11 / 05 / 2024

İzmir Optimum AVM 2.etap geliyor!

İzmir Optimum AVM 2.etap geliyor!

İzmir Gaziemir'de, Esentepe Gayrimenkul tarafından yapılıp, işletilen İzmir Optimum AVM'de kapasite artışı yapılacak. 2. etapta 53 adet dükkan, 7 adet restoran ve fitness merkezi olacak.



Esentepe Gayrimenkul'ün hayata geçirdiği ve işlettiği  İzmir  Optimum AVM, Gaziemir'de Akçay Caddesi üzerinde yer alıyor. İzmir Optimum AVM'de kapasite artışı yapılarak bir 2.etap planlanıyor.


2. etabın tamamlanmasının ardından mevcut AVM ile birlikte İzmir Optimum AVM adı altında tek bir AVM olarak işletilecek. Metro istasyonuna yakınlığıyla dikkat çeken İzmir Optimum AVM şehir merkezine 8 kilometre, Adnan Menderes Havalimanı'na 5 kilometre mesafede. İzban/Esbaş metro istasyonuna 15 metre yakınlıkta yer alıyor.


İzmir Optimum AVM 2.etap geliyor!


AVM ve otopark alanı toplam 135 bin 284 metrekare inşaat alanına sahip olan İzmir Optimum AVM toplamda 164 dükkan ve mağazadan oluşuyor. İzmir Optimum AVM projesinin 2. etabıyla birlikte AVM alanının kapalı inşaat alanı 27 bin 500 metrekare, otopark alanının 52 bin 500 metrekare artacak.


2. etapta 53 adet dükkan, 7 adet restoran ve fitness merkezi olacak. Ayrıca 1550 araçlık otopark alanıyla birlikte teknik alanlar yer alacak.




Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


Geri Dön