18 / 05 / 2024

esenyurt belediyesinin açtığı okullar

esenyurt belediyesinin açtığı okullar

Yusuf Özvatan Ortaokulu'nda düzenlenen törende ayrıca Mevlana imam Hatip Ortaokulu, TOKİ Ahi Evran Çok Programlı Lisesi, Rıfat İlgaz ilkokulu ve Ortaokulu, Osman Nuri Bakırcı Ortaokulu ve Kıraç İmam Hatip Ortaokulu'nun açılışı gerçekleştirildi.

İktisatEvim 17. şubesini Esenyurt’ta açtı!

81 ilde 120’ye yakın şube açma hedefine adım adım ilerleyen İktisatEvim 17. şubesini Esenyurt’ta açtı...

Emlak Katılım Esenyurt şubesi açıldı!

Köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, Esenyurt şubesini hizmete açtı.

Garanti Koza mağdurları Akbank'a dava açtı!

Garanti Koza'nın İstanbul Esenyurt'ta yürüttüğü projesi Kozapark Evleri'nden konut alan yüzlerce kişi Akbank'a dava açtı. 5 bin kişinin mağdur edildiği iddia edildi...

Yeşil GYO Esenyurt'ta şube açtı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Esenyurt şube açılışı hakkında açıklama yaptı.

Esenyurt Belediyesi 22’nci spor tesisini açtı!

İstanbul'un, spora ve sporcuya yaptığı önemli yatırımlarıyla en önde gelen belediyeleri arasında yer alan Esenyurt Belediyesi 22’nci spor tesisini de hizmete açtı.

DenizBank Mortgage Merkezi Esenyurt’ta açıldı!

DenizBank, Türkiye’de bir yeniliğe daha imza atarak, konut kredisi kullanacak müşterilerine daha hızlı, kaliteli hizmet sunabilmek ve Emlak Ofisleri ile işbirliklerini geliştirmek amacıyla ilk ‘Mortgage Hizmet Merkezi’ni İstanbul Esenyurt’ta açtı.

Akkaya İnşaat Çerkezköy'de ofis açtı!

Akkaya Gayrimenkul ve İnşaat ofisi 7'nci şubesini Çerkezköy'de hizmete açtı. İstanbul Esenyurt merkezli olmak üzere diğer şubelerinin de İstanbul'da olduğu emlak ofisinin açılış törenine katılım yoğun oldu.

Esenyurt Expo 2015 kapılarını açtı!

Esenyurt Kaymakamlığı, Esenyurt Belediyesi, Esenyurt Sanayici ve İşadamları Derneği( ESİDER) iş birliği ile hazırlanan etkinlik Esenyurt Belediyesi Nikâh Sarayında 220 firmanın açtığı stantlar ile halka kapılarını açtı.

Esenyurt Ali Ağa Suit ne zaman teslim?

Konutların 27 metrekareden başlayıp, 54 metrekareye kadar yükselen alanlara sahip olduğu Esenyurt Ali Ağa Suit ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2015 yılının Ekim ayı deniliyor...

Desa, Esenyurt Marmarapark AVM'de mağaza açtı!

Desa Deri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Esenyurt Marmarapark Alışveriş Merkezi' nde Marmarapark Alışveriş Merkezi Sasonite Mağazası - Şubesi " ünvanlı bir şube açtığını bildirdi...

Esenyurt Talatpaşa kapalı pazar ve otoparkı açılıyor!

Esenyurt Talatpaşa Mahallesi Kapalı Semt Pazarı ve Otoparkı hafta sonu düzenlenecek olan tören ile açılıyor. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu şimdide Talatpaşa Kapalı Semt Pazarı ve Otoparkının açılışını gerçekleştiriyor...

Happy Center 97'nci Şubesini Esenyurt'ta açtı!

Happy Center marketler zincirinin 97'nci Şubesini Esenyurt Akkoza'da hizmete açtı. Market açılışına Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve eski Milletvekili Ali İbiş de katılım sağladı..

İBB, Esenyurt'ta silueti bozan projelere göz açtırmıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi emsalin dışında hareket eden firmalara göz açtırmıyor. Esenyurt Belediyesi'nin 7-8 emsale izin verdiği projeleri markaja alan Büyükşehir, firmalarla masaya oturuyor

esenyurt belediyesinin açtığı okullar Haberi

esenyurt belediyesinin açtığı okullar


Esenyurt Belediyesi'nin katkılarıyla yaptırılan 6 yeni okul, toplu törenle eğitimin hizmetine sunuldu. Esenyurt ilçe Milli Eğitim Müdürü'nün isminin verildiği Yusuf Özvatan Ortaokulu'nda düzenlenen törende ayrıca Mevlana imam Hatip Ortaokulu, TOKİ Ahi Evran Çok Programlı Lisesi, Rıfat İlgaz ilkokulu ve Ortaokulu, Osman Nuri Bakırcı Ortaokulu ve Kıraç İmam Hatip Ortaokulu'nun açılışı gerçekleştirildi. Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "Belediye bütçesiyle kimseden bir kuruş bile almadan, geleceğimizi oluşturan çocuklarımıza bu eğitim yuvalarını yaptık. 

Memleketimize hayırlı evlatların yetişmesi ancak eğitimle mümkün" diye...