İzmir Optimum AVM şehir merkezine 8 kilometre, Adnan Menderes Havalimanı'na 5 kilometre mesafede. İzban/Esbaş metro istasyonuna 15 metre yakınlıkta yer alıyor.



AVM ve otopark alanı toplam 135 bin 284 metrekare inşaat alanına sahip olan İzmir Optimum AVM toplamda 164 dükkan ve mağazadan oluşuyor. İzmir Optimum AVM projesinin 2. etabıyla birlikte AVM alanının kapalı inşaat alanı 27 bin 500 metrekare, otopark alanının 52 bin 500 metrekare artacak.


2. etapta 53 adet dükkan, 7 adet restoran...