28 / 04 / 2024

esenyurt belediyesi yeni imar planı

esenyurt belediyesi yeni imar planı

Esenyurt’ta uzun bir bekleyişten sonra son 5.etap da askıya çıktı. Toplam 7 etaptan oluşan Esenyurt’ta 1,2,3,4, 6 ve 7.etaplar askıya çıkmıştı. 5.etabın da askıya çıkması ile Esenyurt yeni imar planı tüm etapları ile belirlenmiş oldu…

Esenyurt imar sorunu son durum!

Esenyurt imar sorununda nihayet sona gelindi. Toplam 7 etaptan 6’sının askıya çıktığı Esenyurt’ta büyük bekleyişten sonra nihayet yarın son 5.etap da askıya çıkacak….

Konak Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı başladı!

Konak Belediyesi’nin Basmane’de hayata geçirilecek olan yeni hizmet binasının inşaat çalışmaları başladı. Başkan Batur açıklamasında ihale tamamlanır tamamlanmaz inşaat faaliyetinin başladığını başladı.

Beykoz Belediyesi, yeni spor kompleksi inşaatı için düğmeye bastı!

İstanbul Beykoz Belediyesi 1908 seyirci kapasiteli Beykoz Spor Ormanı'nda yapımına başlayacak projenin inşaatına başlandığını duyurdu. İşte yeni spor kompleksi hakkında merak edilenler...

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı: Mağduriyetlerimiz giderilsin!

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı. Mağduriyetlerinin giderilmesini talep eden vatandaşlar, Esenyurt Belediyes'ne arsanın akıbetini de sordu. 

Konya Meram Belediyesi'nden yeni konut projesi geliyor!

Konya Meram Belediyesi yeni konut kooperatifini duyurdu.

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

İzmir Torbalı Belediyesi yeni hizmet binası için düğmeye bastı!

İzmir'e bağlı Torbalı Belediyesi ilçeye yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. 

Sakarya Belediyesi Yeni Sakarya Stadyumu kiralamasından 1.2 milyon zarar etti!

Sakarya Belediyesi, Yeni Sakarya Stadyumu’nu 325 bin TL'ye Sakaryaspor’a kiraladı. Fakat Sayıştay raporuna göre, belediye 1 milyon 864 bin TL'lik masrafı üstlenerek 1 milyon 261 bin TL zarara uğradı.

Esenyurt Belediyesi'ne kamulaştırmasız el atma davasında haciz kararı!

Esenyurt Belediyesi'ne Necmi Kadıoğlu döneminde açılan kamulaştırmasız el atma davası sebebiyle haciz geldi. Fakat haciz işlemi avukatların itirazı üzerine belediyedeki işleri aksatacağı nedeniyle durduruldu. 

Esenyurt Belediyesi'nin banka hesaplarına haciz mi kondu?

Kamu yararına hizmet sağlayan firmaların borcunu ödemeyen Esenyurt Belediyesi, alacakların icra yoluyla tahsilini engellemek amacıyla gelirlerini hukuksuz bir şekilde oluşturduğu “kamu yararına hesaplara” aktardığı ileri sürüldü...

Kandıra Belediyesi yeni hizmet binası tamamlanıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra Belediyesi için projelendirdiği yeni hizmet binasının inşaatını da tamamlıyor.

Çekmeköy Belediyesi yeni projelerini vatandaşlarla beraber yürütüyor!

Çekmeköy Belediyesi’nin internet sitesi üzerinden gerçekleştirilen ‘Stratejik Plan Paydaş Anketi’ ile vatandaşlarla çift taraflı iletişime geçilerek projeler hakkında görüşleri öğreniliyor. Gerçekleştirilmesi planlanan yeni projeleri vatandaşın istekleri belirleyecek...

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin yeni binası tamamlanıyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, inşaat çalışmaları hız kesmeden devam eden Büyükşehir Belediyesi yeni hizmet binasını inceledi.

Esenyurt Belediyesi vakfa tahsis edilen 25 dönümlük arsanın peşine düştü!

Necmi Kadıoğlu'nun belediye başkanlığı yaptığı dönemde kendisininde yönetiminde olduğu bir vakfa 25 bin dönümlük arsa tahsis etmişti. Arsaya üniversite yapılması planlanıyordu. Esenyurt Belediyesi bu arsanın peşine düştü. 

esenyurt belediyesi yeni imar planı Haberi

esenyurt belediyesi yeni imar planı




Esenyurt’ta 2,5 yıldır devam eden imar sorunu uzun bir bekleyişten sonra son buldu. 7 etaptan oluşan Esenyurt’ta 1,2,3,4, 6 ve 7. etaplar askıya çıkmıştı. Bugün son 5.etap da askıya çıktı. 


Bundan sonra ne olacak

Geçtiğimiz aylarda 5.etap hariç diğer tüm etaplar askıya çıkmıştı. Askıya çıkan etap sınırları içinde yer alan projeler yeni imar planına göre projelerini revize etmek için Esenyurt belediyesine başvurularda bulunmuştu. 


Esenyurt yeni imar planına göre ruhsatların verilmeye başlandığı bölgede şimdi 5.etabın askı süreci devam edecek. 1 aylık askı sürecinden sonra söz konusu etap sınırlarında yer alan projeler de projelerini revize etmek için belediyeye başvuruda bulunabilecek....