06 / 05 / 2024

esenyurt 2015 yatırımları

esenyurt 2015 yatırımları

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, bölünen yeni mahalleler için 8 Mart’ta seçilen yeni muhtarlar ile kahvaltıda bir araya geldi. Kadıoğlu " 27 yeni okul yapmayı planlıyoruz. Yol ve altyapı çalışmalarımızı hızlandırdık" dedi

Engısolutıon Mühendislik Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Engısolutıon Mühendislik Yatırımları Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Beytullah Bilgin tarafından kuruldu.

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Marakanda Proje Geliştirme Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürel Aydın tarafından kuruldu.

Versay Real Estate Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Versay Real Estate Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 150 bin TL sermaye bedeli ile Aouatıf Aıssaouı, Cumhur Alparslan ve Yasin Özgür Akkoç ortaklığında kuruldu.

Best2ınvest Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Best2ınvest Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdul Haı Feraıdoon ve A. Abdulrahim Mohammad ortaklığıyla kuruldu.

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Re-Pie Portföy Yönetimi gayrimenkul yatırımlarında hız kesmiyor!

Gayrimenkul yatırım fonları (GYF) ve girişim sermayesi yatrıım fonları (GSYF) kurmak ve yönetmek için 2015 yılında kurulan Re-Pie Portföy Yönetimi; yeni yatırımlar yaparak portföy büyüklüğünü sene sonunda 4 milyar TL'ye ulaştırmayı amaçlıyor.

Derviş Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derviş Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Camal Hassan Derviş tarafından kuruldu.

Altais Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altais Gayrimenkul Yatırımları Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Camal Ibrahım tarafından kuruldu.

4p Pazarlama Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

4p Pazarlama Proje Yönetimi Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Tetik tarafından kuruldu.

Özer Ticari Yatırımlar Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özer Ticari Yatırımlar Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Özer Bulut tarafından kuruldu. 

Cigerciler Özel Yurt Yatırımları Eğitim İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cigerciler Özel Yurt Yatırımları Eğitim İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Samet Cigerci tarafından kuruldu.

Perman Grup Ticari Yatırımlar ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Perman Grup Ticari Yatırımlar ve İnşaat Limited Şirketi, Bulut Kaya tarafından 100 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

2015'te özel inşaat yatırımları yüzde 2,5 arttı!

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Türkiye'nin 2015'te yüzde 4 büyüdüğünü belirtti. geçen yılın büyüme verilerini değerlendiren Yılmaz, Özelinşaat yatırımlarının yüzde 2,5 arttığına dikkat çekti.

esenyurt 2015 yatırımları Haberi

esenyurt 2015 yatırımları

Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Necmi Kadıoğlu, bölünen yeni mahalleler için 8 Mart’ta seçilen yeni muhtarlar ile kahvaltıda bir araya geldi. Toplam 43 mahalle olan Esenyurt ’ta Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu yeni ve eski tüm muhtarlar ile Esenkent Hasbahçe Restoranda düzenlenen kahvaltılı toplantıda istişare etti. Toplantıda belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de hazır bulundu

Kahvaltı sonrasında eski ve yeni tüm muhtarlar kendilerini tanıtarak sorumlu oldukları mahalleler ile ilgili yapılması gerekenleri ve mahalle sınırlarını belirttiler.

“Muhtarlık Halka En Yakın Olan Makamdır”

Esenyurt Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu yaptığı konuşmasında, muhtarlık makamının çok önemli olduğunu ve halka en yakın makam olduğunu söyledi. Belediye Başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu, “Mahallelerimizin bölünmesi ve isimlendirilmesi ile ilgili bir takım sıkıntılar çıkmış olabilir.  Fakat ilçemiz hızla büyüyor ve...